35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry
Ja sie dzisiaj obudzilam o 5.55 o dziwo pelna energii.
Trzeba to wykorzystac, bo jest piekny poranek. Idziemy wiec zaraz na kawe i rogalika na pobliski ryneczek
(pozniej poprawie prawdziwym sniadaniem)Mega, Pusurek, Sabina, samira, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Fajny plan
podoba mi się
Simba będzie dobrze:-) za niedlugi czas wyslesz wszystkim zdjęcia Twojego brzuszkanie da się zbyt długo ukryć ciąży. W dodatku blizniaczej
Tak, tak - ta lista ma sie szybko rozrastac
Na razie z radoscia zobaczylam ze schudlam kilogramMega, Pusurek, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:No dobra - co tam trzeba podac?
Wiek - 36
Termin porodu - 31/01/2015
Depilacja woskiem
Lewatywa - Dr Andzej:-P_
:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 07:29
Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Simba, fantastyczne dane. Nie napisałaś tylko, jakie okolice będziesz woskować::.
:-P_
:
Okolice Brukseli, oczywisciePusurek, Bliska 77, polarmiś, Sabina, EwaT, Mega, Bozia3, samira, iwcia77, moremi, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Jeeeest!!
Beta 713Chyba dobrze? Dziwne bo kolejna dopiero 2 czerwca.
JEJKU. TERAZ TO JUZ NAPRAWDĘ!!
No dobra, skoro wiecie, to moze czas powiedziec matce
Dzieki za kciuki moje Kochane!!!!
Simba gratuluje super bety tak sie ciesze tymi bliziakami jakby to mialy moje byc,zdrowkaSimba, Sabina, Bozia3, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Wszystkie dzieci z forum nasze sa
Dzialaj tam z malymi Pandziatkami
U mnie na razie bunt na pokladzie jedziemy chyba w busz w nastepny weekend zresetowac wszystko, bedziemy walczyc dalej chyba musimy celowac w Ovu jak najbardziej bo z ta iloscia zolnierzykow nie bedzie prosto...czekam na wizyte u lekarza w sierpniu a do tego czasu bierzemy suplementy taki plan.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 08:00
ania.g, Sabina, Mega, iwcia77, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ale glupio jest wstac tak rano w niedziele
. Wszyscy jeszcze spia, nawet kota - wstala na sniadanie i poszla dalej przyciac komara.
Mam zaczac podlogi zmywac czy co?Simba, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja tam se pospałam, ale gorąco
Dzień doberek, mam nadzieję że u mnie burze będą wieczorem bo mam zamiar się dziś poopalać.Simba, Mega, samira, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017