35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
polarmiś wrote:Pytanie do Ciebie i Bozi a co zrobic by dostac skierowanie na ten zabieg?
Moja ginka wiedziała, ze w Krakowie na Kopernika to robią i dała mi zwyczajne skierowanie - napisane było na nim, że ze względu na wiek i czas starania się prosi o wykonanie takiego badania.
Na wywiadzie w szpitalu zapytali mnie od ilu cykli nie mogę zajść - to palnęłam że od 8-9 - powiedziałam prawdę - a lekarka wywaliła na mnie gały - że za wcześnie na taki zabieg...ale szybko się poprawiłam - już kłamiąc - że od 8-9 jestem w leczeniu i po stymulacji, i mam 42 lata i staram sie dwa lata - ta odpowiedź się jej spodobała i ustaliła ze mną termin...miałam zabieg po 2 miesiącach...polarmiś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Niektóre szpitale w Polsce robią taki pakiet na NFZ. Odchodzą od samego HSG - i od razu z grubej rury przeprowadzają takie badanie. Chodzi o to, że jeśli jest coś nie tak, to wtedy diagnostyczna laparo i histero zmienia się w leczenie - podczas jednego zabiegu.
Moja ginka wiedziała, ze w Krakowie na Kopernika to robią i dała mi zwyczajne skierowanie - napisane było na nim, że ze względu na wiek i czas starania się prosi o wykonanie takiego badania.
Na wywiadzie w szpitalu zapytali mnie od ilu cykli nie mogę zajść - to palnęłam że od 8-9 - powiedziałam prawdę - a lekarka wywaliła na mnie gały - że za wcześnie na taki zabieg...ale szybko się poprawiłam - już kłamiąc - że od 8-9 jestem w leczeniu i po stymulacji, i mam 42 lata i staram sie dwa lata - ta odpowiedź się jej spodobała i ustaliła ze mną termin...miałam zabieg po 2 miesiącach... -
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ale szybko się poprawiłam - już kłamiąc - że od 8-9 jestem w leczeniu i po stymulacji, i mam 42 lata i staram sie dwa lata - ta odpowiedź się jej spodobała i ustaliła ze mną termin...miałam zabieg po 2 miesiącach...
Jak byc klamstwem nie zgrzeszyla, to bys pewnie jeszcze w kolejce stala.Eh, zycie!
Bozia3, Bozia3, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-