35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Samirka witaj w klubie ja w piątek na badanie prolaktyny i do rodzinnego po skierowanie do chirurga onkologicznego a we wtorek na wizytę kontrolną.
A właśnie mało coś się odzywasz.
dobijaMega lubi tę wiadomość
-
samira wrote:no bo czytam czytam te posty i niekiedy nie chce się wcinać a obecna pogoda
dobijasamira lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:ja miałam rezonans ..rtg faktycznie słabe
miałam kiedyś MR i TG głowy ,wyszło Ok.
ale w tych miejscach tak mnie boli i promieniuje (szczególnie między łopatkami ,potem barki ,sztywnieja mi palce u rak),aż prąd mi przechodzi i często mi się gorąco rabi ,piecze w tych miejscach,na pewno jest ucisk na nerwy dodatkowo ech...także nie wesoło
jak nie urok to sraczka -
kkisia wrote:Laski to napiszecie mi o co mam pytac lekarza jakie badania itd01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Samirka witaj w klubie ja w piątek na badanie prolaktyny i do rodzinnego po skierowanie do chirurga onkologicznego a we wtorek na wizytę kontrolną.
A właśnie mało coś się odzywasz.
Malgos a ten chirurg onkolog do czego ci potrzebny , nie zebym byla wscibska czy cus ale ja tez musze isc na kontrole z kompletem badan i wsumie to mam stracha jak nie wiem czy bedzie chcial ciac czy nie -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:fakt pogoda dobija, kiedyś więcej się odzywałaś.
ten cykl odpuściliśmy ale było ze dwa razy w domniemanym czasie owulacji,chociaż wątpię aby cosik z tego byłoiwcia77, Mango lubią tę wiadomość
-
samira wrote:Czekam aż któraś sobie o mnie przypomni
Samirko ty kokietko,
w przerwach na zapuszczanie peryskopu czekam na @ bo to 31dc a jej nie ma ,chyba czas lutke zapodać,poza tym wysyłam CV gdzie się da
ja tez mam dzis 31dc i czekam na @...mi progesteron strasznie wydluzyl cykl, chyba go odstawie od nastepnego cyklu...
owocnego szukania pracy
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja muszę latać co pół roku na usg piersi (tak już dwa lata), mam dwa włókniaki i jednego torbiela muszę być pod kontrolą. Badam piersi bo moja mama jest po usunięciu piersi i leczeniu choć to nie genetyczne.
iwcia77, Sabina, samira, EwaT, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
proponuję pociągnąć (żeby nie napisać obciągnąć) 2 opakowania
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/37e3c17457ff.jpg
EwaT wrote:niewiem.....może nalesnik z bita śmietaną.....musze wpierdolić jakies 4000 kcal inaczej nie da radyiwcia77, EwaT, Mega, Simba, mysza1975, Bliska 77, paszczakin, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Ja muszę latać co pół roku na usg piersi (tak już dwa lata), mam dwa włókniaki i jednego torbiela muszę być pod kontrolą. Badam piersi bo moja mama jest po usunięciu piersi i leczeniu choć to nie genetyczne.
malgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny