X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Bozia ja w kwietniu skonczylym 42 :-)no ale tak dla rownowagi to ja tu jestem jedyna babcia,moj maly Michalek ma 3 latka:-) Moja Helenka bedzie dla niego cioca:-)

Ale numer! :)
    Ale do zrobienia, jak widac! :)

Sabina lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    To powoli zmieniam na Porodowce, zamiast wieku, date urodzenia, ktora jak wiemy jest niezmienna ;)
    Zrobione. Niektore daty wpisalam na oko ;) Ktora postarzylam zamiast odmlodzic - dajcie znak. ;)
    Na prosbe Samueli z poparciem Bursztyna usunaleam Kajaole i Saffire, jako nieaktywne na forum ( zawsze moge je przywrocic ;) )
    ja tam wolalam wiek odrazu, nie bedzie trzeba obliczac :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    kocham cię <3 wiesz o tym ??
    <3 :)

samira lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Pojadl pasibrzuch kamieni z blotem :)
    A konkretnie (Bursztyn nie patrz) kotlet schabowy, ziemniaki i mizeria i creme brulee na deser :)
    Szkoda ze w-end sie konczy...

Inesska <3
    a ja zrobilam chlodnik litewski z przepisu ktory Mis wrzucila na ma prosbe (wkleilam juz w przepisach)
    wyszedl PYSZNY :)

Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa,no i Bliska 77 nie jest nappewno z 1971 r
    Wpisujmy wiek, prosze :)

Simba lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek ale masz robotę, raz wiek, raz rok ;) zarobisz sie biedaku ;)

Pusurek lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a ja zrobilam chlodnik litewski z przepisu ktory Mis wrzucila na ma prosbe (wkleilam juz w przepisach)
    wyszedl PYSZNY :)

Za chwile u Ciebie bede :)
    MUSZE gdzies zdobyc botwinke w tym tygodniu. Nie ma bata!

Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    botwinka dobra jest

Simba lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

Ja tez wole wiek

Bursztyn lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Za chwile u Ciebie bede :)
    MUSZE gdzies zdobyc botwinke w tym tygodniu. Nie ma bata!
    dalabym Ci, a tak...straszna jest ta odleglosc :/

Simba, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ja tez wole wiek
    O !

Simba, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • mandragora Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Jestem najastarsza na liście zaiciążonych...i jak ja mam się z tym czuć...:( chyba, ze nie wszystkie dane są aktualne - bo coś mi chdzi po głowie, że anna maria też ma 43i gosia to samo..ale może słabo pamiętam i pocieszam się jak umiem...;)

mysza - spóźnione życzenia - bądź szczęśliwa i spełniona :)

Lekarstwo w zębie przestało działać i tak mnie wczoraj rwał, że myślałam, że rozwalę pół domu. Wygrzebałam fleczer i teraz muszę podjąć decyzję - albo go usuwam i narażam się na krwotok i ewentualne przeniknięcie znieczulenia do łożyska, albo penicylina przez kilka dni i liczenie na cud...
    Bozia no nie mogę tego czytać! Powinnaś dostać amoksycylinę jeśli jesteś obrzęknięta. Znieczuleniami ewentualnymi się nie przejmuj! to sa takie dawki, że większą krzywdę zrobisz dzidzi stresując się niż podaniem jednorazowo znieczulenia. Poproś o artykainę lub mepiwakainę. Pierwsza jest ze środkiem obkurczającym, szybko się eliminuje, druga bez środka obkurczającego. Troszkę słabiej działa ale działa ;)Krwotok? bierzesz jakieś leki przeciwzakrzepowe, że boisz się krwotoku? kochana leczenie kanałowe DA się przeprowadzić w większości przypadków z odroczoną kontrolą radiologiczną po rozwiązaniu. Bozia szukaj innego dentysty!!!
    A tak w ogóle to witam wszystkich ;)

Simba, Bursztyn, Sabina, malgos741, samira, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

Poprawilam, ale jak byl wiek, to tez byly glosy, ze nieaktualne. Niektore laski byly na liscie Samiry juz jakas chwilke, wiec dane byly stare.
    A troche matematyki nikomu jeszcze nie zaszkodzilo :P
    Zreszta latwiej oblicz sie wiek, kiedy samemu sie jest z nieodleglego rocznika. ;)

Bursztyn, paszczakin lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    dalabym Ci, a tak...straszna jest ta odleglosc :/

To prawda :-/

Bursztyn lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Poprawilam, ale jak byl wiek, to tez byly glosy, ze nieaktualne. Niektore laski byly na liscie Samiry juz jakas chwilke, wiec dane byly stare.
    A troche matematyki nikomu jeszcze nie zaszkodzilo :P
    Zreszta latwiej oblicz sie wiek, kiedy samemu sie jest z nieodleglego rocznika. ;)
    super! dzieki Pusur :)

Pusurek lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Bozia no nie mogę tego czytać! Powinnaś dostać amoksycylinę jeśli jesteś obrzęknięta. Znieczuleniami ewentualnymi się nie przejmuj! to sa takie dawki, że większą krzywdę zrobisz dzidzi stresując się niż podaniem jednorazowo znieczulenia. Poproś o artykainę lub mepiwakainę. Pierwsza jest ze środkiem obkurczającym, szybko się eliminuje, druga bez środka obkurczającego. Troszkę słabiej działa ale działa ;)Krwotok? bierzesz jakieś leki przeciwzakrzepowe, że boisz się krwotoku? kochana leczenie kanałowe DA się przeprowadzić w większości przypadków z odroczoną kontrolą radiologiczną po rozwiązaniu. Bozia szukaj innego dentysty!!!
    A tak w ogóle to witam wszystkich ;)

Szacun normalnie za ten wyklad :)
    Dobrze wiedziec, chociaz bardzo bym chciala zeby sie mi sie nie przydal. No i zadnej z nas oczywiscie. Juz wystarczy ze sie Bozia nacierpi

Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • mandragora Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie o prolaktynę, czy wiecie kiedy się ją powinno badać? bo albo tak się stresuję bo czekam na testowanie ( 7 dpo ) albo faktycznie mam za wysoką. Wyszła mi 26 . Wcześniej nigdy nie przekraczała 10 ;( ( ale w 3 dc )

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    super! dzieki Pusur :)

Ze ironizujesz czy jak? ;)

Mega lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak widze swoj rocznik to dopiero mi sie wydaje ze mam 156 lat!

Bursztyn, Pusurek, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Dziewczyny mam pytanie o prolaktynę, czy wiecie kiedy się ją powinno badać? bo albo tak się stresuję bo czekam na testowanie ( 7 dpo ) albo faktycznie mam za wysoką. Wyszła mi 26 . Wcześniej nigdy nie przekraczała 10 ;( ( ale w 3 dc )

Prolaktyne mozna barac zawsze, ona ma miec wartosc stala, niezaleznie od fazy cyklu. Kiedys sie robilo w 2 polowie, teraz lekarze robia podczas calego cyklu.
    Pamietaj tylko, zeby dzien przed badaniem nie biec maratonu i odpuscic sobie sex z zabawa cycuszkami. ;)

mandragora, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 3347 3348 3349 3350 3351 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ