X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur, ja podziekowania wycofuje bo zrozumialam, ze wpisalas jednak wiek, a tak ten paskudny rocznik zostal z ubieglego stulecia... :/ wez sie zlituj i machnij ten wiek, dla mnie i tak trauma ale zawsze mniejsza...

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko, no...
    Ewka czuje sie staro, to sie chce odmlodzic przez jakies smieszne miesiace. :P
    Simba to nie wiem co, bo mloda przeciez jest.
    A w ogole to jak Simba urodzi za rok, to bedzie juz starsza i sie nie bedzie zgadzalo.
    No i pytanie, czy Simba urodzi za rok czy za 8, 5 miesiaca? :P Skoro to 2015 to mowiac potocznie za rok, ale same wiemy, ze ciaza nie trwa 12 miesiecy i takie tam bla bla. :P

Simba, Dorka1979, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Pusur, ja podziekowania wycofuje bo zrozumialam, ze wpisalas jednak wiek, a tak ten paskudny rocznik zostal z ubieglego stulecia... :/ wez sie zlituj i machnij ten wiek, dla mnie i tak trauma ale zawsze mniejsza...

Lista jest praktyczna z tego wzgledu, ze nie ma liczenia miesiecy, tylko pelne lata. Na liscie Samiry wiek sie nie zgadzal wlasnie z tego powodu. Za chwile ktoras bedzie miala urodziny i bedzie zle.
    Poza tym, posluchaj tego: Jestem z rocznika 72. To byl dobry rok.
    No czy nie muzyka dla uszu? ;)

Sabina, Mega, paszczakin, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No i co? Wiek ten sam :-/
    Ja tam wole 21 wiek, a nie jakies starocie muzealne...Jeszcze mi z jakas swiecaca w nocy baba wyjezdzasz...iii taaam...

Cicho Simba, bo Ci wpisze, ze masz 47 lat! :P
    A Bursztynowi, bo starsza, ze ma 53. :P

Simba, Mega, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

mam już Tomaszka tak nisko że mnie nawet pierdnięcie boli ...

Sabina, Bursztyn, Simba, ania.g, malgos741, samira, Bozia3, Dorka1979, Mega, iwcia77, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Lista jest praktyczna z tego wzgledu, ze nie ma liczenia miesiecy, tylko pelne lata. Na liscie Samiry wiek sie nie zgadzal wlasnie z tego powodu. Za chwile ktoras bedzie miala urodziny i bedzie zle.
    O Jezu, bo Ty nie rozumiesz, ze Polak - szczególnie wtedy gdy sam nic nie zrobi - nie moze tak po prostu zaakceptować. Musi byc trochę kręcenia morda, nieuzasadnionej krytyki... A Ty byś od razu chciała, zeby było nice, wonderful, gorgeous i superb. Nie z nami te numery :) Powiedzmy sobie szczerze - lista jest słaba :) Ja od razu wiedziałam, ze Samira lepiej by ja zrobiła. Nie mówiąc o tym, ze gdybym JA ja zrobiła to byłby top-standard. Ale niestety mam ważniejsze sprawy na głowie i w ogóle - zarobiona jestem :)

:) :) :)

I jak?

Bursztyn, Pusurek, samira, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    O Jezu, bo Ty nie rozumiesz, ze Polak - szczególnie wtedy gdy sam nic nie zrobi - nie moze tak po prostu zaakceptować. Musi byc trochę kręcenia morda, nieuzasadnionej krytyki... A Ty byś od razu chciała, zeby było nice, wonderful, gorgeous i superb. Nie z nami te numery :) Powiedzmy sobie szczerze - lista jest słaba :) Ja od razu wiedziałam, ze Samira lepiej by ja zrobiła. Nie mówiąc o tym, ze gdybym JA ja zrobiła to byłby top-standard. Ale niestety mam ważniejsze sprawy na głowie i w ogóle - zarobiona jestem :)

I jak?

Dobrze, ze mam kacik wolny, ide sie poplakac. :P A potem pojde do ogrodka i najem sie glizd. :P

Simba, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:

I jak?

najlepiej by ją zrobił Tusk

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    najlepiej by ją zrobił Tusk

Ale ten do dopiero jest zarobiony!

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    nie, fatalna muzyka :P
    to nie ma znaczenia czy za ro wiek sie bedzie zgadzal, bo lista jest nam potrzebna teraz, zeby wiedziec kiedy ktora rodzi, za rok bedzie mozna ja wywalic

Simba lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorry, ale w jakim świecie żyjemy?
    Wczoraj jakiś skurwiel, o godz. 15ej wszedł sobie do Muzeum Żydowskiego w Brukseli i jakby nigdy nic zastrzelił 3 osoby (czwarta dogorywa) strzelając im w twarz z kałasznikowa, po czym poszedł sobie wolno. I tyle go widzieli.
    Dzisiaj w Belgii największym zwycięzca została skrajnie prawicowa flamandzka partia - ciekawe kiedy nas stad wyrzuca? Maja bowiem bardzo "przyjazne" nastawienie do przyjezdnych...
    No i czytam teraz ze partia tego pierdolnietego Koziołka Matołka vel Korwin Mikke wejdzie do PE.

Nie mam słów.

Bursztyn, Sabina, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dobrze, ze mam kacik wolny, ide sie poplakac. :P A potem pojde do ogrodka i najem sie glizd. :P
    Wiedziałam, ze Ci sie spodoba moja konstruktywna opinia :) No juz, juz. Jak ładnie przeprosisz, to możesz zostać i...poprawić listę :)

Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    to nie ma znaczenia czy za ro wiek sie bedzie zgadzal, bo lista jest nam potrzebna teraz, zeby wiedziec kiedy ktora rodzi, za rok bedzie mozna ja wywalic

lista powinna być zrobiona wg wielkości warg sromowych , stopnia rozwarcia oraz srednicy brodawek..

Sabina, ania.g, malgos741, samira, Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    U Simby ma znaczenie. :P

A muzyka nie byla fatalna, byla super! :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Wiedziałam, ze Ci sie spodoba moja konstruktywna opinia :) No juz, juz. Jak ładnie przeprosisz, to możesz zostać i...poprawić listę :)

Jak poprawie, to wpisze Ci, ze masz 47 lat! :P

A co mam wpisac Ewce, ktora ma 43, a mowi, ze jeszcze nie? ;)
    Jak Ci blizniaki beda szly do szkoly i pani zapyta o rok urodzenia, a nie z jakiego sa miesiaca, to wspomnisz moje slowa. I byc moze zaplaczesz cichutko, nekana wyrzutami sumienia. ;) :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 21:46

Simba, Sabina lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:

I jak?
    picgifs-clapping-10434.gif

Simba lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    U Simby ma znaczenie. :P

A muzyka nie byla fatalna, byla super! :P
    A propos muzy - nie wiem dlaczego, dzisiaj od rana cały czas telepie mi sie Kryzysowa Narzeczona w głowie :) A sto lat nie słyszałam tej piosenki

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    picgifs-clapping-10434.gif
    Wiedziałam, ze tylko prawdziwy koneser doceni :)

Bursztyn lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

Jak Ci blizniaki beda szly do szkoly i panie zapyta o rok urodzenia, a nie z jakiego sa miesiaca, to wspomnisz moje slowa. I byc moze zaplaczesz cichutko, nekana wyrzutami sumienia. ;) :P
    Mnie jest wszystko jedno i tak czuje sie na 29 :)
    A bliźniaki do szkoły nie pójdą. Mamusia im wytłumaczy co i jak

Pusurek, Sabina, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

Jak Ci blizniaki beda szly do szkoly i panie zapyta o rok urodzenia, a nie z jakiego sa miesiaca, to wspomnisz moje slowa. I byc moze zaplaczesz cichutko, nekana wyrzutami sumienia. ;) :P
    No popraw, bo przez te roczniki wygladaja jak antyczne jakies meble z Desy, albo co gorsza z gieldy staroci, a jak mlode wejde na ten watek to po pierwszej dziesiatce przestana liczyc... ;)

Simba lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 3349 3350 3351 3352 3353 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ