35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:no dobra pyska dawaj coś o sobie.. w pamiętniku napisałaś, że nie masz szans na naturalne poczęcie..
poprosimy o Twoje cv ..rozumiem, że dzieciów brak
napisz czy masz duże cycki, czy jesteś ukrytym księdzem, czy robisz na drutach, czy lubisz mięso i takie tam parę słów o sobie
Czyli jednak jest duza potrzeba stworzenia ankiety. Proponuje jeszcze dolaczyc pytanie o metode i lokalizacje depilacji.iwcia77, polarmiś, Reni, Sabina, Simba, samira, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:No wlasnie, jakies puk puk, jakies dzien dobry?
Koperta albo butelka?
Jak po koledzie!
kwiatki z Dnia Nauczyciela
przeterminowane czekoladki od ojca ucznia z zagrozeniem z fizyki
papierek po gumie i gumach
o i jakis smartfon mi tu ktos wrzucil do torebki
a nie, sorry, to pilot od video z 1991iwcia77, Reni, Mega, Sabina, samira, Bliska 77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pyska_ta wrote:Ok, ok, juz Wam oddaje te lapowki, co to sama w robocie dostalam:
kwiatki z Dnia Nauczyciela
przeterminowane czekoladki od ojca ucznia z zagrozeniem z fizyki
papierek po gumie i gumach
o i jakis smartfon mi tu ktos wrzucil do torebki
a nie, sorry, to pilot od video z 1991Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
eeee to jeszcze nie jest tak źle..
na razie nie ma co płakać
idź na laparo nie ma co tego odkładać
Bozia miala więc nie ma się czego bać.. z resztą jest teraz pregnetpyska_ta wrote:Dobra, dary byly
Teraz odpowiadam na pytania:
nie wiem, nie pamietam, to nie ja
A tak serio, skoro niektore pamietnik czytaly, to dodam tylko, ze sama nie wiem, czemu dziecka nie ma, czekam na laparoskopie i ostateczne zdolowanie.iwcia77, Bozia3, pyska_ta, polarmiś, Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
pyska_ta wrote:Dobra, dary byly
Teraz odpowiadam na pytania:
nie wiem, nie pamietam, to nie ja
A tak serio, skoro niektore pamietnik czytaly, to dodam tylko, ze sama nie wiem, czemu dziecka nie ma, czekam na laparoskopie i ostateczne zdolowanie.pyska_ta, Sabina, samira, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
pyska_ta wrote:Bo mam miseczke C przy obwodzie 75? Sama nie wiem...
iwcia77, Pusurek, Bozia3, anna maria, Reni, polarmiś, Mega, Sabina, Simba, samira, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny ,u mnie od paru dni deszcz:-(,ciagle chce mi sie spac,wrocila moja przyjaciolka zgaga,przytylam 8 kg (napewno przez te lody ktore zre jak oszalala).Acha jakbyscie sie o mnie martwily to nie bedzie mnie od jutra do niedzieli wyjezdzamy na polowanie.:-)Witam wszystkie nowe dziewczyny
polarmiś, Simba, samira, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
aaa no no i czy masz brodę
Pusurek wrote:Reni, low ju.
Czyli jednak jest duza potrzeba stworzenia ankiety. Proponuje jeszcze dolaczyc pytanie o metode i lokalizacje depilacji.Pusurek, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:czy robisz na drutach
Z drugiej strony jakie stereotypy siedza z tych meskich lbach, nie?
iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
a co miał dać babce od fizy?! weź sie no na logike..Bursztyn wrote:a dlaczego ojciec uzcnia zagrozonego tobie daje czekoladki jesli fizyki nie uczysz....?
Pusurek, iwcia77, pyska_ta, Mega, Simba lubią tę wiadomość