X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Bo brakuje mi argumentow i czuje ze mam za niskie IQ czy tam CV
    To jakis argument w sumie, choc moim zdaniem taki raczej na odpierdol sie ;-)

• Mega Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Eeee nieeee, ja tam liczę na duchowe doznania pierwszej ciąży :) Ruchy dziecka, gadanie do brzucha i paradowanie z brzuchem :) jestem gotowa na bol.
    Ja bym tez była za tymi doznaniami, te z pierwszej były dawno i już sie zatarły ;)

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Bo brakuje mi argumentow i czuje ze mam za niskie IQ czy tam CV
    Ty Simba? Nie wierze

pyska_ta lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ja bym tez była za tymi doznaniami, te z pierwszej były dawno i już sie zatarły ;)
    O, tez ciekawy temat. Ze niby ten bol sie zapomina, bo dziecko i cos tam cos tam bla bla bla. jakos nie wierze, ale co ja tam wiem o porodach?

• agnb6 Ekspertka

Wysłany: 14 maja 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    mam juuuuż 39 lat i staramy się od 2012. Zaszłam od razu w 1CS, ale niestety poroniłam w 5 tyg..
    Druga ciąża w 2013 w 2cs ale też nie zakończona dobrze - puste jajo płodowe, zabieg usunięcia w 9 tyg.
    Teraz po kilku miesiącach przerwy mamy 3cs i dwa dni temu test pozytywny. Umieram ze strachu...

Bozia3, Alis, Sabina, mysza1975, iwcia77, samira, Viv78, mama78, malgos741, Mango lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 5tc - 15/08/2012
    Aniołek [*] 9tc - 22/10/2013 (pusty pęcherzyk)
    Aniołek Karolek [*] 21tc - 11/09/2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agnb6 wrote:
    Witam,
    mam juuuuż 39 lat i staramy się od 2012. Zaszłam od razu w 1CS, ale niestety poroniłam w 5 tyg..
    Druga ciąża w 2013 w 2cs ale też nie zakończona dobrze - puste jajo płodowe, zabieg usunięcia w 9 tyg.
    Teraz po kilku miesiącach przerwy mamy 3cs i dwa dni temu test pozytywny. Umieram ze strachu...
    Czesc! Dzieki Tobie nie jestem juz nowa! Hura! :-)

agnb6 lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyska_ta wrote:
    O, tez ciekawy temat. Ze niby ten bol sie zapomina, bo dziecko i cos tam cos tam bla bla bla. jakos nie wierze, ale co ja tam wiem o porodach?
    Wierze ze sie dowiesz ;)

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Wierze ze sie dowiesz ;)
    Ja troche mniej, ale dzieki :-)

• Mega Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyska_ta wrote:
    Ja troche mniej, ale dzieki :-)
    Wiara czyni cuda ;) sa tu takie co sie nawet nawróciły ;)

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Wiara czyni cuda ;) sa tu takie co sie nawet nawróciły ;)
    Slyszalam te historie. Na ktorej stronie jest opisana?

• Mega Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyska_ta wrote:
    Slyszalam te historie. Na ktorej stronie jest opisana?
    Nie pamietam, chyba musisz sie zabawić w detektywa ;) i powęszyć sama

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Nie pamietam, chyba musisz sie zabawić w detektywa ;) i powęszyć sama
    To innym razem, bo w sumie mnie tu przeciez dzis nie ma wcale, zajeta jestem bardzo, robote mam, hehe! :-P

Mega, polarmiś lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyska_ta wrote:
    To innym razem, bo w sumie mnie tu przeciez dzis nie ma wcale, zajeta jestem bardzo, robote mam, hehe! :-P
    Forum wciąga

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A reszta chyba śpi....

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Forum wciąga
    Oj, tak troszeczke ;-) Ale raz mi sie udalo wyjsc z nalogu, mam nadzieje, ze drugi raz tez dam rade.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A reszta chyba śpi....
    Zauwazylam, ze ostatnie pare stron to dialog w sumie prowadze, tylko sie introligatorki zmieniaja. Dobrze, ze nie monolog, bo byloby juz ze mna strasznie zle...

• Olena Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie po przerwie. Niedługo do Was powrócę. <3 Zakupiłam Clo na 4 miesiące, a myślałam, że starania mam już z głowy. Znów będę na bieżąco z Waszymi sprawami

Bozia3, polarmiś, Reni, Bursztyn, Sabina, mysza1975, iwcia77, samira, ania.g, Kate 75, malgos741, Bliska 77, Panda, Mango lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena wrote:
    Witajcie po przerwie. Niedługo do Was powrócę. <3 Zakupiłam Clo na 4 miesiące, a myślałam, że starania mam już z głowy. Znów będę na bieżąco z Waszymi sprawami
    Hej, jestem tu prawie nowa. Prawie, bo od wczoraj, a dzis dolaczyla jeszcze jedna kolezanka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A reszta chyba śpi....

To prawda, ja przysypiam, wrocilam z ogrodu, gdzie skopalam kolejna czesc trawnika. I zaraz bede jesc ptysie z bita smietana, bo odkrylam, ze takowe tu istnieja. ;)

pyska_ta, Sabina, Mega, iwcia77, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    To prawda, ja przysypiam, wrocilam z ogrodu, gdzie skopalam kolejna czesc trawnika. I zaraz bede jesc ptysie z bita smietana, bo odkrylam, ze takowe tu istnieja. ;)
    Nie spij, bo Ci podrzuca! :-P

Pusurek lubi tę wiadomość

‹‹ 3180 3181 3182 3183 3184 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ