35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:To nie jest szkodliwe dla dziecka? Czy miałaś niedowage przed ciaza? Udało ci sie to zrzucić?
Bozia3, iwcia77, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKATHARINKA wrote:o manno...Paszczakin, ze te dzieciaki daja rade..to mnie zastanawia..to znaczy ze mozliwosci naszych rozumkow sa mimo wszystko ogromne
-
Dorka1979 wrote:z 54 kg przytyłam do 91 kg przy porodzie do drugiego dziecka schudłam znowu do 54 kg ( wzrost 167 cm) i przy drugiej do porodu znowu stuknęło 91kg. ale po drugiej zostało mi na dzień dzisiejszy 70 kg więc trzeba będzie sie pilnować żeby stówki nie przekroczyć . A dzieci rodziły się zdrowiuteńkie po 3,850 kg.
i w końcu ruszyło. No ale całe pierwsze 3 miesiące rzygalam jak kot dzien w dzien
Simba, iwcia77, Sabina, Dorka1979, samira lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:przespalas
do 22-go mozna sie bylo rejestrowac.. I nie ma, ze glosujesz na swoj region, Wawka tylko dla zagranicznych..
Serio? A to spryciule! Booooze i co teraz Jarek zrobi bez mojego glosu???Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 22:45
Mega, iwcia77, malgos741, Sabina, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czeba było na zadzie siedzieć w Polandzie a nie włóczysz się po Uropie..
kciałaś masz.. wyślemy do Ciebie dużo psychicznie chorych, obłąkanych, nawidzonych i dorzucimy może jakiegoś specjalistę dla równowagiSimba wrote:Tak! Jeszcze czego? Wyslesz ich tu do mnie i Paszczaka i my sie bedziemy z nimi meczyc? No way!Mega, Sabina, Simba, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:czeba było na zadzie siedzieć w Polandzie a nie włóczysz się po Uropie..
kciałaś masz.. wyślemy do Ciebie dużo psychicznie chorych, obłąkanych, nawidzonych i dorzucimy może jakiegoś specjalistę dla równowagi
Simba, uciekaj do Afryki!Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
a ja tam nie głosuje na tych złodziei
Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnySimba studia miałam boskie
A na wybory po raz pierwszy nie idę. Nam ich dość. Trzeba by im jakąś trudke albo bombę zrzucić, bo pojedynczo nie wytlyczesz. Zastrzelić też się nie da bo kula mózgu nie znajdzie... mam ich dość.
Niedługo zaczną lokalni baroni się uaktywnić. Rzygac tym będę.Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:No to dałaś czadu, ja przy mojej przytyłam albo 11 albo 13 kg teraz dokładnie nie pamietam, dawno to było. A na początku ciąży do 3 miesiąca chudlam, aż mnie lekarz opieprzyl, ze jak nie zacznę tyć to mnie do szpitala położy
i w końcu ruszyło. No ale całe pierwsze 3 miesiące rzygalam jak kot dzien w dzien
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
A co Wy na to ?
Prawdziwy baby boom zaczął się w Hollywood, gwiazdy prześcigają się w wywalczonych kwotach za pierwsze zdjęcia noworodków.
Bycie mamą jest modne co i skutkuje przyrostem naturalnym również w Polsce.
Ale ta kwoka przeszła samą siebie:
Nadya Suleman, która wszczepiła sobie sześć embrionów, z których dwa podzieliły się, co dało imponujący wynik w postaci ośmioraczków.
Jak dla mnie to nawiedzona kobieta.
http://malasarenka.blog.onet.pl/wp-content/blogs.dir/1036697/files/blog_nl_4251176_5994540_tr_ce5e02b70028ccb84994c2c1.jpeg
-
nick nieaktualnyDupa Dupa Dupa Dupa
Chyba dostałam @
Za wcześnie . No chyba że tak wygląda ta implantacja, bo właśnie zaczął się 10 dzień po owulacji . Zobaczymy jutro czy to plamienie czy @.
A tak poza tym to kto mądry po 2 w nocy idzie do kuchni wszamać nutellę, zagryźć ją brzoskwiniami z puszki i popić mlekiem chyba tylko ja . No to jutro tzn już dzisiaj nad ranem będzie murowana sraczka. Dobra dobranocka idę spać i dzień doberek gdybym rano czy po południu zapomniała powiedzieć.