35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
witajcie, ja juz po ponadgodzinnych pracach ogrodniczych, od 5godziny nie wiem co mam ze soba zrobic, nawet pies dziwnie na mnie patrzy, zaraz nadrobie wczorajszy dzien, bo widze ze dosc ciekawie bylo
milego dniaBursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i na 100% @
Zaczynam cykl od nowa . A powiedzcie mi czy te testy owulacyjne z allegro co za 1-2 zł sprzedają to też są dobre bo w aptece mi powiedziała że za 5 szt trzeba zapłacić jakieś 40-50 zł. Taka rozbieżność cenowa?
Na co jest wiesiołek i na co jest len mielony ? -
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:No i na 100% @
Zaczynam cykl od nowa . A powiedzcie mi czy te testy owulacyjne z allegro co za 1-2 zł sprzedają to też są dobre bo w aptece mi powiedziała że za 5 szt trzeba zapłacić jakieś 40-50 zł. Taka rozbieżność cenowa?
Na co jest wiesiołek i na co jest len mielony ?Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ja mam indesita od 7 lat i jestem w glebokim szoku, ze przy wodzie tak zakamienionej, ze prawie bialej ona nadal zyje..
a w ogole ostatnio zamontowali nam ten wyczekiwany filtr- jest bosko. W koncu mi sie kozuchy na herbatach nie robia!
Dzięki dziewczyny!
Ja pierwszą pralkę miałam polar Dalia-lat wytrzymała i siadł programator,teraz indesit -też lat wytrzymał i również programator.
Ale juz kupiliśmy kolejną -indesit xwe 71252 w eu.Mam nadzieję ,że wytrzyma kolejne 10 lat.
Pozdrawiam!Andzia33 -
Cześć Dziewczyny,
właśnie stuknęło mi równe 10 kilo w górę od początku ciąży. Uch, a jeszcze 2 miesiące... Miałam nadzieję, że wszystkiego razem będzie nie więcej niż 12, a teraz boję się, że mogę mocno przeskoczyć.Andzia33, Pusurek, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej,
Nawiedzone ptaki w moim lasku kolu domu zaczely koncert o 3, potem obudzil mnie rownie nawiedzony chlop, bo sobota przeciez...
U mnie lampa od rana, ale nie bedzie byczenia sie w ogrodzie - dziecko ma zawody, wiec spedzimy weekend na stadionie. Dobrze, ze jest cieplo, bo juz w deszczu tez nie raz sie kwitlo...
Milego dnia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 11:42
-
nick nieaktualnyWitajcie
Simba czekamy na formalne potwierdzeniemam nadzieję że się nie denerwujesz
Czy godzinę po zażyciu lutki mogę zrzucić na nią że mam wkurwa że szok? Mężowi już się oberwalo, ale udobruchal mnie bo przywiózł ki nowy lezak
Zajebisty
Miłej soboty laski!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 10:51
Mega lubi tę wiadomość
-
Czesc Dziewczeta
U nas leje jak cholera od 2 dni, ale dzisiaj jest potop, temp. 10-12 stopni, Leon odmawia wyjscia, jest wyjatkowo paskudnie.
No i zaczelam dzisiaj oficjalnie nowy cykl.
Mam nadzieje ze chociAZ u Was slonce.samira, Mega, Simba, polarmiś, Sabina, Bliska 77, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Bursztyn, podobno w PL umieraja z goraca...
A biednemu zawsze wiatr w oczy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 11:48
Mega, Simba, Pusurek, polarmiś, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Hejka
Badanie zrobione. Pani w laboratorium powiedziała, ze wyniki bedą miedzy 15 - 20. Tez mi rozpiętość czasowa! Dobrze, ze nie powiedziala, ze w maju...Będę ich molestować od 15h01
No cóż, badanie zrobione, kumpelka na lotnisko odwieziona, zakupy zrobione, chyba najwyższy czas sie zdrzemnąc
Tu tez dziś pogoda w kratkę. Słońce, deszcz, wiatr. Nic tylko w domu siedzieć. Leżeć.
Pusurek, Bursztyn, Mega, ania.g, polarmiś, Sabina, Bliska 77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Czesc Dziewczeta
U nas leje jak cholera od 2 dni, ale dzisiaj jest potop, temp. 10-12 stopni, Leon odmawia wyjscia, jest wyjatkowo paskudnie.
No i zaczelam dzisiaj oficjalnie nowy cykl.
Mam nadzieje ze chociAZ u Was slonce.
Porozpieszczaj sie trochę na te okoliczność. Albo zarządaj by Cie rozpieszczanoBursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Hejka
Badanie zrobione. Pani w laboratorium powiedziała, ze wyniki bedą miedzy 15 - 20. Tez mi rozpiętość czasowa! Dobrze, ze nie powiedziala, ze w maju...Będę ich molestować od 15h01
No cóż, badanie zrobione, kumpelka na lotnisko odwieziona, zakupy zrobione, chyba najwyższy czas sie zdrzemnąc
Tu tez dziś pogoda w kratkę. Słońce, deszcz, wiatr. Nic tylko w domu siedzieć. Leżeć.Simba lubi tę wiadomość
-
Hej
U mnie lampa na maxa. Na szczęście w taki upał mieszkanie w lesie się sprawdza. jest o wiele chłodniej niż w mieście obok.
Samiec narozrabiał na wypadzie na ryby. Wczoraj wieczorem zadzwonił że telefon mu wypadł z kieszeni i kolega go rozjechał samochodem. No cóż takie są skutki picia wódkiA szkoda bo fajny miał...
Sibmba, czekam na wynik Twojej bety z niecierpliwością.
Miłego weekendu dziewczynySimba, Mega, malgos741, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4