X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie, ja juz po ponadgodzinnych pracach ogrodniczych, od 5godziny nie wiem co mam ze soba zrobic, nawet pies dziwnie na mnie patrzy, zaraz nadrobie wczorajszy dzien, bo widze ze dosc ciekawie bylo
    milego dnia :-)

Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i na 100% @
    Zaczynam cykl od nowa . A powiedzcie mi czy te testy owulacyjne z allegro co za 1-2 zł sprzedają to też są dobre bo w aptece mi powiedziała że za 5 szt trzeba zapłacić jakieś 40-50 zł. Taka rozbieżność cenowa?
    Na co jest wiesiołek i na co jest len mielony ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    No i na 100% @
    Zaczynam cykl od nowa . A powiedzcie mi czy te testy owulacyjne z allegro co za 1-2 zł sprzedają to też są dobre bo w aptece mi powiedziała że za 5 szt trzeba zapłacić jakieś 40-50 zł. Taka rozbieżność cenowa?
    Na co jest wiesiołek i na co jest len mielony ?
    Wiesiolek i len sa na śluz. Wiesiolka bierzesz do owulki natomiast siemie mozna przez caly cykl.

Dorka1979 lubi tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja mam indesita od 7 lat i jestem w glebokim szoku, ze przy wodzie tak zakamienionej, ze prawie bialej ona nadal zyje..

a w ogole ostatnio zamontowali nam ten wyczekiwany filtr- jest bosko. W koncu mi sie kozuchy na herbatach nie robia!

Dzięki dziewczyny!

Ja pierwszą pralkę miałam polar Dalia-lat wytrzymała i siadł programator,teraz indesit -też lat wytrzymał i również programator.

Ale juz kupiliśmy kolejną -indesit xwe 71252 w eu.Mam nadzieję ,że wytrzyma kolejne 10 lat.
    Pozdrawiam!

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    ja bym chciała małe spokojne tylko czasami wrzeszczące coś płci żeńskiej :P

ale ja se mogę chcieć ,ja sobie natura sobie ;)

To ja przypominam ,że juz dawno zapisałam się w kolejkę.

ania.g, Pusurek, samira lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Mega Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry z rana, ja weekend w pracy :( a pogoda fantastyczna. Miłego dzionka :)

Andzia33 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,

właśnie stuknęło mi równe 10 kilo w górę od początku ciąży. Uch, a jeszcze 2 miesiące... Miałam nadzieję, że wszystkiego razem będzie nie więcej niż 12, a teraz boję się, że mogę mocno przeskoczyć.

Andzia33, Pusurek, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja przytyłam 28,prawie pięć lat temu

Bozia3 lubi tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Nawiedzone ptaki w moim lasku kolu domu zaczely koncert o 3, potem obudzil mnie rownie nawiedzony chlop, bo sobota przeciez... ;)
    U mnie lampa od rana, ale nie bedzie byczenia sie w ogrodzie - dziecko ma zawody, wiec spedzimy weekend na stadionie. Dobrze, ze jest cieplo, bo juz w deszczu tez nie raz sie kwitlo...
    Milego dnia! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 11:42

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :-)

Simba czekamy na formalne potwierdzenie :-) mam nadzieję że się nie denerwujesz :-)

Czy godzinę po zażyciu lutki mogę zrzucić na nią że mam wkurwa że szok? Mężowi już się oberwalo, ale udobruchal mnie bo przywiózł ki nowy lezak
    Zajebisty :-P

Miłej soboty laski!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 10:51

Mega lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczeta

U nas leje jak cholera od 2 dni, ale dzisiaj jest potop, temp. 10-12 stopni, Leon odmawia wyjscia, jest wyjatkowo paskudnie.
    No i zaczelam dzisiaj oficjalnie nowy cykl.
    Mam nadzieje ze chociAZ u Was slonce.

samira, Mega, Simba, polarmiś, Sabina, Bliska 77, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba czekamy :D

Simba lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku przytulam i przesyłam sloneczko <3

Bursztyn, polarmiś lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn, podobno w PL umieraja z goraca... ;)
    A biednemu zawsze wiatr w oczy... :P

Bursztyn, Mega, polarmiś, Bliska 77, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bursztyn, podobno w PL umieraja z goraca... ;)
    A biednemu zawsze wiatr w oczy... :P
    jakbym nie wiedziala jaka pogoda w PL... Pusur, znecaj sie dalej nade mna...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 11:48

Mega, Simba, Pusurek, polarmiś, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :)
    Badanie zrobione. Pani w laboratorium powiedziała, ze wyniki bedą miedzy 15 - 20. Tez mi rozpiętość czasowa! Dobrze, ze nie powiedziala, ze w maju...Będę ich molestować od 15h01
    No cóż, badanie zrobione, kumpelka na lotnisko odwieziona, zakupy zrobione, chyba najwyższy czas sie zdrzemnąc ;)
    Tu tez dziś pogoda w kratkę. Słońce, deszcz, wiatr. Nic tylko w domu siedzieć. Leżeć. :)

Pusurek, Bursztyn, Mega, ania.g, polarmiś, Sabina, Bliska 77, malgos741 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Czesc Dziewczeta

U nas leje jak cholera od 2 dni, ale dzisiaj jest potop, temp. 10-12 stopni, Leon odmawia wyjscia, jest wyjatkowo paskudnie.
    No i zaczelam dzisiaj oficjalnie nowy cykl.
    Mam nadzieje ze chociAZ u Was slonce.

Porozpieszczaj sie trochę na te okoliczność. Albo zarządaj by Cie rozpieszczano :)

Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Hejka :)
    Badanie zrobione. Pani w laboratorium powiedziała, ze wyniki bedą miedzy 15 - 20. Tez mi rozpiętość czasowa! Dobrze, ze nie powiedziala, ze w maju...Będę ich molestować od 15h01
    No cóż, badanie zrobione, kumpelka na lotnisko odwieziona, zakupy zrobione, chyba najwyższy czas sie zdrzemnąc ;)
    Tu tez dziś pogoda w kratkę. Słońce, deszcz, wiatr. Nic tylko w domu siedzieć. Leżeć. :)
    Do 15 juz niedaleko, mysle ze pojawia sie zaraz po 15. Przespisz pewnie ten czas ;)

Simba lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Porozpieszczaj sie trochę na te okoliczność. Albo zarządaj by Cie rozpieszczano :)
    to chyba Leon bedzie mnie rozpieszczal bo maz w pracy dzis.

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    U mnie lampa na maxa. Na szczęście w taki upał mieszkanie w lesie się sprawdza. jest o wiele chłodniej niż w mieście obok.
    Samiec narozrabiał na wypadzie na ryby. Wczoraj wieczorem zadzwonił że telefon mu wypadł z kieszeni i kolega go rozjechał samochodem. No cóż takie są skutki picia wódki ;) A szkoda bo fajny miał...
    Sibmba, czekam na wynik Twojej bety z niecierpliwością.
    Miłego weekendu dziewczyny :)

Simba, Mega, malgos741, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
‹‹ 3335 3336 3337 3338 3339 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ