35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:No popraw, bo przez te roczniki wygladaja jak antyczne jakies meble z Desy, albo co gorsza z gieldy staroci, a jak mlode wejde na ten watek to po pierwszej dziesiatce przestana liczyc...
Bedą sie do nas zwracać per Pani i pytać jak wyglada ciaza w domu starców. Oraz ustępować nam miejsce.Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
oj dziewczyny czy naprawde ten rocznik taki wazny? wazne żeby zajść i szczęśliwie urodzić, czasami młode i zajść nie mogą...liczy sie wiek biologiczny i ogólna sprawność , pare lat w tą czy wewtą to jest jakas bzdura..Sabina, Mega, iwcia77, Bliska 77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:No popraw, bo przez te roczniki wygladaja jak antyczne jakies meble z Desy, albo co gorsza z gieldy staroci, a jak mlode wejde na ten watek to po pierwszej dziesiatce przestana liczyc...
No ale czy nie po to powstala tez lista? Zeby kluc w oczy malolaty, ze starsze tez moga.
W ogole gledzicie i nie moge Indiany Jonesa po raz 197 obejrzec spokojnie.Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No ale czy nie po to powstala tez lista? Zeby kluc w oczy malolaty, ze starsze tez moga.
W ogole gledzicie i nie moge Indiany Jonesa po raz 197 obejrzec spokojnie.Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Taka czkawka to musi byc dla Ciebie bardzo dziwne uczucie, nie?
Ja tez chce czkawkę w brzucholu!!!
denerwuje sie ...to sa takie rytmiczne ruchy podejrzewam czkawke ale do konca nie wiem co to jest, niestety wyobraznia mi podpowiada rozne rzeczy np ze chce sie wyplatać z pępowinysamira, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:denerwuje sie ...to sa takie rytmiczne ruchy podejrzewam czkawke ale do konca nie wiem co to jest, niestety wyobraznia mi podpowiada rozne rzeczy np ze chce sie wyplatać z pępowiny
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:denerwuje sie ...to sa takie rytmiczne ruchy podejrzewam czkawke ale do konca nie wiem co to jest, niestety wyobraznia mi podpowiada rozne rzeczy np ze chce sie wyplatać z pępowiny
Tomaszek to chyba nie wie, ze jest owiniety ( a jest w ogole? ), ona jest tak dluga, ze w brzuchu jej wystarcza na zrobienie sobie szalika. Gorzej jakby z szalikiem chcial szybko wyjsc.
On sie pewnie rozciaga, a ze ma juz tak malo miejsca, to czujesz to tak mocno.EwaT, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:denerwuje sie ...to sa takie rytmiczne ruchy podejrzewam czkawke ale do konca nie wiem co to jest, niestety wyobraznia mi podpowiada rozne rzeczy np ze chce sie wyplatać z pępowiny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 22:06
EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No ale czy nie po to powstala tez lista? Zeby kluc w oczy malolaty, ze starsze tez moga.
W ogole gledzicie i nie moge Indiany Jonesa po raz 197 obejrzec spokojnie.samira, Simba lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:denerwuje sie ...to sa takie rytmiczne ruchy podejrzewam czkawke ale do konca nie wiem co to jest, niestety wyobraznia mi podpowiada rozne rzeczy np ze chce sie wyplatać z pępowiny
EwaT, moremi lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Andzej moja przyjaciółka jak była w ciąży to czesto tak miala.. Np jak wystawiła brzuch na słońce..mały dostawał czkawki albo jak światło lampy czy latarki padło na brzuch..dziwniesamira, EwaT, Simba lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Bedą sie do nas zwracać per Pani i pytać jak wyglada ciaza w domu starców. Oraz ustępować nam miejsce.
Simba chciala zeby wiek wpisac, a ciezarnej sie nie odmawia, Pusur!moremi, Simba, kapturnica lubią tę wiadomość