35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Zajrzałam, żeby się odmeldować. W poniedziałek jedziemy do profesora i może się złożyć, że zostanę tam na trochę, a niestety w szpitalu netu nie mają. Poważne niedopatrzenie moim zdaniem.
Bursztyn wrote:Leon odmawia wyjscia, jest wyjatkowo paskudnie.
To gdzie on z toalety korzysta?
U nas lało w nocy i już mniej gorąco niż dwa dni temu. Mam nadzieję, że jednak lato zostanie i nie zaczenie znów gwiździć.
Bursztyn, polarmiś, Mega, samira, ania.g, Dorka1979, malgos741, gosia7122, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
U nas upał taki, że nie ma się gdzie schować...
Siedzę w koszulce i samych majtkach, tak dla przyzwoitości, bo młody w domu.
Miłego weekendu Wam życzępolarmiś, Mega, ania.g, Bliska 77, malgos741, gosia7122, Bozia3, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Zajrzałam, żeby się odmeldować. W poniedziałek jedziemy do profesora i może się złożyć, że zostanę tam na trochę, a niestety w szpitalu netu nie mają. Poważne niedopatrzenie moim zdaniem.
Alis wrote:To gdzie on z toalety korzysta?
U nas lało w nocy i już mniej gorąco niż dwa dni temu. Mam nadzieję, że jednak lato zostanie i nie zaczenie znów gwiździć.Alis, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Zrobiłam creme brulee a z białek bezy właśnie schna w piekarniku
Trzeba sobie jakoś ten czas zagospodarować. A przy obecnej sprawności intelektualnej, nadaje sie tylko do garówMega lubi tę wiadomość
-
Alis wrote:Zajrzałam, żeby się odmeldować. W poniedziałek jedziemy do profesora i może się złożyć, że zostanę tam na trochę, a niestety w szpitalu netu nie mają. Poważne niedopatrzenie moim zdaniem.
To gdzie on z toalety korzysta?
U nas lało w nocy i już mniej gorąco niż dwa dni temu. Mam nadzieję, że jednak lato zostanie i nie zaczenie znów gwiździć.
Nie, to jest nieludzkie zeby w szpitalu neta nie było. Oni sie po prostu boja ze pacjenci na bieżąco sprawdzają w dr Google czy sa dobrze leczeniBursztyn, polarmiś, Mega, Sabina, Dorka1979, malgos741, Pusurek, iwcia77, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj zarobiona, okna, tarasy, podlogi doprowadzam do czystosci takiej wiekszej niz przelecenie mopem. Dziecko zaprosilo wszystkie dzieci z sasiedztwa wiec musialam dygac do sklepu po niezdrowe przekaski ktore sobie zamowily. Upal cudowny. Popijam piwem bialym ( zywiec wypuscil a la belgijskiego une blanche, ktore uwielbiam). Wedlug testow owulacyjnych dzis lub jutro zapowiada sie owulacja - tak to jeszcze wczesnie nie mialam. Chlop w garazu majstruje. No poprostu bosko!
Bursztyn, Simba, Sabina, Mega, anna maria, ania.g, Bliska 77, malgos741, gosia7122, Bozia3, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość