35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry w niedziele, podziwiam was ze spać nie możecie, jakbym nie musiała do pracy lecieć to lezalabym jeszcze w łóżeczku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 10:03
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOgólnie mam mieszane uczucia co do tej przychodni... Nie mam jeszcze założonej karty ciąży, za badanie PAPPA musze zapłacić bo nie mają podpisanej umowy z NFZ ok 200 zł chyba że darmo ale w Bydgoszczy albo w Łodzi...nie dostałam zdjęcia dzidzi reszta ok sprzęt świetny i co najbardziej mi się podoba to ekran dla mnie do oglądania obrazu usg zawsze musiałam prosić o odwrócenie monitora żeby zobaczyć dziecko
Sabina, iwcia77, Viv78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem najastarsza na liście zaiciążonych...i jak ja mam się z tym czuć...
chyba, ze nie wszystkie dane są aktualne - bo coś mi chdzi po głowie, że anna maria też ma 43i gosia to samo..ale może słabo pamiętam i pocieszam się jak umiem...
mysza - spóźnione życzenia - bądź szczęśliwa i spełniona
Lekarstwo w zębie przestało działać i tak mnie wczoraj rwał, że myślałam, że rozwalę pół domu. Wygrzebałam fleczer i teraz muszę podjąć decyzję - albo go usuwam i narażam się na krwotok i ewentualne przeniknięcie znieczulenia do łożyska, albo penicylina przez kilka dni i liczenie na cud...Simba, samira, Sabina, gosia7122, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia współczuję, ja jak mnie bolał ząb a nie pomagały leki to wzięłam wacik nasączyłam wódką i sobie go zatrułam, później nie bolał, zaś koleżanka jak ją bolał a ma mamę asystentkę dentysty robiła to samo tylko z wodą utlenioną. Spróbuj może pomoże.
Bozia3 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam
Boziu, współczuję bólu zęba.
Pusurku, lista super
Samiec wrócił z ryb z porysowaną facjatą. Podobno bujnęło kutrem i wtedy wpadł na ławkę...Najbliższe balety za rok, więc sobie poszalałiwcia77, samira, Sabina, Mega, Bozia3, Pusurek, Bursztyn lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Jestem najastarsza na liście zaiciążonych...i jak ja mam się z tym czuć...
chyba, ze nie wszystkie dane są aktualne - bo coś mi chdzi po głowie, że anna maria też ma 43i gosia to samo..ale może słabo pamiętam i pocieszam się jak umiem...
Lekarstwo w zębie przestało działać i tak mnie wczoraj rwał, że myślałam, że rozwalę pół domu. Wygrzebałam fleczer i teraz muszę podjąć decyzję - albo go usuwam i narażam się na krwotok i ewentualne przeniknięcie znieczulenia do łożyska, albo penicylina przez kilka dni i liczenie na cud...Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dzięki dziewczyny - jakoś dam radę
inessa - bardzo współczuję. Wiem, że to może teraz głupie takie gadanie, ale często mówi się, że jak umiera ktoś w rodzinie, to robi miejsce dla nowego członka - może i Was tak za jakiś czas będzie....gosia7122, samira, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:No, ale gdzie jest Mysza? Ile mozna noc poslubna uskuteczniac? Chociac w jej przypadku to juz pobite gary.
Mysza, zglos sie!ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Jestem najastarsza na liście zaiciążonych...i jak ja mam się z tym czuć...
Lekarstwo w zębie przestało działać i tak mnie wczoraj rwał, że myślałam, że rozwalę pół domu. Wygrzebałam fleczer i teraz muszę podjąć decyzję - albo go usuwam i narażam się na krwotok i ewentualne przeniknięcie znieczulenia do łożyska, albo penicylina przez kilka dni i liczenie na cud...
Boziu wspolczuje bolu bo wiem co to znaczy w tamtym roku mialam czyszczenie kanalu i zatruwanie nie zycze nikomu...
Jeli chodzi o to ze masz 43 lata i jests w ciazy to to jest sukces i nie czuj sie zle tylko badz z siebie dumna bo to szczscie i spelnienie i daje nadzieje wszsytkim innymWszsytkie dziewczyny po 40 badzcie tylko z siebie dumne, dla mnie jestecie wielkie
Bozia3, Mega, samira, moremi, gosia7122, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość