X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    czytałam, że laparoskopia to dla Ciebie jak wyrok niepłodności i pocięty brzuch....Nie podchodź może do tego tak drastycznie...Przecież ten zabieg to szansa na diagnozę i przepchanie jajowodów. Na brzuchu zostają trzy malutkie, prawie niewidoczne blizny - z tego jedna w pępku...
    Ja to wszystko wiem i rozumiem, ale moj mozg zyje swoim zyciem. Boje sie i nie umiem przestac. Dlatego sobie tu weszlam, zeby nie smecic w kolko mezowi, a pogadac z kims, kto rozumie.

iwcia77, anna maria, polarmiś, ania.g, Mango, samira, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A mi kiedys moj chlop ( na samym poczatku ) powiedzial, ze robienie na drutach wydaje mu sie strasznie aseksualne ( ze niby stare baby tylko to robia ). No i nie robie. Nie bardzo sie tym przejelam, bo i tak nie umiem. Dlatego czapki musze szyc. :P
    Z drugiej strony jakie stereotypy siedza z tych meskich lbach, nie? ;)
    Jakbyś sobie wydziergała jakieś pończoszki- kabaretki na tych drutach, to by szybko zmienił zdanie..a tak to teraz chłop musi się męczyć z Twoimi czapeczkami - że nie wspomnę o kocie;)

iwcia77, Pusurek, Bursztyn, Reni, samira, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jak Ty chcesz zajść w ciążę jak ty gum używasz!

Reni, jestes dla mnie miszczem cietej riposty! :D
    Normalnie, rispekt i szapo ba! ;)

iwcia77, Reni, Sabina, Simba, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nastepna cycata i jeszcz sie z tym obnosi . Wniosek o przyjecie wsytrzymany!
    Ale jak to, mam sobie dac uciac czy jak? A jak dodam, ze mam gruba dupe, to dostane pieczatke?

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyska_ta wrote:
    Ja to wszystko wiem i rozumiem, ale moj mozg zyje swoim zyciem. Boje sie i nie umiem przestac. Dlatego sobie tu weszlam, zeby nie smecic w kolko mezowi, a pogadac z kims, kto rozumie.
    Może CIę pocieszę tym, że miesiąc później byłam w ciąży - choć to oczywiście nie reguła....ale próbować warto - odbierz to jako szansę....

pyska_ta lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A mi kiedys moj chlop ( na samym poczatku ) powiedzial, ze robienie na drutach wydaje mu sie strasznie aseksualne ( ze niby stare baby tylko to robia ). No i nie robie. Nie bardzo sie tym przejelam, bo i tak nie umiem. Dlatego czapki musze szyc. :P
    Z drugiej strony jakie stereotypy siedza z tych meskich lbach, nie? ;)
    no to sie przejelas, bo nie robisz- a moglas sie przeciez nauczyc, tyle zmarnowanego czasu....tyle niezrobionych szaliczkow, sweterkow i innych... :(

Pusurek, Bozia3, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Jakbyś sobie wydziergała jakieś pończoszki- kabaretki na tych drutach, to by szybko zmienił zdanie..a tak to teraz chłop musi się męczyć z Twoimi czapeczkami - że nie wspomnę o kocie;)

Prawda to, kabaretki lubi. Ale chyba jak inna stara baba je wydzierga.
    A czapeczki nosi czesto i bardzo sobie chwali. :P

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Witam dziewczyny ,u mnie od paru dni deszcz:-(,ciagle chce mi sie spac,wrocila moja przyjaciolka zgaga,przytylam 8 kg (napewno przez te lody ktore zre jak oszalala).Acha jakbyscie sie o mnie martwily to nie bedzie mnie od jutra do niedzieli wyjezdzamy na polowanie.:-)Witam wszystkie nowe dziewczyny
    anna maria cieszę się, że nie tylko ja przywaliłam, choc obawiam się, że teraz na tym polowaniu schudniesz...:)

anna maria lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...i pryszcze :)
    pyska_ta wrote:
    Ale jak to, mam sobie dac uciac czy jak? A jak dodam, ze mam gruba dupe, to dostane pieczatke?

pyska_ta, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no nie wiem...Andrzej wymiekl jakos ostnio....scukrzyl sie, nie ten sam czlowiek...

ja sie musze wyciszyć przed porodem
    zajdziesz to zrozumiesz ;)

Bozia3, iwcia77, Bursztyn, Reni, Mega, Sabina, Simba, samira, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jak Ty chcesz zajść w ciążę jak ty gum używasz!
    A czy napisalam, ze czekoladki zjadlam? Przeciez napisalam: przeterminowane! Nie napisalam, ze takie byly przy wreczaniu...

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    mogl dac babie od polskiego ;)
    A jak to nie bylo w Polsce? To babie od np. francuza? To juz troche podpada... ;)

pyska_ta, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyska_ta wrote:
    nie gadac o cycach! cicho sza !
    dupa tutaj niewazna

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 15:11

pyska_ta, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ...i pryszcze :)
    Co miesiac od owulacji do @

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    dupa tutaj niewazna
    Dla Ciebie bede moje dziecko butelka karmic :-)

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Prawda to, kabaretki lubi. Ale chyba jak inna stara baba je wydzierga.
    A czapeczki nosi czesto i bardzo sobie chwali. :P
    no wlasnie, ale co one przedstawiaja? te czapeczki? :) take jak kura?

Pusurek lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no to sie przejelas, bo nie robisz- a moglas sie przeciez nauczyc, tyle zmarnowanego czasu....tyle niezrobionych szaliczkow, sweterkow i innych... :(
    Niestety, nie trawie sweterkow dzierganych na drutach. Tak mi zostalo po polskiej biedzie sewentis i ejtis. Mama jak by mogla, to by mi gacie na drutach robila, bo to uwielbiala...
    A tu wszystkie baby dziergaja i obdarowywuja wszystkie mateczki ubrankami dla dzieci. A mnie na ten widok telepie normalnie...

polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakby nie patrzec to dupa zawsze z tylu a nogi ida na bok :D
    Bursztyn wrote:
    dupa tutaj niewazna

pyska_ta, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyska_ta wrote:
    Dla Ciebie bede moje dziecko butelka karmic :-)
    nie nie, karmic mozna cycem, tylko zakaz gadania o ramiarach jesli sa duze, jesli natomiast male- to owszem, do woli :)

iwcia77, pyska_ta, Reni lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Niestety, nie trawie sweterkow dzierganych na drutach. Tak mi zostalo po polskiej biedzie sewentis i ejtis. Mama jak by mogla, to by mi gacie na drutach robila, bo to uwielbiala...
    A tu wszystkie baby dziergaja i obdarowywuja wszystkie mateczki ubrankami dla dzieci. A mnie na ten widok telepie normalnie...

zgadzam sie, w dodatku postarzają i pogrubiaja te dziergane paskudztwa

Pusurek lubi tę wiadomość

‹‹ 3150 3151 3152 3153 3154 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ