35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ja bym pekla na same info, ze dziecko tyle wazy.
A wymioty przy porodzie, to kiedy glowka dziecka uciska kosc ogonowa, ktora ma jakies magiczne polaczenie z blednikiem. Wtedy on wariuje i sie rzyga. Chociaz nie wszystkie kobiety reaguja na to.Reni lubi tę wiadomość
-
A wymioty przy porodzie, to kiedy glowka dziecka uciska kosc ogonowa, ktora ma jakies magiczne polaczenie z blednikiem. Wtedy on wariuje i sie rzyga. Chociaz nie wszystkie kobiety reaguja na to.. Za to od razu wyglądał na 2-3 miesięczne dziecko
Mnie się podobało. DO dzis jest najwyższy w klasie....na szczęscie szczupły...
Bursztyn, iwcia77, EwaT, samira, Reni, Sabina, Bliska 77, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
o to mi błęnik poszedł przy hsg dziwne uczucie..
A wymioty przy porodzie, to kiedy glowka dziecka uciska kosc ogonowa, ktora ma jakies magiczne polaczenie z blednikiem. Wtedy on wariuje i sie rzyga. Chociaz nie wszystkie kobiety reaguja na to.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Ja nie pękłam, a moje ważyło 4500
. Za to od razu wyglądał na 2-3 miesięczne dziecko
Bozia, nie strasz mnie... Ja mam schize, utknieta glowka w kanale rodnym raz w zyciu wystarczy... Dziecko moje zostalo urodzone przez chwyt Kristellera, podobno nie stosuje sie go teraz i nie poleca. Skoczylo sie tylko na zlamanym obojczyku i wielkim krwiaku na glowce, ale przezycie masakryczne.
Corka wazyla 3800 i wg mnie byla gigantyczna. Teraz ma 13 lat i 160 cm.
samira, Sabina, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Bozia, nie strasz mnie... Ja mam schize, utknieta glowka w kanale rodnym raz w zyciu wystarczy... Dziecko moje zostalo urodzone przez chwyt Kristellera, podobno nie stosuje sie go teraz i nie poleca. Skoczylo sie tylko na zlamanym obojczyku i wielkim krwiaku na glowce, ale przezycie masakryczne.
Corka wazyla 3800 i wg mnie byla gigantyczna. Teraz ma 13 lat i 160 cm.Ja się cieszyłam, że mam takie duże dziecko - i normalnie go urodziłam. Ale ja przecież jestem od Ciebie dużo większa - to i dziecko większe....Ja bym chciała teraz też mieć takie 4 kg...:)Mój ma 11 lat i 164
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 14:31
Reni, Sabina, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:a ja CIę nie straszę
Ja się cieszyłam, że mam takie duże dziecko - i normalnie go urodziłam. Ale ja przecież jestem od Ciebie dużo większa - to i dziecko większe....Ja bym chciała teraz też mieć takie 4 kg...:)Mój ma 11 lat i 164
To masz kawal chlopa! Ale niziutka tez nie jestes, wiec mial po kim rosnac.
Mi tam 3600 wystarczy, nie jestm wymagajaca.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
i mamy odpowiedź w sprawie brzucha.. a Polar mnie skarciła!
Teraz jak się urodzi to od razu 1,70Bozia3 wrote:Ja nie pękłam, a moje ważyło 4500. Za to od razu wyglądał na 2-3 miesięczne dziecko
Bozia3, Simba lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Podczas porodu wszystko sie mowi, a uzywala ktoras z was niecenzuralnych slowek?
a tak to zadna z nich nie klelaiwcia77, Pusurek, Reni, Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a ja CIę nie straszę
Ja się cieszyłam, że mam takie duże dziecko - i normalnie go urodziłam. Ale ja przecież jestem od Ciebie dużo większa - to i dziecko większe....Ja bym chciała teraz też mieć takie 4 kg...:)Mój ma 11 lat i 164
-
nick nieaktualnyA w ogole! Musze sie podzielic z wami ta wiescia!
Z zwiazku ze zlym wynikiem obciazenia glukoza, zostalam skierowana do szpitala do kontroli i uwaga! do samiuskiego ginekologa!
Moze mnie nawet dotknie albo co.
Chociaz znajac norweskie standardy, to pomaca i kostki, czy nie puchne i to bedzie wsio.
Ale normalnie lekarz ginekolog! Podjaralam sie na maxa!iwcia77, samira, Reni, Mega, Sabina, Simba, Mango, ania.g, Bliska 77, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:ja uzywalam, ale na chlopa mojej przyjaciolki ktory mial sie pojawic juz zaraz ale poszedl kupowac sobie spodnie i przyszedl po 8 godzinach na sama koncowke
a tak to zadna z nich nie klelaiwcia77, Bursztyn, Simba lubią tę wiadomość