X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już nie chciałam tak drastycznie
    Pusurek wrote:
    Moga pobrac ci organy.

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    No i jeszcze lekarz może Cię wykorzystać
    albo kilku lekarzy...

Simba, polarmiś, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak zagladane tutaj ma spore plusy: pracuje szybciej i efektywniej (moze odwalam fuszere po lebkach, ale co mialo byc zrobione, jest zrobione, wiec ma to gdzies).
    Bardzo empatyczne jestescie, mozna na Was liczyc. Ale kurcze, moglyscie sie lepiej postarac, bo:
    -tak, dokladnie, akurat MNIE lekarz wykorzysta, bo pod narkoza bez makijazu to jestem przeciez jak miss Polonia pociagajaca, tylko brac
    -moje organy sa przciez bezcenne, jak swiat sobie do tej pory bez nich radzi to ja doprawdy nie mam pojecia
    -smierc (nawet kliniczna) na kazdego predzej czy pozniej padnie, wiec chyba lepiej nawet w pelnym odlocie

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyska_ta wrote:
    Jednak zagladane tutaj ma spore plusy: pracuje szybciej i efektywniej (moze odwalam fuszere po lebkach, ale co mialo byc zrobione, jest zrobione, wiec ma to gdzies).
    Bardzo empatyczne jestescie, mozna na Was liczyc. Ale kurcze, moglyscie sie lepiej postarac, bo:
    -tak, dokladnie, akurat MNIE lekarz wykorzysta, bo pod narkoza bez makijazu to jestem przeciez jak miss Polonia pociagajaca, tylko brac
    -moje organy sa przciez bezcenne, jak swiat sobie do tej pory bez nich radzi to ja doprawdy nie mam pojecia
    -smierc (nawet kliniczna) na kazdego predzej czy pozniej padnie, wiec chyba lepiej nawet w pelnym odlocie
    no to wobec powyzszego- czego ty sie boisz?

pyska_ta, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no to wobec powyzszego- czego ty sie boisz?
    Nozesz wlasnie kurcze nie wiem? :O

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyska_ta wrote:
    Nozesz wlasnie kurcze nie wiem? :O
    no to sama widzisz ze ten strach jest bezzasadny calkowicie

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no to sama widzisz ze ten strach jest bezzasadny calkowicie
    Strach przed nieznanym, ktoz z nas jest od tego wolny? I jak go racjonalnie przezwyciezyc skoro nie wiemy, czego sie boimy?

• caffe Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    No właśnie chyba kupię tylko termometr i chciałabym laktator. Chcę karmic długo, a po pół roku chcę wrócić do pracy - zamierzam odciągać pokarm w pracy - więc taki elektryczny mi się przyda.
    A jaki kupiliście kontroler oddechu?

Ja też zamierzam karmić przez pół roku, a laktatora elektrycznego dlatego nie kupię, bo jak dziecko popróbuje, że z butelki łatwiej się je, to piersi już nie będzie chciało. Już tak miałam.
    Jeśli dziecko samo nie będzie ssało piersi, to sam laktator nie będzie pobudzał ich do pracy i pokarm będzie zanikał. Żeby go więc odciągnąć (z każdym dniem więcej) to nie wiem co trzeba by zrobić. Dlatego ja będę machała ręcznym i tyle.

samira, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Widzę dziś ładne zdjęcia brzuszków. Mojemu jeszcze daleko do czegoś takiego, ale przeszłam się piechotą na pocztę i strasznie zmachałam. Już nie daję rady szybko chodzić i czuję się jak staruszka, a jeszcze 3 miesiące zostały.

Zabawek na razie żadnych nie kupiliśmy. Jakaś grzechotka została nam przekazana. Mamy termometr bez dotykowy, a resztę dopiero trzeba będzi enabyć. Ale wciąż przekładamy remont mieszkania i w sumie zakupy odkładamy na poremoncie.

Pusurek, Sabina, mysza1975, samira, Bliska 77 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyska_ta wrote:
    Strach przed nieznanym, ktoz z nas jest od tego wolny? I jak go racjonalnie przezwyciezyc skoro nie wiemy, czego sie boimy?
    nie, myslisz strach z lekiem
    czujemy lek przed nieznanym
    podadza Ci sedacje przed narkoza i bedzie Ci dobrze, powinnas wlasciwie juz przymowac dawke skoro tak to na Ciebie dziala

Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nie, myslisz strach z lekiem
    czujemy lek przed nieznanym
    podadza Ci sedacje przed narkoza i bedzie Ci dobrze, powinnas wlasciwie juz przymowac dawke skoro tak to na Ciebie dziala
    O, nowe slowo. Co to jest sedacja/e?

• caffe Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, zapomniała link wstawić monitora :P

Taki kupiliśmy:

http://www.tomi.pl/snuza-hero-mobilny-przenosny-monitor-oddechu-dla-niemowlat.html?gclid=CNCkgMfgq74CFWvkwgodoZYA6Q

Bozia3, samira lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyska_ta wrote:
    O, nowe slowo. Co to jest sedacja/e?
    srodek uspokajajacy

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    srodek uspokajajacy
    Standardowy, dostepny na CALYM swiecie? A, juz wiem, to nie jest nazwa wlasna. Na razie probuje z melisa, ale to takie placebo jak nie wiem! :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 17:55

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyska_ta wrote:
    Standardowy, dostepny na CALYM swiecie?
    a skad moge wiedziec jaki srodek podaja w twoim szpitalu? nie powiedzialas w jakim kraju mieszkasz
    i nie mam wiedzy na temat tego co podaja na CALYM swiecie

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a skad moge wiedziec jaki srodek podaja w twoim szpitalu? nie powiedzialas w jakim kraju mieszkasz
    i nie mam wiedzy na temat tego co podaja na CALYM swiecie
    Juz, juz, sie zedytowalam i doczytalam u cioci Wiki, nie krzycz na mnie, bo sie zsikam w nocy! :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 17:56

Mega lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyska_ta wrote:
    Juz, juz, sie zedytowalam i doczytalam u cioci Wiki, nie krzycz na mnie, bo sie zsikam w nocy! :-/
    przeciez ja nie krzycze
    dlaczego tak negatywnie odczytujesz posty?

iwcia77, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    przeciez ja nie krzycze
    dlaczego tak negatywnie odczytujesz posty?
    Bo piszesz w nich drukowanymi i uzywasz partykul. Poza tym jestem po owulacji, hormony mi szaleja i niedlugo mam jakis wazny termin, tylko nie pamietam, co to. ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 18:00

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyska_ta wrote:
    Bo piszesz w nich drukowanymi i uzywasz partykul. Poza tym jestem po owulacji, hormony mi szaleja i niedlugo mam jakis wazny termin, tylko nie pamietam, co to. ;-)
    wroc do swojego postu
    przeciez to ty pierwsza napisalas slowo "calym" drukowanymi a ja tylko powtorzylam
    to chyba zart z tymi partykulami? chyba ich raczej nie uzylam...co ma partykula do krzyczenia?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    wroc do swojego postu
    przeciez to ty pierwsza napisalas slowo "calym" drukowanymi a ja tylko powtorzylam
    to chyba zart z tymi partykulami? chyba ich raczej nie uzylam...co ma partykula do krzyczenia?
    Przyklad partykuly: "przeciez"
    Uzylam drukowanych, bo chcialam podkreslic, a na to jestem za tepa.

‹‹ 3183 3184 3185 3186 3187 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ