35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Eeee nieeee, ja tam liczę na duchowe doznania pierwszej ciąży
Ruchy dziecka, gadanie do brzucha i paradowanie z brzuchem
jestem gotowa na bol.
-
nick nieaktualny
-
Witam,
mam juuuuż 39 lat i staramy się od 2012. Zaszłam od razu w 1CS, ale niestety poroniłam w 5 tyg..
Druga ciąża w 2013 w 2cs ale też nie zakończona dobrze - puste jajo płodowe, zabieg usunięcia w 9 tyg.
Teraz po kilku miesiącach przerwy mamy 3cs i dwa dni temu test pozytywny. Umieram ze strachu...Bozia3, Alis, Sabina, mysza1975, iwcia77, samira, Viv78, mama78, malgos741, Mango lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 5tc - 15/08/2012
Aniołek [*] 9tc - 22/10/2013 (pusty pęcherzyk)
Aniołek Karolek [*] 21tc - 11/09/2014 -
nick nieaktualnyagnb6 wrote:Witam,
mam juuuuż 39 lat i staramy się od 2012. Zaszłam od razu w 1CS, ale niestety poroniłam w 5 tyg..
Druga ciąża w 2013 w 2cs ale też nie zakończona dobrze - puste jajo płodowe, zabieg usunięcia w 9 tyg.
Teraz po kilku miesiącach przerwy mamy 3cs i dwa dni temu test pozytywny. Umieram ze strachu...agnb6 lubi tę wiadomość
-
pyska_ta wrote:O, tez ciekawy temat. Ze niby ten bol sie zapomina, bo dziecko i cos tam cos tam bla bla bla. jakos nie wierze, ale co ja tam wiem o porodach?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie po przerwie. Niedługo do Was powrócę.
Zakupiłam Clo na 4 miesiące, a myślałam, że starania mam już z głowy. Znów będę na bieżąco z Waszymi sprawami
Bozia3, polarmiś, Reni, Bursztyn, Sabina, mysza1975, iwcia77, samira, ania.g, Kate 75, malgos741, Bliska 77, Panda, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlena wrote:Witajcie po przerwie. Niedługo do Was powrócę.
Zakupiłam Clo na 4 miesiące, a myślałam, że starania mam już z głowy. Znów będę na bieżąco z Waszymi sprawami
-
nick nieaktualnyMega wrote:A reszta chyba śpi....
To prawda, ja przysypiam, wrocilam z ogrodu, gdzie skopalam kolejna czesc trawnika. I zaraz bede jesc ptysie z bita smietana, bo odkrylam, ze takowe tu istnieja.pyska_ta, Sabina, Mega, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny