35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Niestety, nie trawie sweterkow dzierganych na drutach. Tak mi zostalo po polskiej biedzie sewentis i ejtis. Mama jak by mogla, to by mi gacie na drutach robila, bo to uwielbiala...
A tu wszystkie baby dziergaja i obdarowywuja wszystkie mateczki ubrankami dla dzieci. A mnie na ten widok telepie normalnie...EwaT, iwcia77, Bursztyn, Pusurek, Simba, ania.g, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:nie nie, karmic mozna cycem, tylko zakaz gadania o ramiarach jesli sa duze, jesli natomiast male- to owszem, do woli
iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Czapeczki sa okolicznosciowe. Wielkanoc, Hanuka, Swieto Zmarlych.
Zalezy jaki humor mamy, rozumiesz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 15:18
Reni, Mega, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:no i własną traumę z dzieciństwa na kota przeniosła...pomyśl sobie, jak kiedyś tego biednego kota będzie telepać na okoliczność zbliżających się świąt i robienia kartek....
W zyciu bym jej nie upokorzyla czapeczka zrobiona na drutach!polarmiś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pyska_ta wrote:To ja tylko tak w ramach retorycznego pytania na koniec tematu: w jakim wszechswiecie 75C jest duze?
Ja z Tobą mogę o cyckach pogadać spokojnie...
pyska_ta, Pusurek, iwcia77, Mango lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ale kota ma szyte czapeczki! Na miare szyte! Normalnie haute couture!
W zyciu bym jej nie upokorzyla czapeczka zrobiona na drutach!iwcia77, Reni, Bursztyn, polarmiś, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość