35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
samira wrote:aaaa rób-ta co chceta z lista ,zakładajta Porodową ale koniecznie z tymi dopiskami, naturalnie albo cc,czy było golenie ,lewatywa,poród rodzinny czy samej ,w którym szpitalu,jaki lekarz ,jaka położna itp
Simba, samira, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Mysza, dużo dużo szczęścia.
Simba, jeszcze raz gratuluję. Tylko ciekawość mnie zżeraz czy to powinny być pojedyncze gratulacje czy podwójne
Niuta, jesteś pewna, że nie ma innego powodu spóźnienia?
Kurde, no mnie tez strasznie zzera ciekawosc. -
moremi wrote:Mysza wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Niech moc Was nie opuszcza! I miłosci, miłości i jeszcze raz miłości i jeszcze kasy do tego i zdrowia :*
Simba, beta jest fantastycznatrzymam kciuki za bliźniaki
najlepiej parkę
Mama78 super wiadomość
Dzieki Moremi
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Simba, a ze tak zapytam z innej beczki: jak cera?
Od dwoch tygodni na lewym policzku, mam takiego obcego o srednicy 0,3 cm ktory sie nie moze zdecydowac. Nie wchodzi nie wychodzi.
No i powiem Ci, ze od wczoraj stosuje na niego Twoja kuracje - ale ta cebula to jest jednak hardcore...
Poza tym? Pory mi sie znacznie zwezyly i cera jakby mniej tlusta. Ogolnie wydaje mi sie na plus, oprocz standardowych newralgicznych miejsc. Bardzo licze, ze bedzie jeszcze lepiej jak odstawie prog.Bursztyn, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Pusur! Brava!!
Pusur sie klania.
Pozwolilam sobie usunac ilosc cykli ( po co sie stresowac) oraz info skad jestesmy i ile mamy dzieci, to jest juz na liscie Samiry.
Co do lewatywy i golenia, to czekam na infosamira, moremi, Simba, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Od dwoch tygodni na lewym policzku, mam takiego obcego o srednicy 0,3 cm ktory sie nie moze zdecydowac. Nie wchodzi nie wychodzi.
No i powiem Ci, ze od wczoraj stosuje na niego Twoja kuracje - ale ta cebula to jest jednak hardcore...
Poza tym? Pory mi sie znacznie zwezyly i cera jakby mniej tlusta. Ogolnie wydaje mi sie na plus, oprocz standardowych newralgicznych miejsc. Bardzo licze, ze bedzie jeszcze lepiej jak odstawie prog.wyglada na to ze ciaza Ci sluzy, a z blizniakami sluzy Ci podwojnie
Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Pusur sie klania.
Pozwolilam sobie usunac ilosc cykli ( po co sie stresowac) oraz info skad jestesmy i ile mamy dzieci, to jest juz na liscie Samiry.
Co do lewatywy i golenia, to czekam na infoPusurek, moremi, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Pusur sie klania.
Co do lewatywy i golenia, to czekam na infoPusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny