X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A w ogole! Musze sie podzielic z wami ta wiescia! ;) Z zwiazku ze zlym wynikiem obciazenia glukoza, zostalam skierowana do szpitala do kontroli i uwaga! do samiuskiego ginekologa! ;) :D Moze mnie nawet dotknie albo co. ;) Chociaz znajac norweskie standardy, to pomaca i kostki, czy nie puchne i to bedzie wsio.
    Ale normalnie lekarz ginekolog! Podjaralam sie na maxa! ;) :D
    sukces :)
    ale to dlategoze mialas cukier na granicy normy?

Pusurek lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a wiesz mam wrażenie, że dalej błądzi.. ;-)

Taki Don Kichot! ;) :D

iwcia77, Reni lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale jakies fajne chociaz kupil? ;)
    hehehe :)
    nie sadze znajac jego gust, gosc- tragedia ogolnie...

Pusurek, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    sukces :)
    ale to dlategoze mialas cukier na granicy normy?
    Dlatego , ze mialam za wysoki tydzien temu. Teraz byl dobry, ale zapisane na wizyte, to jak kamien w studnie i musze isc. Z przyjemnoscia dam sie zmacac, jakby co. ;)

samira lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Chociaz znajac norweskie standardy, to pomaca i kostki, czy nie puchne i to bedzie wsio.
    Ale normalnie lekarz ginekolog! Podjaralam sie na maxa! ;) :D

pewnie chce sparwdzic czy masz cukier w kostkach :)

Pusurek, Bursztyn, Reni, paszczakin, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak to Angol to wszystko jasne :D
    Bursztyn wrote:
    hehehe :)
    nie sadze znajac jego gust, gosc- tragedia ogolnie...

Bursztyn lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc! Przyjmujecie tu malolaty z 82? Bo na ogolnym jakos nuda wieje, a u Was i o kupach, i o rocznicach slubnych, i w ogole jakos tak sympatycznie. Mam wpisowe, jakby co! ;-)

iwcia77, samira, Reni, Sabina, Mango, ania.g, Bliska 77, malgos741, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dlatego , ze mialam za wysoki tydzien temu. Teraz byl dobry, ale zapisane na wizyte, to jak kamien w studnie i musze isc. Z przyjemnoscia dam sie zmacac, jakby co. ;)
    no tak, pewnie pomaca przeguby rak i tyle, bo przeciez cukier nie jest powodem zeby grzebac w podwoziu, tak przynajmniej to w UK wyglada, w takim przypadku tylko rozmowa z gienkiem i zadnego grzebania, daje leki lub nie i tyle

Pusurek, samira, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no co ty! tu sa same eleganckie ladys :D
    A ja se poklne, a co! Moge, bo nikt nic nie skuma. I bedziemy obgadywac polozne. Troche fanu trzeba miec w zyciu! ;)

pyska_ta, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no tak, pewnie pomaca przeguby rak i tyle, bo przeciez cukier nie jest powodem zeby grzebac w podwoziu, tak przynajmniej to w UK wyglada, w takim przypadku tylko rozmowa z gienkiem i zadnego grzebania, daje leki lub nie i tyle

A tak sie cieszylam! :P

Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Podczas porodu wszystko sie mowi, a uzywala ktoras z was niecenzuralnych slowek? ;)
    Ja nie darłam ryja, ale na zmianę mówiłam: o kurwa, o Jezus Maria, o kurwa, o Jezus Maria... :)

Bursztyn, iwcia77, samira, Reni, polarmiś, Sabina, Bliska 77, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie ;-)

ale moja koleżanka .. zwyzywała męża cyt to twoja wina sku...synu.. a potem chwyciła pielęgniarkę za nadgarstek i wysyczała do niej "daj mi znieczulenie qrwo.."
    to było po kilkunastu godzinach porodu
    no cóż potem wszystkich przepraszała :-)
    Pusurek wrote:
    Podczas porodu wszystko sie mowi, a uzywala ktoras z was niecenzuralnych slowek? ;)

Bursztyn, iwcia77, samira, Pusurek, Mega, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja se poklne, a co! Moge, bo nikt nic nie skuma. I bedziemy obgadywac polozne. Troche fanu trzeba miec w zyciu! ;)
    O, a co lykacie dobrego? Ja sie do relanium przymierzam, chce ktoras?

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyska_ta wrote:
    Czesc! Przyjmujecie tu malolaty z 82? Bo na ogolnym jakos nuda wieje, a u Was i o kupach, i o rocznicach slubnych, i w ogole jakos tak sympatycznie. Mam wpisowe, jakby co! ;-)
    widzę, że dojrzałość w cenie..bo coraz młodsze tu zaglądają...;)

pyska_ta, iwcia77, samira, polarmiś, Sabina, ania.g, malgos741, caffe, mysza1975, mama78 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no jak będziesz qrwami rzucać to mogą Cię powieźć na psychiatryk.. laska zakrętami rzuca ;-)
    iwcia77 wrote:
    chociaz ja w italii to bede se mogla pokurwic ostro po polsku:) nikt mnie nie zrozumie , pomysla ze baba zwariowala i krzyczy o zakretach :D

iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyska_ta wrote:

No cutke jestes za mloda, moja droga. ;) Ale witaj, skoro masz wpisowe! ;)

Bursztyn, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj w Starszakach :)ooo tu nie ma nudno!!! spodoba ci sie :) my tu mamy wysoki poziom intelektualny :D i fajne zabawki np sprute beretki na zamowienie u kolezanki Pusurka :D, aureolki co zlataja :) ...
    pyska_ta wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 14:46

pyska_ta, Pusurek, Mega, ania.g, Bliska 77, malgos741, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    że zboczył? zbok?
    Bursztyn wrote:
    bo moze bledna droge obral... ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    widzę, że dojrzałość w cenie..bo coraz młodsze tu zaglądają...;)
    Jej, nazwano mnie "coraz mlodsza"! Ale wyroznienie! :-)

samira, polarmiś, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja nie ;-)

a potem chwyciła pielęgniarkę za nadgarstek i wysyczała do niej "daj mi znieczulenie qrwo.."
    to było po kilkunastu godzinach porodu
    no cóż potem wszystkich przepraszała :-)

Aaaa, umarlam :D

Reni, Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość

‹‹ 3147 3148 3149 3150 3151 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ