35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Simba, a jak tam Twoja bluza dalej dziubek sie robi?
"Musisz przyznać, że jak tatuś zrobi dziubek, to nie ma chuja we wsi.
- Co prawda, to prawda, że na twój dziubek, nie ma bata, jest zajebisty."
mysza1975, Simba, Reni, Sabina, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagnb6 wrote:Witam,
mam juuuuż 39 lat i staramy się od 2012. Zaszłam od razu w 1CS, ale niestety poroniłam w 5 tyg..
Druga ciąża w 2013 w 2cs ale też nie zakończona dobrze - puste jajo płodowe, zabieg usunięcia w 9 tyg.
Teraz po kilku miesiącach przerwy mamy 3cs i dwa dni temu test pozytywny. Umieram ze strachu...
Coz, angb6, nie bylam w takiej sytuacji, ale Twoj strach jest zrozumialy i bardzo Ci wspolczuje.agnb6 lubi tę wiadomość
-
no dobrnelam do konca i czuje niedosyt
po pewnych przemysleniach doszlam do wniosku , ze na urodziny mojego m. zrobie mu laurke z bonem na lody i wsadze sobie w przegrodke miedzy posladami oraz przewiaze sie kokardkato jest goog idea i GRATIS!!!
HA!
pyska_ta, Bursztyn, mysza1975, Simba, Niuta, Mega, Reni, samira, Viv78, Sabina, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Simba, a jak tam Twoja bluza dalej dziubek sie robi?
"Musisz przyznać, że jak tatuś zrobi dziubek, to nie ma chuja we wsi.
- Co prawda, to prawda, że na twój dziubek, nie ma bata, jest zajebisty."
No a jaaaak???!!!!
Robi sie robi. Dzisiaj jej za kare nie nalozylam. M mowi, ze na pewno po praniu sie poprawi. Tak, akurat.Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no dobrnelam do konca i czuje niedosyt
po pewnych przemysleniach doszlam do wniosku , ze na urodziny mojego m. zrobie mu laurke z bonem na lody i wsadze sobie w przegrodke miedzy posladami oraz przewiaze sie kokardkato jest goog idea i GRATIS!!!
HA!
maz napewno baaaardzo sie ucieszyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 19:17
iwcia77, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pyska_ta wrote:Fajnie bylo z Wami podyskutowac, ale tak sie skupilyscie na mnie, ze zignorowalyscie zupelnie nowa kolezanke i jej problem.
Coz, angb6, nie bylam w takiej sytuacji, ale Twoj strach jest zrozumialy i bardzo Ci wspolczuje.
No ale od czego mamy Ciebie?Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no wiesz możesz sobie kupić szczelbe i odpalić pare sztukPusurek wrote:Glowna ulica, kolo mojego domu codziennie maszeruje orkiestra ( dzieciaki szkolne ) i dziewczeta machajace takimi patyczkami ( to sie po polskiemu chyba nazywa tamburmajorki czy rownie dziwacznie )
Nie wiem, co bedzie 17 maja, splacze sie jak bobr... Ale ja zawsze kochalam takie swieta. -
nick nieaktualny