35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:czytałam, że laparoskopia to dla Ciebie jak wyrok niepłodności i pocięty brzuch....Nie podchodź może do tego tak drastycznie...Przecież ten zabieg to szansa na diagnozę i przepchanie jajowodów. Na brzuchu zostają trzy malutkie, prawie niewidoczne blizny - z tego jedna w pępku...
iwcia77, anna maria, polarmiś, ania.g, Mango, samira, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A mi kiedys moj chlop ( na samym poczatku ) powiedzial, ze robienie na drutach wydaje mu sie strasznie aseksualne ( ze niby stare baby tylko to robia ). No i nie robie. Nie bardzo sie tym przejelam, bo i tak nie umiem. Dlatego czapki musze szyc.
Z drugiej strony jakie stereotypy siedza z tych meskich lbach, nie?iwcia77, Pusurek, Bursztyn, Reni, samira, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pyska_ta wrote:Ja to wszystko wiem i rozumiem, ale moj mozg zyje swoim zyciem. Boje sie i nie umiem przestac. Dlatego sobie tu weszlam, zeby nie smecic w kolko mezowi, a pogadac z kims, kto rozumie.
pyska_ta lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A mi kiedys moj chlop ( na samym poczatku ) powiedzial, ze robienie na drutach wydaje mu sie strasznie aseksualne ( ze niby stare baby tylko to robia ). No i nie robie. Nie bardzo sie tym przejelam, bo i tak nie umiem. Dlatego czapki musze szyc.
Z drugiej strony jakie stereotypy siedza z tych meskich lbach, nie?Pusurek, Bozia3, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Jakbyś sobie wydziergała jakieś pończoszki- kabaretki na tych drutach, to by szybko zmienił zdanie..a tak to teraz chłop musi się męczyć z Twoimi czapeczkami - że nie wspomnę o kocie;)
Prawda to, kabaretki lubi. Ale chyba jak inna stara baba je wydzierga.
A czapeczki nosi czesto i bardzo sobie chwali. -
anna maria wrote:Witam dziewczyny ,u mnie od paru dni deszcz:-(,ciagle chce mi sie spac,wrocila moja przyjaciolka zgaga,przytylam 8 kg (napewno przez te lody ktore zre jak oszalala).Acha jakbyscie sie o mnie martwily to nie bedzie mnie od jutra do niedzieli wyjezdzamy na polowanie.:-)Witam wszystkie nowe dziewczyny
anna maria lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no nie wiem...Andrzej wymiekl jakos ostnio....scukrzyl sie, nie ten sam czlowiek...
ja sie musze wyciszyć przed porodem
zajdziesz to zrozumieszBozia3, iwcia77, Bursztyn, Reni, Mega, Sabina, Simba, samira, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pyska_ta wrote:Ale jak to, mam sobie dac uciac czy jak? A jak dodam, ze mam gruba dupe, to dostane pieczatke?
dupa tutaj niewaznaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 15:11
pyska_ta, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:no to sie przejelas, bo nie robisz- a moglas sie przeciez nauczyc, tyle zmarnowanego czasu....tyle niezrobionych szaliczkow, sweterkow i innych...
A tu wszystkie baby dziergaja i obdarowywuja wszystkie mateczki ubrankami dla dzieci. A mnie na ten widok telepie normalnie...
polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Niestety, nie trawie sweterkow dzierganych na drutach. Tak mi zostalo po polskiej biedzie sewentis i ejtis. Mama jak by mogla, to by mi gacie na drutach robila, bo to uwielbiala...
A tu wszystkie baby dziergaja i obdarowywuja wszystkie mateczki ubrankami dla dzieci. A mnie na ten widok telepie normalnie...
zgadzam sie, w dodatku postarzają i pogrubiaja te dziergane paskudztwaPusurek lubi tę wiadomość