35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:a ja się ostatnio wqrwiłam
chciałam kupić sprzęt nowy .. mierzę 80 D i niestety za mały pozostanie mi iść na miarę uszyć.. kuźwa no nie mogę dobrać cyckonosza
może w sklepie sportowym na dziale kempingów ci coś doradzą?Reni, polarmiś, iwcia77, Mega, Simba, ania.g, samira, Bliska 77, malgos741, mysza1975, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
trochę mnie ceny załamują 250 za szt .. a potrzebuję kilkaBozia3 wrote:wybierz się do brafiterki - w Wawie na pewno kilka takich sklepów znajdziesz - dobierze Ci angielskie staniki - są zajebiste..
iwcia77, polarmiś lubią tę wiadomość
-
napiszę do awiotexu gdzie szyją spadochrony może coś się znajdzieEwaT wrote:może w sklepie sportowym na dziale kempingów ci coś doradzą?
EwaT, iwcia77, polarmiś, Bursztyn, Simba, mysza1975, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:już tu o takich przebierankach w syrenki rozmawiałyśmy...to albo masz kota dziwaka, albo jak mówi Bursztyn - w co jestem bardziej skłonna uwierzyć - kot został zahukany, zdominowany i w ...ogóle..
Nie hukamy jej za bardzo.
Zreszta, jak zahukac kota?Kot zyje wlasnym zyciem i ma raczej wsio w nosie.
-
eeee i to problem zawsze jest jakieś wyjście awaryjne, uchylone okno.. gorzej jak jest na piętrze.. no ale można też kogoś zastraszyćpyska_ta wrote:Nie, nie, to nie taki uraz. Po prostu sie na psychologie nie dostalam
pyska_ta, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:eeee i to problem zawsze jest jakieś wyjście awaryjne, uchylone okno.. gorzej jak jest na piętrze.. no ale można też kogoś zastraszyć
iwcia77, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:racja ERRATA DO POSTU I SPROSTOWANIE ! JA TO OBECNIE WIECEJ GADAM O SEXIE NIZ GO UPRAWIAM
pyska_ta, Reni, iwcia77, mysza1975, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-