35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
polarmiś wrote:Ja dzisiaj zarobiona, okna, tarasy, podlogi doprowadzam do czystosci takiej wiekszej niz przelecenie mopem. Dziecko zaprosilo wszystkie dzieci z sasiedztwa wiec musialam dygac do sklepu po niezdrowe przekaski ktore sobie zamowily. Upal cudowny. Popijam piwem bialym ( zywiec wypuscil a la belgijskiego une blanche, ktore uwielbiam). Wedlug testow owulacyjnych dzis lub jutro zapowiada sie owulacja - tak to jeszcze wczesnie nie mialam. Chlop w garazu majstruje. No poprostu bosko!
anna maria, Simba lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki u mnie sie przejasnia i sloneczko ladnie wychodzi,wczoraj lalo niemilosiernie.Wlasnie skonczylam ogarniac gospodarstwo domowe ide sie uwalic na taras,ach upieklam drozdzowy ze sliwkami i duza iloscia kruszonki(jestem boska zachwycil mnie moj wypiek);-)Milego popoludnia zycze
Mega, Bursztyn, Simba, malgos741, gosia7122, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ powodu upału i nieustannego wqrwa nie mam nic ciekawego do napisania. Jedynie to że Simba jz niecałą godzinę trzeba czekać
Serio takiego pms to chyba w życiu nie miałam. Wykończenie siebie i otoczenie. Mąż na wszelki wypadek milczy. Bo i tak każda odpowiedź jest zła :-!anna maria, Simba, ania.g, Mega, malgos741, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Ja dzisiaj zarobiona, okna, tarasy, podlogi doprowadzam do czystosci takiej wiekszej niz przelecenie mopem. Dziecko zaprosilo wszystkie dzieci z sasiedztwa wiec musialam dygac do sklepu po niezdrowe przekaski ktore sobie zamowily. Upal cudowny. Popijam piwem bialym ( zywiec wypuscil a la belgijskiego une blanche, ktore uwielbiam). Wedlug testow owulacyjnych dzis lub jutro zapowiada sie owulacja - tak to jeszcze wczesnie nie mialam. Chlop w garazu majstruje. No poprostu bosko!
Simba, ania.g, Sabina, polarmiś, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Z powodu upału i nieustannego wqrwa nie mam nic ciekawego do napisania. Jedynie to że Simba jz niecałą godzinę trzeba czekać
Serio takiego pms to chyba w życiu nie miałam. Wykończenie siebie i otoczenie. Mąż na wszelki wypadek milczy. Bo i tak każda odpowiedź jest zła :-!Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:o piwko tez bym sie napila,ale pozostaje mi czekac.Siostra powiedziala do mnie :poczekam az Cie skoncza kroic(cc)i wpadam do Ciebie ze schlodzonym winkiem,bo ostatnio wypadlas z obiegu i musze sama chlac:-)
Mnie piwo prześladuje. A zazwyczaj lubie wino. Teraz gdzie sie nie obejrzę - browar. Nawet Polar dzisiajWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 14:33
Sabina, polarmiś, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Misiek ale oberwalas bomba energetyczna
Alis - bedzie ok, zobaczysz
Bursztyn a po zakupach to juz mozna pic do woliforum nam sie alkoholizuje a ja w pracy
Wczoraj wprawdzie próbowałam miodu pitnego, ale dosłownie 3 lyki- to nie moje klimatySimba, Bursztyn, samira, Alis, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Alis, wspieram mocno, badz dobrej mysli
Simba, wpadam co jakis czas sprawdzic ale poki co cisza, kurde dlugo czekasz na wynik, ja mialam bete w sobote po 2godzinach od pobrania
mnie tez upal doprowadza do szalu, najdelikatniej mowiac
Simba, malgos741, Mega, samira, Alis lubią tę wiadomość
-
Jeeeest!!
Beta 713Chyba dobrze? Dziwne bo kolejna dopiero 2 czerwca.
JEJKU. TERAZ TO JUZ NAPRAWDĘ!!
No dobra, skoro wiecie, to moze czas powiedziec matce
Dzieki za kciuki moje Kochane!!!!
Bursztyn, Bliska 77, paszczakin, EwaT, ania.g, Reni, malgos741, Mega, moremi, gosia7122, polarmiś, samira, Bozia3, Pusurek, Kate 75, Niuta, iwcia77, anna maria, Monia37, Lucky, Panda, Viv78, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Jeeeest!!
Beta 713Chyba dobrze? Dziwne bo kolejna dopiero 2 czerwca.
JEJKU. TERAZ TO JUZ NAPRAWDĘ!!
No dobra, skoro wiecie, to moze czas powiedziec matce
Dzieki za kciuki moje Kochane!!!!Simba, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość