35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:Simba moje gratulacje.
Ale żeście mnie zaraziły tym forum, że co chwilę tu zaglądam czy któraś coś napisałaSabina, Dorka1979, malgos741 lubią tę wiadomość
-
SImba gratulacje
Seria ruszyła - dziewczyny nie przerywajcie jej...
Gdyby się okazało, że bliźniaki, to będą pierwsze bliźniaki na naszym wątku, a druga ciąża udana z in vitroMega, Simba, ania.g, samira, Bliska 77, polarmiś, gosia7122, Sabina, malgos741, mama78, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
wczoraj zajrzałam do pamiętników i znalazlam coś co mnie troche wmurowalo, polecam do przeczytania tytuł: mój słodki Potworek juz jest
autor: Ikusia1221
Nie wiem ale ja już chyba stara jestem bo normalnie nie moge w to uwierzyć. Laska w tym roku kończy 18 latWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 18:10
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:SImba gratulacje
Seria ruszyła - dziewczyny nie przerywajcie jej...
Gdyby się okazało, że bliźniaki, to będą pierwsze bliźniaki na naszym wątku, a druga ciąża udana z in vitrotez liczę na prawo serii
Ciekawe jak tam Moremi? Nic sie nie odzywa. No i Iwka listy nie podpisała.
A kto tu miał jeszcze IVF?Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:przyszła burza....jaka ulga
w nocy nie mogłam spać z goraca
Simba- jak tam mama?
Matka sie poryczala, a następnie zadzwoniła do swojej przyjaciółki i poplakaly sobie razem z radości
Bozia3, ania.g, Mega, samira, EwaT, Bursztyn, polarmiś, Dorka1979, Alis, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:
tez liczę na prawo serii
Ciekawe jak tam Moremi? Nic sie nie odzywa. No i Iwka listy nie podpisała.
A kto tu miał jeszcze IVF?Ona miała dwie próby in vitro - druga udana. Starali się wiele lat z mężem. Urodziła Lenkę
Moremi zaznaczyła @....no trudno...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 18:23
Simba, Bliska 77, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA my umeczone po 1 dniu zawodow lekkoatletycznych, troche sie wpuscilam w maliny, bo dziecko chcialo dzis po nocy ( 00: 25 ) ogladac swoj ulubiony serial na BBC. Powiedzialam jej, ze jak zrobi zyciowke, to jej pozwole. No i zrobila 2. Musze wiec dostarczyc jej przed nos popcorn, cole i nie marudzic, ze do 2 w nocy siedzi przed tv.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 18:23
Bozia3, Mega, Simba, EwaT, Bliska 77, ania.g, Sabina, Alis, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:czasami pojawia się tu Angela - taki avatar z bucikami malutkimi..
Ona miała dwie próby in vitro - druga udana. Starali się wiele lat z mężem. Urodziła Lenkę
Moremi zaznaczyła @....no trudno...
Aaa kojarzę
No to szkoda u MoremiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 18:25
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, to co z lista porodow? Taka chronologiczna? Zeby wiadomo bylo, kiedy kwiaty dla matki i flaszke dla szczesliwego ojca slac?
Jak bedzie lista, to moze i zielonosc wzrosnie, w koncu nie ma to jak pojawic sie na jakiejs liscie.Patrz: wybory do europarlamentu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 18:32
Bliska 77, gosia7122, Bursztyn, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny