35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:no mozgowie mi sie lasuje jak czytam niektore wypowiedzi (nie Twoje)i zapragnelam uciec
A mnie to co, myslisz?
To nie do pojecia na moj maly koci mozdzekWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 18:37
Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dziewczeta, poluzujcie beretki. Ja to sobie mysle, ze Pyskacz to troche sobie z nas jaja robi i ma z tego polewke.
ale zeby byly inteligentne, na Boga!
Zaraz Andrzej przyjdzie zrobi porzadekSimba, Pusurek, iwcia77, samira, EwaT lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja z innej beki. Od 2 dni wioska nasza ( kurcze, poczulam sie jak mieszkanka wioski Asterixa ) cwiczy do swieta 17 maja. Glowna ulica, kolo mojego domu codziennie maszeruje orkiestra ( dzieciaki szkolne ) i dziewczeta machajace takimi patyczkami ( to sie po polskiemu chyba nazywa tamburmajorki czy rownie dziwacznie ). Dzis rozsiadlam sie na murku i sie gapie, dzieciaki machaja do mnie, bo to ucznie moje kochane.
No i oni ida, a ja w bekse ze wzruszenia... Dobrze, ze ciemne okulary mialam. Nie wiem, co bedzie 17 maja, splacze sie jak bobr... Ale ja zawsze kochalam takie swieta.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 18:38
Simba, mysza1975, Bozia3, iwcia77, Reni, samira, ania.g, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:polewki sa fajne, sama lubie polalc i polewac
ale zeby byly inteligentne, na Boga!
Zaraz Andrzej przyjdzie zrobi porzadek
Tez od paru godzin na niego czekam w tej sprawiePo co mam sobie rece po lokcie ubabrac?
Wole nim grzeszyc, on i tak do spowiedzi nie chodzi.
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:To ja z innej beki. Od 2 dni wioska nasza ( kurcze, poczulam sie jak mieszkanka wioski Asterixa ) cwiczy do swieta 17 maja. Glowna ulica, kolo mojego domu codziennie maszeruje orkiestra ( dzieciaki szkolne ) i dziewczeta machajace takimi patyczkami ( to sie po polskiemu chyba nazywa tamburmajorki czy rownie dziwacznie ). Dzis rozsiadlam sie na murku i sie gapie, dzieciaki machaja do mnie, bo to ucznie moje kochane.
No i oni ida, a ja w bekse ze wzruszenia... Dobrze, ze ciemne okulary maja. Nie wiem, co bedzie 17 maja, splacze sie jak bobr... Ale ja zawsze kochalam takie swieta.
To fajnie i milo. Pozytywne wibracje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny