35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pyska_ta wrote:A myslalam, ze mnie niejako cytujesz, stad drukowane? No bo przeciez nie krzyczalas?
Simba, Sabina, iwcia77, Mega, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Sluchaj "Tereska", odnosze wrazenie ze czasem nie rozumiesz pisanego tekstu, notorycznie nadajesz negatywne zabarwienie tresciom ktore takowego nie maja, rozmowa zaczyna sie robic malo inteligentna a takich nie lubie i nie chce prowadzic.
-
pyska_ta wrote:Znowu mam problemy z interpretacja. Ech, pani od polskiego za slabo jednak cisnela, nic sie czlowiek nie nauczyl, zostal i tak wtornym analfabeta na starosc...
bardziej ulatwic sie juz nie da
no trudno...Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:ale tutaj akurat nie ma czego interpretowac
bardziej ulatwic sie juz nie da
no trudno... -
pyska_ta wrote:Znowu mam problemy z interpretacja. Ech, pani od polskiego za slabo jednak cisnela, nic sie czlowiek nie nauczyl, zostal i tak wtornym analfabeta na starosc...
Ale zeby prowadzic dialog, nie trzeba od razu robic powtorki z gramatyki opisowej i rozkladac wszystkiego na czesci pierwsze..Nie wszystkie zdania maja podwojne dno i trzeba je "interpretowac". Powiedzialabym ze wiekszosc ich nie ma..Ale jak tak dalej pojdzie, to czuje ze ta proporcja moze sie zmienic.Bursztyn, iwcia77, samira, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Ale zeby prowadzic dialog, nie trzeba od razu robic powtorki z gramatyki opisowej i rozkladac wszystkiego na czesci pierwsze..Nie wszystkie zdania maja podwojne dno i trzeba je "interpretowac". Powiedzialabym ze wiekszosc ich nie ma..Ale jak tak dalej pojdzie, to czuje ze ta proporcja moze sie zmienic.
Nic dziwnego, ze gafa za gafa!
-
Simba wrote:Ale zeby prowadzic dialog, nie trzeba od razu robic powtorki z gramatyki opisowej i rozkladac wszystkiego na czesci pierwsze..Nie wszystkie zdania maja podwojne dno i trzeba je "interpretowac". Powiedzialabym ze wiekszosc ich nie ma..Ale jak tak dalej pojdzie, to czuje ze ta proporcja moze sie zmienic.
Simba, Sabina, iwcia77, samira, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pyska_ta wrote:Matko, Bursztyn. Odebralam, ze krzyczysz, odpisalas, ze nie i z glowy. Sama nie wiem, ktora z nas zaczela ciagnac temat w nieskonczonosc. Niech bedzie, ze ja i wrocmy do tej pogody. Zgoda?
o pogodzie mi sie nie chce pitolic, sorryBliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny