35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysamira wrote:Przecież na Liście są zaznaczone kiedy która rodzi
Tak, sa serduszka. Ale nie ma chronologii. Ja sie osobiscie gubie, jak patrze na listy, bo dla mnie to co na 1 miejscu, to pierwsze. Jestem pewnie idealnym kandydatem do wszelakich wyborow, jak mocherowe babcie.
Samira, Ty lubisz listy robic. Machnij, zeby te seruszka po kolei lecialy i juz.Bliska 77, Bursztyn, Simba, malgos741, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Tak, sa serduszka. Ale nie ma chronologii. Ja sie osobiscie gubie, jak patrze na listy, bo dla mnie to co na 1 miejscu, to pierwsze. Jestem pewnie idealnym kandydatem do wszelakich wyborow, jak mocherowe babcie.
Samira, Ty lubisz listy robic. Machnij, zeby te seruszka po kolei lecialy i juz.
kiedys juz sugerowalam utworzenie takowej, ale umarlo...Bliska 77, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:wiec jakies uczucia jednak ma
No dobra, wiem ze sie wyruszyła. I ta jej kumpelka tez, bo jej dzieci sie nie kwapią do robienia dzieci, a ze to tak bliska przyjaciółka ze prawie jak rodzina, to sama sie poczuła przyszła babciaBliska 77, Bursztyn, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Tak, taka ze wszyskim. Z kim porod, czy bedzie lewatywa i golenie przed i takie tam.
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:i proponuje nazwac nowa liste "Porodowka"
Nie no, koniecznie z podkresleniem wieku, ofkorsik, niech sie malolaty dziwuja i nasladuja.Porodowka 35 + bedzie ok moze?
Bliska 77, Bursztyn, Simba, ania.g, Sabina, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:To hormony
No dobra, wiem ze sie wyruszyła. I ta jej kumpelka tez, bo jej dzieci sie nie kwapią do robienia dzieci, a ze to tak bliska przyjaciółka ze prawie jak rodzina, to sama sie poczuła przyszła babciaSimba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Juz oczywiscie dzwoniła moja ciotka - siostra matki która tu mieszka - i po tym jak sie bardzo ucieszyła i wzruszyła, ze trzy razy mi powiedziała żebym za dużo nie jadła i sie pilnowała zeby nie przytyć
Sie zacznie tera!
Edit: Aha, ona tez ma zawsze dla mnie złote rady jak leczyć trądzik. Nobel w każdej dziedzinie, ofkors...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 18:50
Mega, Bursztyn, Pusurek, Bliska 77, Sabina, malgos741, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:To hormony
No dobra, wiem ze sie wyruszyła. I ta jej kumpelka tez, bo jej dzieci sie nie kwapią do robienia dzieci, a ze to tak bliska przyjaciółka ze prawie jak rodzina, to sama sie poczuła przyszła babciamoze nawet zacznie czesciej okazywac uczucia
Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Juz oczywiscie dzwoniła moja ciotka - siostra matki która tu mieszka - i po tym jak sie bardzo ucieszyła i wzruszyła, ze trzy razy mi powiedziała żebym za dużo nie jadła i sie pilnowała zeby nie przytyć
Sie zacznie tera!
Edit: Aha, ona tez ma zawsze dla mnie złote rady jak leczyć trądzik. Nobel w każdej dziedzinie, ofkors...
Musisz skitrac troche zarcia pod poduszka na wszelki wypadek, jakby ciotunia naloty kontrolne na chate Ci robila i jedzenie od ust odejmowala.Z troski, rzecz jasna!
Bliska 77, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Juz oczywiscie dzwoniła moja ciotka - siostra matki która tu mieszka - i po tym jak sie bardzo ucieszyła i wzruszyła, ze trzy razy mi powiedziała żebym za dużo nie jadła i sie pilnowała zeby nie przytyć
Sie zacznie tera!
Edit: Aha, ona tez ma zawsze dla mnie złote rady jak leczyć trądzik. Nobel w każdej dziedzinie, ofkors...Bursztyn, Mega, Simba, Sabina lubią tę wiadomość