35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Witaj
3cs od 2012 roku...to ile Twoje cykle trwają
Hehe, cykle mam krótkie bo 25 dni ale robilismy sobie przerwy w staraniach:) Czyli akurat tak się złożyło, że teraz mam 3cs, zaczęliśmy znowu w styczniu tego roku z przerwą w marcu, bo byłam w Polsce na wyjeździe (mieszkam za granicą).iwcia77, samira, Reni, Sabina lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 5tc - 15/08/2012
Aniołek [*] 9tc - 22/10/2013 (pusty pęcherzyk)
Aniołek Karolek [*] 21tc - 11/09/2014 -
nick nieaktualny
-
agnb6 wrote:Hehe, cykle mam krótkie bo 25 dni ale robilismy sobie przerwy w staraniach:) Czyli akurat tak się złożyło, że teraz mam 3cs, zaczęliśmy znowu w styczniu tego roku z przerwą w marcu, bo byłam w Polsce na wyjeździe (mieszkam za granicą).
Zaraz Ci tu Bozia zleci badania i potem pojdzie gladkokkisia, iwcia77, Mega, Bursztyn, Reni, agnb6, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Zepsuty test.
Drugi ? Raczej mi sie cos popierdzielilo
Ale nic czekam na @ i do lekarza
A wlasnie jak byscie mogly troche przybilizyc o co pytac, jakie badania itd byla bym wdziecznaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 19:27
-
Bursztyn love you
Reni jesteś the best no i Simba oczywiście, popłakałam sie ze śmiechu
Iwcia super pomysł na prezent
iwcia77, Bursztyn, samira, Reni, Sabina lubią tę wiadomość
-
ja nie ignorowałam zapytałam ile trwają cykle skoro od 2012 r ma 3 cykl starań ;-)myślę, że odpiszą dziewczyny, które były w ciąży i ją straciły..
ja nie umiem w takich sytuacjach się zachować.. wiem, że pocieszanie nic nie da..
pyska_ta wrote:Fajnie bylo z Wami podyskutowac, ale tak sie skupilyscie na mnie, ze zignorowalyscie zupelnie nowa kolezanke i jej problem.
Coz, angb6, nie bylam w takiej sytuacji, ale Twoj strach jest zrozumialy i bardzo Ci wspolczuje.pyska_ta, iwcia77, agnb6, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moja Droga a w kolejeczce po ciążę nie chciało sie stać
a po tych stratach miałaś jakies badania robione co lekarz mówił?
agnb6 wrote:Hehe, cykle mam krótkie bo 25 dni ale robilismy sobie przerwy w staraniach:) Czyli akurat tak się złożyło, że teraz mam 3cs, zaczęliśmy znowu w styczniu tego roku z przerwą w marcu, bo byłam w Polsce na wyjeździe (mieszkam za granicą). -
pyska_ta wrote:Fajnie bylo z Wami podyskutowac, ale tak sie skupilyscie na mnie, ze zignorowalyscie zupelnie nowa kolezanke i jej problem.
Coz, angb6, nie bylam w takiej sytuacji, ale Twoj strach jest zrozumialy i bardzo Ci wspolczuje.
Dziękuję
No tak, boję się, bo nie wiadomo, jak to będzie tym razem. Wiem jedno, ze dwie kreski na teście nie znaczą jeszcze, ze będzie dziecko.
W zwiazku z tym podchodzę do tej wiadomości jak na razie, jak pies do jeża. Nie wyobrażam sobie nic, nie planuję, tylko czekam dzień za dniem:)Viv78, ania.g, Bliska 77, Mango lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 5tc - 15/08/2012
Aniołek [*] 9tc - 22/10/2013 (pusty pęcherzyk)
Aniołek Karolek [*] 21tc - 11/09/2014