35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
to super.. jeszcze chwila i będzie po wszystkim..
a jeszcze niedawno wieszałyśmy psy na Twoim przyszłym ślubnymmysza1975 wrote:Będzie ślub! Przyszły papiery z kurii!Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:to super.. jeszcze chwila i będzie po wszystkim..
a jeszcze niedawno wieszałyśmy psy na Twoim przyszłym ślubnym
Po wszystkim? Teraz się dopiero zacznie. Trzeba będzie z nim żyćiwcia77, Reni, Bursztyn, Sabina, Mega, Bozia3, Kate 75, Mango lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Agnb6 zrób bete potem powtórz i grzej do gina .. a jak poprzedni się nie sprawdził znajdź nowego..
Robiłam wszystkie potrzebne badania po 2giej stracie. Pierwszą w 2012 miałam w 5tc i nie wiadomo, jaki był powód. Ale mówiono mi, że to często się zdarza, tylko często kobiety o tym nie wiedzą, bo myślą, ze to opóźnienie miesiączki. Ja test szybko robiłam:)
Potem mieliśmy trochę przerwy, bo psychicznie nie byłam gotowa i nie chciałam. Zaczęliśmy znowu w 2013 i po 2cs się udało. W 6tc na usg okazało się, że było puste jajo płodowe. Potem kazali czekać, aż organizm sam sobie z tym poradzi, a że nic się nie działo, wiec w 9tc miałam zabieg usuwania.
Lekarza mam bardzo dobrego, od czasu właśnie tej drugiej ciąży. Zabieg robił mi on (w październiku 2013) i potem zlecił wszelkie badania: oczywiscie hormony a także wysłał mnie do hematologa. Tamten kazał mi zrobić wszelkie anty-koagulacyjne, czy jak to się po polsku nazywa... No dużo tego było, ale na szczęście jest wszystko w porządku.
Na wszelki wypadek mam zlecone od stycznia branie aspiryny 100mg, bo mam problemy z żylakami (jeden miałam wycinany nawet kiedyś) a lekarze mówią, ze często powodem wczesnych poronień mogą być mikroskopijne zakrzepy lub zatory a aspiryna pomaga.Aniołek [*] 5tc - 15/08/2012
Aniołek [*] 9tc - 22/10/2013 (pusty pęcherzyk)
Aniołek Karolek [*] 21tc - 11/09/2014 -
Boję się robić na razie tą betę, bo właśnie w poprzedniej ciąży za mało mi przyrastała i to znaczyło, ze coś jest nie tak...
Poczekam chyba do nast tygodnia..EwaT lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 5tc - 15/08/2012
Aniołek [*] 9tc - 22/10/2013 (pusty pęcherzyk)
Aniołek Karolek [*] 21tc - 11/09/2014 -
Ja za wami nie nadążę tyle stron do poczytania, w pracy dziś dużo roboty więc nie miałam jak zajrzeć.
Witam Agnb6.ja bym nie czekała z tą betą jeśli miałaś problemy wcześniej ale to jest moje zdanie.
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyReni wrote:Samira a co Ty za peryskop zapuszczasz?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c8969039d21.jpg
co tam u Ciebie?i o jest jedna :*
a tak w ogóle to się nie wtrącam,czytam te posty ,kurcze to jak dobra telenowela
w przerwach na zapuszczanie peryskopu czekam na @ bo to 31dc a jej nie ma ,chyba czas lutke zapodać,poza tym wysyłam CV gdzie się da
dwa dni temu tak mnie kręgosłup bolał ze oddychać ledwo mogłam ,znów czeka mnie neurolog bo aż się boje bo to piersiowy kręgosłup i do tego promieniuje na szyje i barki,może skierowanie na MR dostane bo na rtg to gówno widać ,boje się czy nie mam tej przepukliny
idę też jutro lub w piątek na badanie krwi ,bo muszę zrobić kontrolne TSH<T4 i Testosteron dodatkowo ,wizytę u Endo mam 22.05
mysza1975, malgos741, Simba, EwaT, Sabina, Bursztyn, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Ewcia ja mam może przesłać wirtualnie ?
Mysza super że papiery doszłymysza1975, EwaT lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
Samirka witaj w klubie ja w piątek na badanie prolaktyny i do rodzinnego po skierowanie do chirurga onkologicznego a we wtorek na wizytę kontrolną.
A właśnie mało coś się odzywasz.samira lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ja miałam rezonans ..rtg faktycznie słabesamira wrote:Czekam aż któraś sobie o mnie przypomni
i o jest jedna :*
a tak w ogóle to się nie wtrącam,czytam te posty ,kurcze to jak dobra telenowela
w przerwach na zapuszczanie peryskopu czekam na @ bo to 31dc a jej nie ma ,chyba czas lutke zapodać,poza tym wysyłam CV gdzie się da
dwa dni temu tak mnie kręgosłup bolał ze oddychać ledwo mogłam ,znów czeka mnie neurolog bo aż się boje bo to piersiowy kręgosłup i do tego promieniuje na szyje i barki,może skierowanie na MR dostane bo na rtg to gówno widać ,boje się czy nie mam tej przepukliny
idę też jutro lub w piątek na badanie krwi ,bo muszę zrobić kontrolne TSH<T4 i Testosteron dodatkowo ,wizytę u Endo mam 22.05samira lubi tę wiadomość