X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A w ogole! Musze sie podzielic z wami ta wiescia! ;) Z zwiazku ze zlym wynikiem obciazenia glukoza, zostalam skierowana do szpitala do kontroli i uwaga! do samiuskiego ginekologa! ;) :D Moze mnie nawet dotknie albo co. ;) Chociaz znajac norweskie standardy, to pomaca i kostki, czy nie puchne i to bedzie wsio.
    Ale normalnie lekarz ginekolog! Podjaralam sie na maxa! ;) :D
    sukces :)
    ale to dlategoze mialas cukier na granicy normy?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a wiesz mam wrażenie, że dalej błądzi.. ;-)

Taki Don Kichot! ;) :D

iwcia77, Reni lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale jakies fajne chociaz kupil? ;)
    hehehe :)
    nie sadze znajac jego gust, gosc- tragedia ogolnie...

nick nieaktualny, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    sukces :)
    ale to dlategoze mialas cukier na granicy normy?
    Dlatego , ze mialam za wysoki tydzien temu. Teraz byl dobry, ale zapisane na wizyte, to jak kamien w studnie i musze isc. Z przyjemnoscia dam sie zmacac, jakby co. ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Chociaz znajac norweskie standardy, to pomaca i kostki, czy nie puchne i to bedzie wsio.
    Ale normalnie lekarz ginekolog! Podjaralam sie na maxa! ;) :D

pewnie chce sparwdzic czy masz cukier w kostkach :)

nick nieaktualny, Bursztyn, Reni, paszczakin, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak to Angol to wszystko jasne :D
    Bursztyn wrote:
    hehehe :)
    nie sadze znajac jego gust, gosc- tragedia ogolnie...

Bursztyn lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc! Przyjmujecie tu malolaty z 82? Bo na ogolnym jakos nuda wieje, a u Was i o kupach, i o rocznicach slubnych, i w ogole jakos tak sympatycznie. Mam wpisowe, jakby co! ;-)

iwcia77, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, Mango, ania.g, Bliska 77, malgos741, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dlatego , ze mialam za wysoki tydzien temu. Teraz byl dobry, ale zapisane na wizyte, to jak kamien w studnie i musze isc. Z przyjemnoscia dam sie zmacac, jakby co. ;)
    no tak, pewnie pomaca przeguby rak i tyle, bo przeciez cukier nie jest powodem zeby grzebac w podwoziu, tak przynajmniej to w UK wyglada, w takim przypadku tylko rozmowa z gienkiem i zadnego grzebania, daje leki lub nie i tyle

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no co ty! tu sa same eleganckie ladys :D
    A ja se poklne, a co! Moge, bo nikt nic nie skuma. I bedziemy obgadywac polozne. Troche fanu trzeba miec w zyciu! ;)

nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no tak, pewnie pomaca przeguby rak i tyle, bo przeciez cukier nie jest powodem zeby grzebac w podwoziu, tak przynajmniej to w UK wyglada, w takim przypadku tylko rozmowa z gienkiem i zadnego grzebania, daje leki lub nie i tyle

A tak sie cieszylam! :P

Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Podczas porodu wszystko sie mowi, a uzywala ktoras z was niecenzuralnych slowek? ;)
    Ja nie darłam ryja, ale na zmianę mówiłam: o kurwa, o Jezus Maria, o kurwa, o Jezus Maria... :)

Bursztyn, iwcia77, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bliska 77, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie ;-)

ale moja koleżanka .. zwyzywała męża cyt to twoja wina sku...synu.. a potem chwyciła pielęgniarkę za nadgarstek i wysyczała do niej "daj mi znieczulenie qrwo.."
    to było po kilkunastu godzinach porodu
    no cóż potem wszystkich przepraszała :-)
    Pusurek wrote:
    Podczas porodu wszystko sie mowi, a uzywala ktoras z was niecenzuralnych slowek? ;)

Bursztyn, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja se poklne, a co! Moge, bo nikt nic nie skuma. I bedziemy obgadywac polozne. Troche fanu trzeba miec w zyciu! ;)
    O, a co lykacie dobrego? Ja sie do relanium przymierzam, chce ktoras?

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyska_ta wrote:
    Czesc! Przyjmujecie tu malolaty z 82? Bo na ogolnym jakos nuda wieje, a u Was i o kupach, i o rocznicach slubnych, i w ogole jakos tak sympatycznie. Mam wpisowe, jakby co! ;-)
    widzę, że dojrzałość w cenie..bo coraz młodsze tu zaglądają...;)

nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, malgos741, caffe, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no jak będziesz qrwami rzucać to mogą Cię powieźć na psychiatryk.. laska zakrętami rzuca ;-)
    iwcia77 wrote:
    chociaz ja w italii to bede se mogla pokurwic ostro po polsku:) nikt mnie nie zrozumie , pomysla ze baba zwariowala i krzyczy o zakretach :D

iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyska_ta wrote:

No cutke jestes za mloda, moja droga. ;) Ale witaj, skoro masz wpisowe! ;)

Bursztyn, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj w Starszakach :)ooo tu nie ma nudno!!! spodoba ci sie :) my tu mamy wysoki poziom intelektualny :D i fajne zabawki np sprute beretki na zamowienie u kolezanki Pusurka :D, aureolki co zlataja :) ...
    pyska_ta wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 14:46

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, ania.g, Bliska 77, malgos741, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    że zboczył? zbok?
    Bursztyn wrote:
    bo moze bledna droge obral... ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    widzę, że dojrzałość w cenie..bo coraz młodsze tu zaglądają...;)
    Jej, nazwano mnie "coraz mlodsza"! Ale wyroznienie! :-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja nie ;-)

a potem chwyciła pielęgniarkę za nadgarstek i wysyczała do niej "daj mi znieczulenie qrwo.."
    to było po kilkunastu godzinach porodu
    no cóż potem wszystkich przepraszała :-)

Aaaa, umarlam :D

Reni, nick nieaktualny, Bliska 77 lubią tę wiadomość

‹‹ 3147 3148 3149 3150 3151 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ