X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Bo brakuje mi argumentow i czuje ze mam za niskie IQ czy tam CV
    To jakis argument w sumie, choc moim zdaniem taki raczej na odpierdol sie ;-)

• Mega Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Eeee nieeee, ja tam liczę na duchowe doznania pierwszej ciąży :) Ruchy dziecka, gadanie do brzucha i paradowanie z brzuchem :) jestem gotowa na bol.
    Ja bym tez była za tymi doznaniami, te z pierwszej były dawno i już sie zatarły ;)

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Bo brakuje mi argumentow i czuje ze mam za niskie IQ czy tam CV
    Ty Simba? Nie wierze

pyska_ta lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ja bym tez była za tymi doznaniami, te z pierwszej były dawno i już sie zatarły ;)
    O, tez ciekawy temat. Ze niby ten bol sie zapomina, bo dziecko i cos tam cos tam bla bla bla. jakos nie wierze, ale co ja tam wiem o porodach?

• agnb6 Ekspertka

Wysłany: 14 maja 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    mam juuuuż 39 lat i staramy się od 2012. Zaszłam od razu w 1CS, ale niestety poroniłam w 5 tyg..
    Druga ciąża w 2013 w 2cs ale też nie zakończona dobrze - puste jajo płodowe, zabieg usunięcia w 9 tyg.
    Teraz po kilku miesiącach przerwy mamy 3cs i dwa dni temu test pozytywny. Umieram ze strachu...

Bozia3, Alis, Sabina, mysza1975, iwcia77, samira, Viv78, mama78, malgos741, Mango lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 5tc - 15/08/2012
    Aniołek [*] 9tc - 22/10/2013 (pusty pęcherzyk)
    Aniołek Karolek [*] 21tc - 11/09/2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agnb6 wrote:
    Witam,
    mam juuuuż 39 lat i staramy się od 2012. Zaszłam od razu w 1CS, ale niestety poroniłam w 5 tyg..
    Druga ciąża w 2013 w 2cs ale też nie zakończona dobrze - puste jajo płodowe, zabieg usunięcia w 9 tyg.
    Teraz po kilku miesiącach przerwy mamy 3cs i dwa dni temu test pozytywny. Umieram ze strachu...
    Czesc! Dzieki Tobie nie jestem juz nowa! Hura! :-)

agnb6 lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyska_ta wrote:
    O, tez ciekawy temat. Ze niby ten bol sie zapomina, bo dziecko i cos tam cos tam bla bla bla. jakos nie wierze, ale co ja tam wiem o porodach?
    Wierze ze sie dowiesz ;)

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Wierze ze sie dowiesz ;)
    Ja troche mniej, ale dzieki :-)

• Mega Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyska_ta wrote:
    Ja troche mniej, ale dzieki :-)
    Wiara czyni cuda ;) sa tu takie co sie nawet nawróciły ;)

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Wiara czyni cuda ;) sa tu takie co sie nawet nawróciły ;)
    Slyszalam te historie. Na ktorej stronie jest opisana?

• Mega Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyska_ta wrote:
    Slyszalam te historie. Na ktorej stronie jest opisana?
    Nie pamietam, chyba musisz sie zabawić w detektywa ;) i powęszyć sama

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Nie pamietam, chyba musisz sie zabawić w detektywa ;) i powęszyć sama
    To innym razem, bo w sumie mnie tu przeciez dzis nie ma wcale, zajeta jestem bardzo, robote mam, hehe! :-P

Mega, polarmiś lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyska_ta wrote:
    To innym razem, bo w sumie mnie tu przeciez dzis nie ma wcale, zajeta jestem bardzo, robote mam, hehe! :-P
    Forum wciąga

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A reszta chyba śpi....

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Forum wciąga
    Oj, tak troszeczke ;-) Ale raz mi sie udalo wyjsc z nalogu, mam nadzieje, ze drugi raz tez dam rade.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A reszta chyba śpi....
    Zauwazylam, ze ostatnie pare stron to dialog w sumie prowadze, tylko sie introligatorki zmieniaja. Dobrze, ze nie monolog, bo byloby juz ze mna strasznie zle...

• Olena Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie po przerwie. Niedługo do Was powrócę. <3 Zakupiłam Clo na 4 miesiące, a myślałam, że starania mam już z głowy. Znów będę na bieżąco z Waszymi sprawami

Bozia3, polarmiś, Reni, Bursztyn, Sabina, mysza1975, iwcia77, samira, ania.g, Kate 75, malgos741, Bliska 77, Panda, Mango lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena wrote:
    Witajcie po przerwie. Niedługo do Was powrócę. <3 Zakupiłam Clo na 4 miesiące, a myślałam, że starania mam już z głowy. Znów będę na bieżąco z Waszymi sprawami
    Hej, jestem tu prawie nowa. Prawie, bo od wczoraj, a dzis dolaczyla jeszcze jedna kolezanka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A reszta chyba śpi....

To prawda, ja przysypiam, wrocilam z ogrodu, gdzie skopalam kolejna czesc trawnika. I zaraz bede jesc ptysie z bita smietana, bo odkrylam, ze takowe tu istnieja. ;)

pyska_ta, Sabina, Mega, iwcia77, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    To prawda, ja przysypiam, wrocilam z ogrodu, gdzie skopalam kolejna czesc trawnika. I zaraz bede jesc ptysie z bita smietana, bo odkrylam, ze takowe tu istnieja. ;)
    Nie spij, bo Ci podrzuca! :-P

Pusurek lubi tę wiadomość

‹‹ 3180 3181 3182 3183 3184 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ