35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:a ja się ostatnio wqrwiłam
chciałam kupić sprzęt nowy .. mierzę 80 D i niestety za mały pozostanie mi iść na miarę uszyć.. kuźwa no nie mogę dobrać cyckonosza
może w sklepie sportowym na dziale kempingów ci coś doradzą?
Reni, nick nieaktualny, iwcia77, Mega, Simba, ania.g, nick nieaktualny, Bliska 77, malgos741, mysza1975, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
trochę mnie ceny załamują 250 za szt .. a potrzebuję kilkaBozia3 wrote:wybierz się do brafiterki - w Wawie na pewno kilka takich sklepów znajdziesz - dobierze Ci angielskie staniki - są zajebiste..
iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
napiszę do awiotexu gdzie szyją spadochrony może coś się znajdzieEwaT wrote:może w sklepie sportowym na dziale kempingów ci coś doradzą?

EwaT, iwcia77, nick nieaktualny, Bursztyn, Simba, mysza1975, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFoch! Kot jest prawdziwym norwegiem, wiec cierpliwosc ma w genach.Bozia3 wrote:już tu o takich przebierankach w syrenki rozmawiałyśmy...to albo masz kota dziwaka, albo jak mówi Bursztyn - w co jestem bardziej skłonna uwierzyć - kot został zahukany, zdominowany i w ...ogóle..

Nie hukamy jej za bardzo. 
Zreszta, jak zahukac kota?
Kot zyje wlasnym zyciem i ma raczej wsio w nosie.
-
eeee i to problem zawsze jest jakieś wyjście awaryjne, uchylone okno.. gorzej jak jest na piętrze.. no ale można też kogoś zastraszyć
pyska_ta wrote:Nie, nie, to nie taki uraz. Po prostu sie na psychologie nie dostalam
nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTy, patrz! A ja zamiast, poszlam na pedagogike! Zebym to ja te 10 lat temu to forum odkryla, moje zycie potoczyloby sie calkiem inaczej!Reni wrote:eeee i to problem zawsze jest jakieś wyjście awaryjne, uchylone okno.. gorzej jak jest na piętrze.. no ale można też kogoś zastraszyć

iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
a ja lubie psychologow
sama przeszlam terapie dda i 12 krokow
, poukladalam sobie pewne rzeczy w logiczny porzadek i beretka sie naprostowala
gdybym mogla to caly czas bym chodzila na terapie
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle tu większosc tak ma:-). Reni nawet paznokcie maluje w trakcie - jak ja ovulka dopada i musi to zrobic:-)iwcia77 wrote:racja ERRATA DO POSTU I SPROSTOWANIE ! JA TO OBECNIE WIECEJ GADAM O SEXIE NIZ GO UPRAWIAM

nick nieaktualny, Reni, iwcia77, mysza1975, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypyska_ta wrote:Ty, patrz! A ja zamiast, poszlam na pedagogike! Zebym to ja te 10 lat temu to forum odkryla, moje zycie potoczyloby sie calkiem inaczej!
Obys cudze dzieci uczyl. Coz, podobno niektorzy to lubia.
nick nieaktualny, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny