X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej . jeżeli można się dopisać do listy powodów to 36lat termin porodu 5 01 2015 :-D Mysza Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!

Sabina, Mega, iwcia77, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w niedziele, podziwiam was ze spać nie możecie, jakbym nie musiała do pracy lecieć to lezalabym jeszcze w łóżeczku

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 10:03

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie mam mieszane uczucia co do tej przychodni... Nie mam jeszcze założonej karty ciąży, za badanie PAPPA musze zapłacić bo nie mają podpisanej umowy z NFZ ok 200 zł chyba że darmo ale w Bydgoszczy albo w Łodzi...nie dostałam zdjęcia dzidzi reszta ok sprzęt świetny i co najbardziej mi się podoba to ekran dla mnie do oglądania obrazu usg zawsze musiałam prosić o odwrócenie monitora żeby zobaczyć dziecko

Sabina, iwcia77, Viv78 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i oczywiście usg w 3D z czego zamierzam skorzystać oczywiście odpłatnie ale chociaż przy ostatnim dzieckiem pozwolę sobie na to :-D przy okazji badanie jest dokładniejsze!

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem najastarsza na liście zaiciążonych...i jak ja mam się z tym czuć...:( chyba, ze nie wszystkie dane są aktualne - bo coś mi chdzi po głowie, że anna maria też ma 43i gosia to samo..ale może słabo pamiętam i pocieszam się jak umiem...;)

mysza - spóźnione życzenia - bądź szczęśliwa i spełniona :)

Lekarstwo w zębie przestało działać i tak mnie wczoraj rwał, że myślałam, że rozwalę pół domu. Wygrzebałam fleczer i teraz muszę podjąć decyzję - albo go usuwam i narażam się na krwotok i ewentualne przeniknięcie znieczulenia do łożyska, albo penicylina przez kilka dni i liczenie na cud...

Simba, samira, Sabina, gosia7122, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia współczuję bólu zęba spróbuj może z tą penicylina może rwanie okaże się nie potrzebne

Bozia3 lubi tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia współczuję, ja jak mnie bolał ząb a nie pomagały leki to wzięłam wacik nasączyłam wódką i sobie go zatrułam, później nie bolał, zaś koleżanka jak ją bolał a ma mamę asystentkę dentysty robiła to samo tylko z wodą utlenioną. Spróbuj może pomoże.

Bozia3 lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :)

malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję że Inesska nie będzie zła ze napisałam .

Pamiętacie jak mówiła niedawno ze jej teść od jakiegoś czasu jest poważnie chory,no właśnie, niestety zmarł dziś w nocy :( (dostałam eska od Inesski )

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Boziu, współczuję bólu zęba.
    Pusurku, lista super :)
    Samiec wrócił z ryb z porysowaną facjatą. Podobno bujnęło kutrem i wtedy wpadł na ławkę...Najbliższe balety za rok, więc sobie poszalał ;)

iwcia77, samira, Sabina, Mega, Bozia3, Pusurek, Bursztyn lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu bardzo Ci współczuję. Nie wiem co bym wybrała :-(

Inesko wyrazy współczucia dla Ciebie i Twoich bliskich. Trzymajcie się <3

Bozia3 lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesso, bardzo współczuję Tobie i Twojej rodzinie <3

Matka fantastycznej 4 :)
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesko moje ślę wyrazy współczucia dla Całej Rodziny <3

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Mega Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesko jestem z Toba całym sercem, wyrazy współczucia, trzymajcie sie

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Jestem najastarsza na liście zaiciążonych...i jak ja mam się z tym czuć...:( chyba, ze nie wszystkie dane są aktualne - bo coś mi chdzi po głowie, że anna maria też ma 43i gosia to samo..ale może słabo pamiętam i pocieszam się jak umiem...;)

Lekarstwo w zębie przestało działać i tak mnie wczoraj rwał, że myślałam, że rozwalę pół domu. Wygrzebałam fleczer i teraz muszę podjąć decyzję - albo go usuwam i narażam się na krwotok i ewentualne przeniknięcie znieczulenia do łożyska, albo penicylina przez kilka dni i liczenie na cud...
    Bozia nie smutaj się ja też mam 43 lata i w nocy bolał mnie ząb....

Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    innesska trzymaj się ,współczucia.

201408184765.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny - jakoś dam radę

inessa - bardzo współczuję. Wiem, że to może teraz głupie takie gadanie, ale często mówi się, że jak umiera ktoś w rodzinie, to robi miejsce dla nowego członka - może i Was tak za jakiś czas będzie....

gosia7122, samira, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Czyżby dziś dzień pobudek skoro świt? Mnie o 6.15 obudziło słońce i siku. Z siku wiedziałam co zrobić, że słońcem nie bardzo ;-)
    zasłoń firany albo rolety ;))

Pusurek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No, ale gdzie jest Mysza? Ile mozna noc poslubna uskuteczniac? Chociac w jej przypadku to juz pobite gary. ;) :D
    Mysza, zglos sie! :)
    ona wróci tu za miesiąc , bo przednią prócz nocy poślubnej to od razu miesiąc miodowy

ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Boziu wspolczuje bolu bo wiem co to znaczy w tamtym roku mialam czyszczenie kanalu i zatruwanie nie zycze nikomu...

Jeli chodzi o to ze masz 43 lata i jests w ciazy to to jest sukces i nie czuj sie zle tylko badz z siebie dumna bo to szczscie i spelnienie i daje nadzieje wszsytkim innym :) Wszsytkie dziewczyny po 40 badzcie tylko z siebie dumne, dla mnie jestecie wielkie :)

Bozia3, Mega, samira, moremi, gosia7122, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

‹‹ 3345 3346 3347 3348 3349 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ