35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:wow... masz stalowe nerwy!
polozne byly przemile przy kazdym z porodow, ta ostatnia kumpela ze skolioza ciagle sie bala ze sie zesra i ciagle jej sie wydawalo ze to wlasnie sie dzieje, a tu nic, i caly czas pytala polozna czy aby nie widzi kupy. Dziecko bylo duze bo 4200 i tez nie peklaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 13:48
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:wlasnie byla tesciowa z zyczeniami i kwiatami- jak to milo z jej strony , ze zawsze o nas pamieta
jaka mila mammaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 13:49
iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
jak miło z wami dzionek zacząć
u mnie wołowinka curry przyprószona pietruszką plus sałatka ze szpinakiem
dziewczyny co mam być to będzie z tymi porodami nie ma sie co zawczasu przejmować, najwazniejsze żeby dziecko z tego wyszło cało i zdrowo co do reszty wiadomo że ciąża nie upiększa naszego ciała..no ale o tym wiedziałyśmy przed poczęciem, prawda?iwcia77, samira, Sabina, ania.g, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
skanuje posty i musze powiedziec ze polecialyscie z tymi porodami jak dla mnie brzmi jak rzeznia, chyba zazycze sobve CC tutj jest wybor, chociaz zawsze chcialam sprobowac rodzic naturalnie ale po waszych opisach grubo bede sie zastanawiac, jak przyjdze co do czego, mojego chcialabym obok ale zeby mi nie zagladal miedzy nogi bo jak kupiszon sie pojawi to nie sadze ze jest to imponujacy widok
u mne nic nowego USG i Zonierzyki w czwartek
z ciekowostek i ciekawa jestem rowniez co powiecie na to.... znam osobe ktora wlasnie ma rodzic 6 dziecko i to jest 6 CC, nie moge sobie wyobrazic jej brzucha i niech mi ktos powie ze tylko 3 cesarki sa dozwolone - szalenstwo!!!
oczywiscie to calkiem indywidualna sprawa co i jak..ogonie to sie witam i uciekam pod prysznic a wy opowiadajcie zebym miala co czytac w drodze do pracy
Bursztyn, Reni, samira, Simba, Sabina, ania.g, Bliska 77, caffe lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:skanuje posty i musze powiedziec ze polecialyscie z tymi porodami jak dla mnie brzmi jak rzeznia, chyba zazycze sobve CC tutj jest wybor, chociaz zawsze chcialam sprobowac rodzic naturalnie ale po waszych opisach grubo bede sie zastanawiac, jak przyjdze co do czego, mojego chcialabym obok ale zeby mi nie zagladal miedzy nogi bo jak kupiszon sie pojawi to nie sadze ze jest to imponujacy widok
u mne nic nowego USG i Zonierzyki w czwartek
z ciekowostek i ciekawa jestem rowniez co powiecie na to.... znam osobe ktora wlasnie ma rodzic 6 dziecko i to jest 6 CC, nie moge sobie wyobrazic jej brzucha i niech mi ktos powie ze tylko 3 cesarki sa dozwolone - szalenstwo!!!
oczywiscie to calkiem indywidualna sprawa co i jak..ogonie to sie witam i uciekam pod prysznic a wy opowiadajcie zebym miala co czytac w drodze do pracya 6 cesarek sobie nie wyobrazam, ale pewnie mozna..
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:raczej adrenalina buzuje
polozne byly przemile przy kazdym z porodow, ta ostatnia kumpela ze skolioza ciagle sie bala ze sie zesra i ciagle jej sie wydawalo ze to wlasnie sie dzieje, a tu nic, i caly czas pytala polozna czy aby nie widzi kupy. Dziecko bylo duze bo 4200 i tez nie pekla
Ja bym pekla na same info, ze dziecko tyle wazy.
A wymioty przy porodzie, to kiedy glowka dziecka uciska kosc ogonowa, ktora ma jakies magiczne polaczenie z blednikiem. Wtedy on wariuje i sie rzyga. Chociaz nie wszystkie kobiety reaguja na to.Sabina, Simba, Bliska 77 lubią tę wiadomość