X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Poza tym z Lublina to nie wiem na kogo moglabym glosowac...
    Ja studiowałem w Lublinie. Kocham to miasto. To było wspaniałe 5 lat brejdaczko :-D

Simba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    To nie jest szkodliwe dla dziecka? Czy miałaś niedowage przed ciaza? Udało ci sie to zrzucić?
    z 54 kg przytyłam do 91 kg przy porodzie do drugiego dziecka schudłam znowu do 54 kg ( wzrost 167 cm) i przy drugiej do porodu znowu stuknęło 91kg. ale po drugiej zostało mi na dzień dzisiejszy 70 kg więc trzeba będzie sie pilnować żeby stówki nie przekroczyć . A dzieci rodziły się zdrowiuteńkie po 3,850 kg.

Bozia3, iwcia77, polarmiś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KATHARINKA wrote:
    o manno...Paszczakin, ze te dzieciaki daja rade..to mnie zastanawia..to znaczy ze mozliwosci naszych rozumkow sa mimo wszystko ogromne
    nauka dzieci od najmłodszego kilku języków to najlepsze co można dla nich zrobić , im młodszy tym lepszy bo wtedy lepiej mu wchodzi . mój syn ma teraz 10 lat. od trzylatków uczy się w szkole języków i do teraz uczył się trzech . Najpierw angielski i francuski to od trzylatków do sześciolatków a od pierwszej klasy do trzeciej uczy się w szkole angielskiego i niemieckiego , w kolejnych klasach też jest po dwa języki

• Mega Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    z 54 kg przytyłam do 91 kg przy porodzie do drugiego dziecka schudłam znowu do 54 kg ( wzrost 167 cm) i przy drugiej do porodu znowu stuknęło 91kg. ale po drugiej zostało mi na dzień dzisiejszy 70 kg więc trzeba będzie sie pilnować żeby stówki nie przekroczyć . A dzieci rodziły się zdrowiuteńkie po 3,850 kg.
    No to dałaś czadu, ja przy mojej przytyłam albo 11 albo 13 kg teraz dokładnie nie pamietam, dawno to było. A na początku ciąży do 3 miesiąca chudlam, aż mnie lekarz opieprzyl, ze jak nie zacznę tyć to mnie do szpitala położy ;) i w końcu ruszyło. No ale całe pierwsze 3 miesiące rzygalam jak kot dzien w dzien ;)

Simba, iwcia77, Sabina, Dorka1979, samira lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    przespalas ;) do 22-go mozna sie bylo rejestrowac.. I nie ma, ze glosujesz na swoj region, Wawka tylko dla zagranicznych..

Serio? A to spryciule! Booooze i co teraz Jarek zrobi bez mojego glosu??? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 22:45

Mega, iwcia77, malgos741, Sabina, Bursztyn lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja studiowałem w Lublinie. Kocham to miasto. To było wspaniałe 5 lat brejdaczko :-D

Tak, na studia to moze sie nadaje :) Zatka Chatka, te sprawy ;) Ale ogolnie? Eeee wyleczylam sie z tego miasta.

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Serio? A ty spryciule! Booooze i co teraz Jarek zrobi bez mojego glosu??? ;)
    Zapłacze sie bidaka :D

iwcia77 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Zapłacze sie bidaka :D

Ja tez nie glosuje, to moze sie nawet i zasmarka. :P

malgos741, Mega, Dorka1979, Simba lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czeba było na zadzie siedzieć w Polandzie a nie włóczysz się po Uropie..
    kciałaś masz.. wyślemy do Ciebie dużo psychicznie chorych, obłąkanych, nawidzonych i dorzucimy może jakiegoś specjalistę dla równowagi
    Simba wrote:
    Tak! Jeszcze czego? Wyslesz ich tu do mnie i Paszczaka i my sie bedziemy z nimi meczyc? No way!

Mega, Sabina, Simba, Bursztyn lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    omg183.gif
    mnie tam nie będzie
    Simba wrote:
    Andzej, kto Cie bedzie czymal za renke przy porodzie?
    Mezu bedzie?

Mega, Dorka1979, Simba, Bursztyn lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    czeba było na zadzie siedzieć w Polandzie a nie włóczysz się po Uropie..
    kciałaś masz.. wyślemy do Ciebie dużo psychicznie chorych, obłąkanych, nawidzonych i dorzucimy może jakiegoś specjalistę dla równowagi

Simba, uciekaj do Afryki! ;)

Mega, Simba lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja tam nie głosuje na tych złodziei :)

Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Mega Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja tez nie glosuje, to moze sie nawet i zasmarka. :P
    To wyślijcie mu chociaż paczkę chusteczek ;)

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba studia miałam boskie :-P
    A na wybory po raz pierwszy nie idę. Nam ich dość. Trzeba by im jakąś trudke albo bombę zrzucić, bo pojedynczo nie wytlyczesz. Zastrzelić też się nie da bo kula mózgu nie znajdzie... mam ich dość.
    Niedługo zaczną lokalni baroni się uaktywnić. Rzygac tym będę.

Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wynagrodzisz mu za rok jak będą kolejne
    Simba wrote:
    Serio? A to spryciule! Booooze i co teraz Jarek zrobi bez mojego glosu??? ;)

Simba lubi tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam idę. Wystarczy, że o Jarku pomyślę i od razu mi motywacja rośnie. Nawet wstanę wcześniej, żeby się przed pracą wyrobić.

Mega, iwcia77, Simba, ania.g, Pusurek, paszczakin, gosia7122 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    No to dałaś czadu, ja przy mojej przytyłam albo 11 albo 13 kg teraz dokładnie nie pamietam, dawno to było. A na początku ciąży do 3 miesiąca chudlam, aż mnie lekarz opieprzyl, ze jak nie zacznę tyć to mnie do szpitala położy ;) i w końcu ruszyło. No ale całe pierwsze 3 miesiące rzygalam jak kot dzien w dzien ;)
    Widocznie trzeba było Cię wystraszyć abyś masy nabrała, a ja bym chciała tak przez pierwsze trzy miesiące chudnąć ale ja wiem , że tak dobrze nie będzie i od razu zacznę tyć , tylko kto mi to później zdejmie

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    a ja tam nie głosuje na tych złodziei :)
    Ja z mężem też nie

malgos741 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś

A co Wy na to ?

Prawdziwy baby boom zaczął się w Hollywood, gwiazdy prześcigają się w wywalczonych kwotach za pierwsze zdjęcia noworodków.
    Bycie mamą jest modne co i skutkuje przyrostem naturalnym również w Polsce.
    Ale ta kwoka przeszła samą siebie:
    Nadya Suleman, która wszczepiła sobie sześć embrionów, z których dwa podzieliły się, co dało imponujący wynik w postaci ośmioraczków.
    Jak dla mnie to nawiedzona kobieta.

http://malasarenka.blog.onet.pl/wp-content/blogs.dir/1036697/files/blog_nl_4251176_5994540_tr_ce5e02b70028ccb84994c2c1.jpeg

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 02:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dupa Dupa Dupa Dupa
    Chyba dostałam @
    Za wcześnie . No chyba że tak wygląda ta implantacja, bo właśnie zaczął się 10 dzień po owulacji . Zobaczymy jutro czy to plamienie czy @.
    A tak poza tym to kto mądry po 2 w nocy idzie do kuchni wszamać nutellę, zagryźć ją brzoskwiniami z puszki i popić mlekiem chyba tylko ja . No to jutro tzn już dzisiaj nad ranem będzie murowana sraczka. Dobra dobranocka idę spać i dzień doberek gdybym rano czy po południu zapomniała powiedzieć.

‹‹ 3334 3335 3336 3337 3338 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ