35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:A w ogole! Musze sie podzielic z wami ta wiescia!
Z zwiazku ze zlym wynikiem obciazenia glukoza, zostalam skierowana do szpitala do kontroli i uwaga! do samiuskiego ginekologa!
Moze mnie nawet dotknie albo co.
Chociaz znajac norweskie standardy, to pomaca i kostki, czy nie puchne i to bedzie wsio.
Ale normalnie lekarz ginekolog! Podjaralam sie na maxa!
ale to dlategoze mialas cukier na granicy normy?Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:sukces
ale to dlategoze mialas cukier na granicy normy?samira lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Chociaz znajac norweskie standardy, to pomaca i kostki, czy nie puchne i to bedzie wsio.
Ale normalnie lekarz ginekolog! Podjaralam sie na maxa!
pewnie chce sparwdzic czy masz cukier w kostkach
Pusurek, Bursztyn, Reni, paszczakin, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc! Przyjmujecie tu malolaty z 82? Bo na ogolnym jakos nuda wieje, a u Was i o kupach, i o rocznicach slubnych, i w ogole jakos tak sympatycznie. Mam wpisowe, jakby co!
iwcia77, samira, Reni, Sabina, Mango, ania.g, Bliska 77, malgos741, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dlatego , ze mialam za wysoki tydzien temu. Teraz byl dobry, ale zapisane na wizyte, to jak kamien w studnie i musze isc. Z przyjemnoscia dam sie zmacac, jakby co.
Pusurek, samira, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:no tak, pewnie pomaca przeguby rak i tyle, bo przeciez cukier nie jest powodem zeby grzebac w podwoziu, tak przynajmniej to w UK wyglada, w takim przypadku tylko rozmowa z gienkiem i zadnego grzebania, daje leki lub nie i tyle
A tak sie cieszylam!Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Podczas porodu wszystko sie mowi, a uzywala ktoras z was niecenzuralnych slowek?
Bursztyn, iwcia77, samira, Reni, polarmiś, Sabina, Bliska 77, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ja nie
ale moja koleżanka .. zwyzywała męża cyt to twoja wina sku...synu.. a potem chwyciła pielęgniarkę za nadgarstek i wysyczała do niej "daj mi znieczulenie qrwo.."
to było po kilkunastu godzinach porodu
no cóż potem wszystkich przepraszała
Pusurek wrote:Podczas porodu wszystko sie mowi, a uzywala ktoras z was niecenzuralnych slowek?Bursztyn, iwcia77, samira, Pusurek, Mega, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pyska_ta wrote:Czesc! Przyjmujecie tu malolaty z 82? Bo na ogolnym jakos nuda wieje, a u Was i o kupach, i o rocznicach slubnych, i w ogole jakos tak sympatycznie. Mam wpisowe, jakby co!
pyska_ta, iwcia77, samira, polarmiś, Sabina, ania.g, malgos741, caffe, mysza1975, mama78 lubią tę wiadomość
-
no jak będziesz qrwami rzucać to mogą Cię powieźć na psychiatryk.. laska zakrętami rzucaiwcia77 wrote:chociaz ja w italii to bede se mogla pokurwic ostro po polsku:) nikt mnie nie zrozumie , pomysla ze baba zwariowala i krzyczy o zakretach
iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypyska_ta wrote:Czesc! Przyjmujecie tu malolaty z 82? Bo na ogolnym jakos nuda wieje, a u Was i o kupach, i o rocznicach slubnych, i w ogole jakos tak sympatycznie. Mam wpisowe, jakby co!
No cutke jestes za mloda, moja droga.Ale witaj, skoro masz wpisowe!
Bursztyn, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
witaj w Starszakach :)ooo tu nie ma nudno!!! spodoba ci sie
my tu mamy wysoki poziom intelektualny
i fajne zabawki np sprute beretki na zamowienie u kolezanki Pusurka
, aureolki co zlataja
...
pyska_ta wrote:Czesc! Przyjmujecie tu malolaty z 82? Bo na ogolnym jakos nuda wieje, a u Was i o kupach, i o rocznicach slubnych, i w ogole jakos tak sympatycznie. Mam wpisowe, jakby co!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 14:46
pyska_ta, Pusurek, Mega, ania.g, Bliska 77, malgos741, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny