35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:witaj w Starszakach :)ooo tu nie ma nudno!!! spodoba ci sie
my tu mamy wysoki poziom intelektualny
i fajne zabawki np sprute beretki na zamowienie u kolezanki Pusurka
, aureolki co zlataja
...
iwcia77, samira, Mega, Mango, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:o! to pracownik oswiaty nam sie tu przyda
Ze stawka sie tez jakos dogadamy, przymkniemy wszystkie oko na pewne cyfry i bedzie ok.
iwcia77, Mega, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:nauczysz sie , wszystko w swoim czasie , tylko ortografii nam tu nie poprawiaj , bo tu czesc ma klawiaturke zagrabaniczna i pisze bez polskich znakow
iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
pyska_ta wrote:Ale ze niby dzieci Wam popilnowac trzeba, czy jak? Nie ma sprawy, do mnie jak w dym!
Ze stawka sie tez jakos dogadamy, przymkniemy wszystkie oko na pewne cyfry i bedzie ok.
pyska_ta, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:na poczatek wypadaloby sie przedstawic, cos o sobie powiedziec...
Mam na imie Teresa i od 15 lat sprzatam w szkole specjalnej.Bursztyn, iwcia77, Pusurek, Mega, Sabina, ania.g, samira, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no dobra pyska dawaj coś o sobie.. w pamiętniku napisałaś, że nie masz szans na naturalne poczęcie..dlaczego?
poprosimy o Twoje cv ..rozumiem, że dzieciów brak
napisz czy masz duże cycki, czy jesteś ukrytym księdzem, czy robisz na drutach, czy lubisz mięso i takie tam parę słów o sobieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 14:58
Pusurek, polarmiś, Bursztyn, anna maria, Mega, paszczakin, Sabina, Simba, samira, Bliska 77, malgos741, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pyska_ta wrote:No tak, godzinki w oswiacie odpykane i juz kulturka lezy i kwiczy. Przepraszam!
Mam na imie Teresa i od 15 lat sprzatam w szkole specjalnej.iwcia77, polarmiś, Simba, malgos741 lubią tę wiadomość