X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mandragora...brak slow...zlosc i rozpacz :( Zycze Ci duzo sil i samych dobrych ludzi na Twojej drodze..

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mandragora - przytulam.

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki Misku ale 1 usg mam w piatek , dzis ide tylko "poplotkowac" i ewentualnie cytologie mi zrobi :)
    polarmiś wrote:
    Trzymam kciuki. Bedzie dobrze. Zycze cudnie bijacego serducha.

polarmiś, samira lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak wogole to ahoj :) , myslalam , ze po wizycie skocze na plaze i dupe usmaze a tu leje jak z cebra...jak ide do pracy to lato w pelni a jak mam wolne to leje...prawo Murphiego :)

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy pamietacie Dojrzala- po 40-stce. U nas sie nie udzielala ale na liscie starajacych byla. U niej byl problem po stronie męża. Wlaśnie jest w ciaz.

iwcia77, Viv78 lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Dziękuję za tulaski. Dobrze, że jesteście ;)
    Co do dojrzałej, to zostawiala info ma forum iui- oni mieli tak zle wyniki, że się nawet na iui nie bardzo kwalifikowali. Tym bardziej się ciesze z tej ciąży ; ) cuda się zdarzają ;)

Mega, polarmiś, samira, Bliska 77, ania.g, Bozia3, Dorka1979 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry z rana ;) i ponieważ mam wolne to się byczę ;) ale tylko to 13:30 bo potem z córka do drugiej szkoły. Ech, byle do czerwca... I dwa miesiące luzu. Miłego dzionka :)

iwcia77, samira lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Cześć dziewczyny. Dziękuję za tulaski. Dobrze, że jesteście ;)
    Co do dojrzałej, to zostawiala info ma forum iui- oni mieli tak zle wyniki, że się nawet na iui nie bardzo kwalifikowali. Tym bardziej się ciesze z tej ciąży ; ) cuda się zdarzają ;)
    Mocno przytyłam <3 brk mi słów na to co cie spotkało. <3

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    na obu
    na prawym lepiej mi sie spi bo serca nie uciska
    Też wolę na prawym.

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mandragora, trudno znaleźć odpowiednie słowa. Mogę tylko napisać że współczuję Ci z całego serca i mocno przytulam <3 Podziwiam Twoją siłę.

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzbry

Mandragora :-*

Inessa :-*

życzę Wszystkim dziewczętom miłego dnia..

aaaaa i proponuję info o znieczuleniu zęba wpisać do działy badania.. to bardzo ważna informacja.. zdrowe zęby w ciąży są waaaażne a nie znamy dnia ani godziny
    więc info się pewnie jeszcze nie raz przyda

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    Ewa, czy Tomaszek się uspokoił?

• mandragora Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby co to służę pomocą Reni ;) póki co nigdzie się nie ruszam ;) A znieczuleń nie ma co się bać. Każdy dentysta wie co podawać ;) Tak szczerze powiedziawszy to obecnie nawet badania rtg sa oki. Czas ekspozycji i dawki są znacznie zmniejszone w porównaniu z tym co kiedyś. Tylko jest taki problem, że nie prowadzono badań na kobietach cięzarnych ;) ze względów oczywistych. Paradoksalnie nam na szkoleniach z ochrony radiologicznej pacjenta mówiono, że to, że nie wykonujemy zdjęć zębowych u cięzarnych to bardziej dla prawnej ochrony lekarza, bo ciężarnej i dziecku nic nie grozi ;)

Pusurek, iwcia77, samira, Reni, Bliska 77, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Mam nadzieję że Inesska nie będzie zła ze napisałam .

Pamiętacie jak mówiła niedawno ze jej teść od jakiegoś czasu jest poważnie chory,no właśnie, niestety zmarł dziś w nocy :( (dostałam eska od Inesski )
    dziękujemy za przekazanie informacji
    Inessa, wyrazy współczucia dla Ciebie i całej Rodziny

samira lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Jakby co to służę pomocą Reni ;) póki co nigdzie się nie ruszam ;) A znieczuleń nie ma co się bać. Każdy dentysta wie co podawać ;) Tak szczerze powiedziawszy to obecnie nawet badania rtg sa oki. Czas ekspozycji i dawki są znacznie zmniejszone w porównaniu z tym co kiedyś. Tylko jest taki problem, że nie prowadzono badań na kobietach cięzarnych ;) ze względów oczywistych. Paradoksalnie nam na szkoleniach z ochrony radiologicznej pacjenta mówiono, że to, że nie wykonujemy zdjęć zębowych u cięzarnych to bardziej dla prawnej ochrony lekarza, bo ciężarnej i dziecku nic nie grozi ;)

No w koncu! Bo juz sie balam, ze moja stomatolog mnie wkreca z rtg, a ufam jej na maxa. :)
    Dziekuje za info. :)

Bozia3 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry wszystkim w ogole.

Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wyleguje w ogrodku z kawa. Jest bosko. Lubie stan lenistwa po przepracowanym weekendzie.

iwcia77, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i bardzo mnie to cieszy, bo ja mam mega słabe zęby a i traumę z dzieciństwa jeśli chodzi i dentystów..
    zawsze moja mama się śmiała, że podziwia mnie, że taka panikara i daje sobie zastrzyk w dziąsło zrobić..
    ja bez znieczulenia to nawet nie siadam na fotel .. pamiętam w podstawówce jakie jazdy miałam z tymi babami, bo nie chciałam nic sobie dać zrobić bez znieczulenia.. wylądowałam na dywaniku hahaha wychowawczyni, dyr, i psycholog i wode z mózgu mi robią a ja nie.. nie ma takiej opcji.. wolałam iść prywatnie zapłacić niż w szkole na fotel usiąść.. musiałam przynieść zaświadczenie od prywatnego lekarza, że tam się leczę..
    wynika to z tego, że pierwszy raz na fotelu wylądowałam w wieku 5 lat i baba, zakładała taki metalowy palec ochronny .. i ten ból.. może nie samego borowania ale tego przygniatania wargi do zębów tym ochronnym metalem potem miałam całe zakrwawione .. kiedyś zapomniała sucz go założyć to użarłam ją do krwi .. i to była ostatnia moja wizyta u niej
    no i dlatego nie dam sobie nic zrobić bez znieczulenia.. mój lęk i próg bólu poniżej normy są silniejsze :-)
    aaa pamiętam jak jakieś 10 lat temu babka mówi, że bez znieczulenia bo ona tylko lek wyjmie i coś tam założy.. nie będzie bolało bo martwy.. i dawaj tym wiertłem z powietrzem..oż qrwa.. cofnęłam japę.. pani mi wiertłem przejechała po ustach i sobie przerżnęła pół dłoni.. a ja zalana krwią i opuchnięta z japą wypchaną ligniną mówię do niej " a ie ówiłam" ;-)
    mandragora wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 09:27

samira, iwcia77, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    oj dziewczyny czy naprawde ten rocznik taki wazny? wazne żeby zajść i szczęśliwie urodzić, czasami młode i zajść nie mogą...liczy sie wiek biologiczny i ogólna sprawność , pare lat w tą czy wewtą to jest jakas bzdura..
    dokładnie tak, zgadzam sie w 100% ja o pierwsze dziecko zaczęłam się starać w wieku 27 lat zaszłam po 30tych urodzinach, wyniki hormonów miałam fatalne, odpowiadały okresowi pre menopauzy

samira, iwcia77, Pusurek, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie uwierzycie.. ruszyłam wczoraj pierwszy raz od dłuższego czasu dupe z fotla..
    romalnie jestem w szoku!.. @ mega mnie zalewa, zajebiście gorąco, brzuch napieprza ale co tam.. muszę wyrzeźbić ciało jak mam wskoczyć w bikini.. nie chcę się okopywać piaskiem na plaży.. albo nie daj boże jeszcze Greenpeace mnie będzie spychał do morza, bo pomyli mnie z waleniem ..;-)

no i ... powiem Wam... jest moc.. dzisiaj czuję pięknie wszystkie mięśnie :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 09:31

Bliska 77, Pusurek, samira, iwcia77, ania.g, Mega, Bursztyn, Dorka1979 lubią tę wiadomość

‹‹ 3352 3353 3354 3355 3356 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ