35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:w świecie Teresek nie można posunąć się dalej, niż miseczka A...ale nie przejmuj się - nie ma tu ich dużo - i ich próby zdominowania cycatych poszły na marne...
Ja z Tobą mogę o cyckach pogadać spokojnie...
Ja tez, poniewaz obecnie posiadam 75 Dpyska_ta, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:dla mnie to już ja wystarczająco upokorzyłaś - gdybym była Twoim kotem, to bym za takie coś - zaszczała Ci pół domu...
ze tez kotka Pusura na to nie wpadla jeszczemysle ze ona jest strasznie zahukana i boi sie po prostu ze jej odetna zarcie, a proba ucieczki przeciez juz byla
Bozia3, Pusurek, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
pyska_ta wrote:Otrzymuje od Was sprzeczne komunikaty. Mam dysonans poznawczy...
pyska_ta, iwcia77, Reni, Bursztyn, Mega, Simba, malgos741 lubią tę wiadomość
-
a ja się ostatnio wqrwiłam
chciałam kupić sprzęt nowy .. mierzę 80 D i niestety za mały pozostanie mi iść na miarę uszyć.. kuźwa no nie mogę dobrać cyckonosza
Pusurek wrote:Ja tez, poniewaz obecnie posiadam 75 DPusurek, iwcia77, polarmiś, Simba, samira, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:buahahahahahahahaha!!!!
ze tez kotka Pusura na to nie wpadla jeszczemysle ze ona jest strasznie zahukana i boi sie po prostu ze jej odetna zarcie, a proba ucieczki przeciez juz byla
Moja kotka jest z dobrego domu i nie robi takich rzeczy! Jest prawdziwa krolewna i wie jak sie zachowac. A ucieczka? No coz, od hormonow nie uciekniesz.Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Pff, wiesz jak ona lubi sie przebierac? Prawdziwa strojnisia z niej!
Pusurek, Bursztyn, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a ja się ostatnio wqrwiłam
chciałam kupić sprzęt nowy .. mierzę 80 D i niestety za mały pozostanie mi iść na miarę uszyć.. kuźwa no nie mogę dobrać cyckonosza