35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Mysza wszystkiego naj w dniu ślubu. Szczęścia, miłości i wspaniałej rodzinki
Pusur jak ja bym chciała być na Twojej liściemoremi, samira, Mega, Simba lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnySabina wrote:
Pusur jak ja bym chciała być na Twojej liście
Sorki, ale to nie moja lista, ja tych wszyskich dzieci rodzic nie zamierzam
To lista Porodowka 35 +
Kiedys bedziemy na niej wszystkie.
Potem zrobimy liste: chrzciny, komunie i inne jeszcze
malgos741, moremi, samira, Mega, Dorka1979, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
No no no Pusurek kawał dobrej roboty, oby ta lista cały czas sie rozrastala, my stoimy już w kolejce
Wszystkiego najlepszego dla Myszy- niech wszystko sie układa po twojej myśli, spełniają marzenia a mąż zawsze cie kocha, dużo miłości, zrozumienia i szczęściaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 00:31
samira, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:No no no Pusurek kawał dobrej roboty, oby ta lista cały czas sie rozrastające, my stoimy już w kolejce
Wszystkiego najlepszego dla Myszy- niech wszystko sie układa po twojej myśli, spełniają marzenia a mąż zawsze cie kochał, dużo miłości, zrozumienia i szczęścia
jak kawał dobrej roboty ,to zerżnięte z mojej listy,sama się przyznałaMega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:jak kawał dobrej roboty ,to zerżnięte z mojej listy,sama się przyznała
W takim razie Pusurkowi należą sie brawa za sprytdobra lista bazująca na robocie Samiry
iwcia77, samira, Simba, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Ave laski, troszku juz pozno, ale dopiero co nadrobilam forum
Simba - cudowne wiesci! gratulacje ! bije brawo na stojaka za twoja betke, no to teraz bedziemy sobie mogly poopowiadac ktora ile narzygala, przytyla itp
, ja jednak z powiadomieniem rodzinki i znajomych zaczekam do 1 usg
nie chce zapeszac, bo raz mi sie zdarzylo pochwalic sie po becie a potem na 1 usg nie wykryto bicia serca i klops...w zasadzie to wiecie tylko Wy , maz i 2 przyjaciolki ( 1 w Machesterze a 2 w Norge ).
Mysza- wiele milosci i cierpliwosci na nowej drodze zyciasamira, Simba, Sabina, Pusurek, Mega, malgos741, Bozia3, moremi, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Ave laski, troszku juz pozno, ale dopiero co nadrobilam forum
Simba - cudowne wiesci! gratulacje ! bije brawo na stojaka za twoja betke, no to teraz bedziemy sobie mogly poopowiadac ktora ile narzygala, przytyla itp
, ja jednak z powiadomieniem rodzinki i znajomych zaczekam do 1 usg
nie chce zapeszac, bo raz mi sie zdarzylo pochwalic sie po becie a potem na 1 usg nie wykryto bicia serca i klops...w zasadzie to wiecie tylko Wy , maz i 2 przyjaciolki ( 1 w Machesterze a 2 w Norge ).
Mysza- wiele milosci i cierpliwosci na nowej drodze zycia
Dzieki
Pewnie masz racje z tym informowaniem - ja z cala reszta tez poczekam, no ale wiesci moga same sie rozniesc. Tez sie boje zapeszac, nawet boje sie wpisac na listeSabina, Pusurek, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:na pewno sie na niej znajdziesz
predzej niz sie spodziewasz
podoba mi się
Simba będzie dobrze:-) za niedlugi czas wyslesz wszystkim zdjęcia Twojego brzuszkanie da się zbyt długo ukryć ciąży. W dodatku blizniaczej
Simba, Pusurek, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość