35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
pyska_ta wrote:No nie, tak z tydzien wczesniej te zeby. Mozna? Nie musialas edytowac, skaplam sie, ale dzieki
pyska_ta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:W życiu bym się nad tym nie zastanawiała i szczerze mówiąc nie pamiętam, czy leczyłam wtedy zęby czy nie. Myślę, że to nie ma żadnego znaczenia - ale dla pewności zgłoś dentyście, że np. za tydzień masz narkozę.
-
Pusurek wrote:Ciezarowki, czy kupujecie juz zabawki dla swoich dzieci?
Pytanie jak najbardziej serio!ale przed porodem nie planujemy już nic z tych rzeczy kupować
Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ciezarowki, czy kupujecie juz zabawki dla swoich dzieci?
Pytanie jak najbardziej serio!Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:My przy okazji kupowania wyprawki, zakupiliśmy grzechotkę, tak dla przyzwoitości
ale przed porodem nie planujemy już nic z tych rzeczy kupować
Aha, to moze tylko ja tak swiruje.
Zaczelam szukac lego baby na allegro, bo te po corce poszly w swiat i nie wiadomo gdzie sa. A lego kochamy wszyscy w domu, i duzi , i mali.
caffe, Simba, samira lubią tę wiadomość
-
pyska_ta wrote:Ja tez nie, ale skoro anestezjolog pytal, kiedy malowalam paznokcie, to standardowo zaczynam swirowac...
Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:paznokcie będziesz musiała do zabiegu zmyć - i na rękach i na stopach. Nie wolno mieć pomalowanych, bo gdyby coś złego się działo i zaczęły CI sinieć ręcę czy nogi - to pod lakierem tego nie widać - dlatego idzie się na zabieg ekologicznie..
Ej! Jak to siniec? A juz sie tak wyluzowalam i tu bach, znowu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 17:07
Mega, Mango lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ja nie - ale próbowałam zając się tematem laktatorów elektrycznych, podgrzewaczy, kontrolerów oddechu, termometrów itp...i wymiękłam- bo zupełnie nie wiem co wybrać...
Podgrzewacza nie mam, bo zamierzam karmić piersią i nie wydaje mi się, żeby był mi tak od razu potrzebny. Jak będzie, to się podjedzie do sklepu i już.
Bazia, pewne "pierdoły" to najlepiej kupić gdy się okażą potrzebne, a nie na zapas. Ja z takiego założenia wyszłam i tak też zrobiłam.Pusurek, gosia7122, Sabina, mysza1975, samira, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Aha, to moze tylko ja tak swiruje.
Zaczelam szukac lego baby na allegro, bo te po corce poszly w swiat i nie wiadomo gdzie sa. A lego kochamy wszyscy w domu, i duzi , i mali.Pusurek, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Mnie ma koleżanka pożyczyć jakąś matę edukacyjną dla maluchów. Natomiast resztę będę pewnie uzupełniała na bieżąco. No moze nie ja tylko m, bo przecież gdy dziecko ma pół roku to już potrzebuje sterowanego z ziemi, latajacego helikoptera...
No hellou, oczywiscie, ze tak! A chlopcy potrzebuja gokartow i to juz od samego urodzenia!caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ja też myślałam o elektrycznym, ale stwierdziłam, ze jest za drogi. Kontroler oddechu, tak jak pisałam, zakupiliśmy, bo strasznie jakoś mi po głowie chodził. A termometr mamy ten bezdotykowy, bo przy okazji zakupów targowaliśmy się w hurtowni i wszystkie art. kupiliśmy po obniżce. Tzn. mój m się targował, bo on tak ma.
Podgrzewacza nie mam, bo zamierzam karmić piersią i nie wydaje mi się, żeby był mi tak od razu potrzebny. Jak będzie, to się podjedzie do sklepu i już.
Bazia, pewne "pierdoły" to najlepiej kupić gdy się okażą potrzebne, a nie na zapas. Ja z takiego założenia wyszłam i tak też zrobiłam.
A jaki kupiliście kontroler oddechu?caffe, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
No wiesz możesz też umrzećpyska_ta wrote:Mam zelowe (przezroczyste) i anestezjolog powiedzial, ze moga byc.
Ej! Jak to siniec? A juz sie tak wyluzowalam i tu bach, znowu!Bozia3, Bursztyn, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Witaj
3cs od 2012 roku...to ile Twoje cykle trwają
agnb6 wrote:Witam,
mam juuuuż 39 lat i staramy się od 2012. Zaszłam od razu w 1CS, ale niestety poroniłam w 5 tyg..
Druga ciąża w 2013 w 2cs ale też nie zakończona dobrze - puste jajo płodowe, zabieg usunięcia w 9 tyg.
Teraz po kilku miesiącach przerwy mamy 3cs i dwa dni temu test pozytywny. Umieram ze strachu...Simba lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:No wiesz możesz też umrzeć
Reni, Bursztyn, Simba, Mega, samira, Mango lubią tę wiadomość
-
No i jeszcze lekarz może Cię wykorzystaćBozia3 wrote:albo mieć zapaść czy śmierć kliniczną - no różne rzeczy się dzieją w narkozie...albo jakby CIę nie mogli wybudzić ze 3 godziny...to i zsinieć można....
Bursztyn, caffe, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny