35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:ja jestem 1971 wrzesien..czyli jeszcze mam 42
O zesz matko, ja jestem 72 i mowie, ze jestem 42,a tez z wrzesnia.
Lecimy rocznikami, jak przy przyjmowaniu do szkoly
Sie tak nie odmladzaj.
Poza tym, ello, jak mamy 2014 to nie mozesz miec 42 niestety.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 20:50
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Prolaktyne mozna barac zawsze, ona ma miec wartosc stala, niezaleznie od fazy cyklu. Kiedys sie robilo w 2 polowie, teraz lekarze robia podczas calego cyklu.
Pamietaj tylko, zeby dzien przed badaniem nie biec maratonu i odpuscic sobie sex z zabawa cycuszkami.
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Pusurek czy to znaczy że jak wczoraj sadziłam kwiaty i ciągałam donice to mogło podwyższyć wynik?
A byly az takie na maxa ciezkie i bylo ich 100?Nie wiem, jaki to byl rodzaj wysilku dla Ciebie, jesli na codzien nie wykonujesz takich prac, to kto wie.
A badanie robilas dzis rano?
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:O zesz matko, ja jestem 72 i mowie, ze jestem 42,a tez z wrzesnia.
Lecimy rocznikami, jak przy przyjmowaniu do szkoly
Sie tak nie odmladzaj.
Poza tym, ello, jak mamy 2014 to nie mozesz miec 42 niestety.
to co mam pisac ? ze mam 42 i 8miesiecy?Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
rano robiłam na czczo, ale też w nocy źle spałam. A co do wysiłku to ja na co dzień siedzę 10 godzin przy fotelu dentystycznym więc się średnio ruszam. To był spory wysiłek dla mnie
poza tym rano jeszcze była sprzeczka z M. ...
Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:to co mam pisac ? ze mam 42 i 8miesiecy?
Dlatego moze lepiej z data urodzenia? Kazdy sobie to zinterpretuje jak bedzie chcial. Dla jednego rocznik 1971 to wapno i szacun, ze zaszla w ciaze, dla innego mlodka, ciagle jeszcze plodna.
Nie lepiej tak, zamiast zmieniac co chwila?ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymandragora wrote:rano robiłam na czczo, ale też w nocy źle spałam. A co do wysiłku to ja na co dzień siedzę 10 godzin przy fotelu dentystycznym więc się średnio ruszam. To był spory wysiłek dla mnie
poza tym rano jeszcze była sprzeczka z M. ...
Moglo troche podniesc poziom, zrob jeszcze raz jesli masz taka mozliwosc, bo roznica byla znaczna. Jednoznaczny wynik dalby test w obciazeniu metoclopramidem, chociaz lekarze rzadziej na nie ostatnio kieruja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 21:29
-
nick nieaktualny
-
Trochę się zestresowałam, ale na razie nie mam innego wyjścia jak czekać na wyniki owulacji. Progesteron i estradiol wyszły oki. Jeśli w tym cyklu nie zaciążę to będę się domagać testu z metoclopramidem
dzięki w każdym razie za info. Mam nadzieję, że to był jednorazowy wyskok mojej prolaktyny
Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Trochę się zestresowałam, ale na razie nie mam innego wyjścia jak czekać na wyniki owulacji. Progesteron i estradiol wyszły oki. Jeśli w tym cyklu nie zaciążę to będę się domagać testu z metoclopramidem
dzięki w każdym razie za info. Mam nadzieję, że to był jednorazowy wyskok mojej prolaktyny
-
Pusurek wrote:Dlatego moze lepiej z data urodzenia? Kazdy sobie to zinterpretuje jak bedzie chcial. Dla jednego rocznik 1971 to wapno i szacun, ze zaszla w ciaze, dla innego mlodka, ciagle jeszcze plodna.
Nie lepiej tak, zamiast zmieniac co chwila?
starsze tez zachodzą -
Pusurek wrote:W ubieglym wieku to Maria Curie - Sklodowska to rad i polon badala.
Ja tam wole 21 wiek, a nie jakies starocie muzealne...Jeszcze mi z jakas swiecaca w nocy baba wyjezdzasz...iii taaam...Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dlatego moze lepiej z data urodzenia? Kazdy sobie to zinterpretuje jak bedzie chcial. Dla jednego rocznik 1971 to wapno i szacun, ze zaszla w ciaze, dla innego mlodka, ciagle jeszcze plodna.
Nie lepiej tak, zamiast zmieniac co chwila?
Ewka ma nadal 42, dopiero we wrzesniu bedzie miala 43iwcia77 lubi tę wiadomość