35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sluchaj "Tereska", odnosze wrazenie ze czasem nie rozumiesz pisanego tekstu, notorycznie nadajesz negatywne zabarwienie tresciom ktore takowego nie maja, rozmowa zaczyna sie robic malo inteligentna a takich nie lubie i nie chce prowadzic.pyska_ta wrote:A myslalam, ze mnie niejako cytujesz, stad drukowane? No bo przeciez nie krzyczalas?
Simba, nick nieaktualny, iwcia77, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZnowu mam problemy z interpretacja. Ech, pani od polskiego za slabo jednak cisnela, nic sie czlowiek nie nauczyl, zostal i tak wtornym analfabeta na starosc...Bursztyn wrote:Sluchaj "Tereska", odnosze wrazenie ze czasem nie rozumiesz pisanego tekstu, notorycznie nadajesz negatywne zabarwienie tresciom ktore takowego nie maja, rozmowa zaczyna sie robic malo inteligentna a takich nie lubie i nie chce prowadzic.
-
ale tutaj akurat nie ma czego interpretowacpyska_ta wrote:Znowu mam problemy z interpretacja. Ech, pani od polskiego za slabo jednak cisnela, nic sie czlowiek nie nauczyl, zostal i tak wtornym analfabeta na starosc...
bardziej ulatwic sie juz nie da
no trudno...
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMatko, Bursztyn. Odebralam, ze krzyczysz, odpisalas, ze nie i z glowy. Sama nie wiem, ktora z nas zaczela ciagnac temat w nieskonczonosc. Niech bedzie, ze ja i wrocmy do tej pogody. Zgoda?Bursztyn wrote:ale tutaj akurat nie ma czego interpretowac
bardziej ulatwic sie juz nie da
no trudno... -
pyska_ta wrote:Znowu mam problemy z interpretacja. Ech, pani od polskiego za slabo jednak cisnela, nic sie czlowiek nie nauczyl, zostal i tak wtornym analfabeta na starosc...
Ale zeby prowadzic dialog, nie trzeba od razu robic powtorki z gramatyki opisowej i rozkladac wszystkiego na czesci pierwsze..Nie wszystkie zdania maja podwojne dno i trzeba je "interpretowac". Powiedzialabym ze wiekszosc ich nie ma..Ale jak tak dalej pojdzie, to czuje ze ta proporcja moze sie zmienic.
Bursztyn, iwcia77, nick nieaktualny, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO, to trzeba bylo tak od razu, na wstepie. Ja tu nowa, nieobytaSimba wrote:Ale zeby prowadzic dialog, nie trzeba od razu robic powtorki z gramatyki opisowej i rozkladac wszystkiego na czesci pierwsze..Nie wszystkie zdania maja podwojne dno i trzeba je "interpretowac". Powiedzialabym ze wiekszosc ich nie ma..Ale jak tak dalej pojdzie, to czuje ze ta proporcja moze sie zmienic.
Nic dziwnego, ze gafa za gafa!
-
Simba, zabierz mnie stad, bo szara materia mi sie burzy pod czaszka i protestujeSimba wrote:Ale zeby prowadzic dialog, nie trzeba od razu robic powtorki z gramatyki opisowej i rozkladac wszystkiego na czesci pierwsze..Nie wszystkie zdania maja podwojne dno i trzeba je "interpretowac". Powiedzialabym ze wiekszosc ich nie ma..Ale jak tak dalej pojdzie, to czuje ze ta proporcja moze sie zmienic.
Simba, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przyjrzyj sie temu co napisalas to bedziesz wiedzialapyska_ta wrote:Matko, Bursztyn. Odebralam, ze krzyczysz, odpisalas, ze nie i z glowy. Sama nie wiem, ktora z nas zaczela ciagnac temat w nieskonczonosc. Niech bedzie, ze ja i wrocmy do tej pogody. Zgoda?
o pogodzie mi sie nie chce pitolic, sorry
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny