35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mango wrote:megan8 wrote:ale nie mam żadnych objawów ,może test mnie kłamie miałam Pink z rossmana w promocji był
"
fajna ta promocja))))))))))))))))))))))))
Dziewczyny - kupować tylko testy z rossmana , ale tylko z promocji i zobaczcie co się będzie działo....
Megan - ja też miałam PINK i dzidzia jest!samira, Mango, megan8, Conducive, inessa, Bursztyn, grosza, bliska77, caffe lubią tę wiadomość
-
angela wrote:Mango wrote:megan8 wrote:ale nie mam żadnych objawów ,może test mnie kłamie miałam Pink z rossmana w promocji był
"
Dziewczyny - kupować tylko testy z rossmana , ale tylko z promocji i zobaczcie co się będzie działo....
Megan - ja też miałam PINK i dzidzia jest!
To lecę do RossmanaMoże to jest jakiś sposób :)Tylko, że ja mam jeszcze sporo czasu do testowania
Najpierw czeka mnie szalony weekend majowy
w górach
megan8, angela, inessa, grosza, bliska77, caffe, polarmiś lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Mango wrote:angela wrote:Mango wrote:megan8 wrote:ale nie mam żadnych objawów ,może test mnie kłamie miałam Pink z rossmana w promocji był
"
To lecę do RossmanaMoże to jest jakiś sposób :)Tylko, że ja mam jeszcze sporo czasu do testowania
w górach
To po weekendzie tym bardziej szalonym Pink napewno zadziałamegan8, inessa, samira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Gratuluję megan8 - czytam Was codziennie i to lepsze niż serial brazylijski
. Tyle tu emocji i poczucie, że wiele kobiet ma podobne problemy i podobne radości
.
angela, megan8, inessa, samira, Bursztyn, grosza, anna maria, bliska77, caffe, wenus lubią tę wiadomość
-
angela wrote:Mango wrote:angela wrote:Mango wrote:megan8 wrote:ale nie mam żadnych objawów ,może test mnie kłamie miałam Pink z rossmana w promocji był
"
w górach
To po weekendzie tym bardziej szalonym Pink napewno zadziała
Taki jest plan, bo wygląda na to,że to będzie dobry moment
Conducive, inessa, megan8, bliska77, angela lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualnychyba za późno dzisiaj tu weszłam
Megan, ale fota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
uściski, ale nas przetrzymałaś
cudownie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dziewczyny to jest seria, jak z automatu
ja też chcę taką fotkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mango, inessa, Conducive, samira, Bursztyn, megan8, grosza, anna maria, bliska77, angela, caffe lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:widzicie??
czy to może być prawda??
aga dla mnie te kwiatki??
Kochana Megan GRATULACJE!!!!!HURA HURA HURA!!!Tak bardzo sie cieszę, ze poplułam klawiature hehehhe
Acha-moja córka oblała po raz drugi ehh kurde!samira, megan8, inessa, anna maria, bliska77, caffe lubią tę wiadomość
-
Jestescie kochane!!!Dziekuje Wam z calego serca!!!Chcialabym zeby choc polowa tych zyczen sie spelnila.Ale coz,takie zycie...Megan gratuluje!!!Jeszcze raz dziekuje za zyczenia i milego dnia wam zycze:)
Mango, samira, inessa, megan8, Bursztyn, anna maria, bliska77, angela, caffe, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysamira wrote:Dziewczyny będzie fajny program na TVN style 27 i 28 kwietnia (godziny na razie nie wiem
) bo nie podali 2 dni o narodzinach dziecka tytuł : WIELKI PORÓD
oj ja wszelakiej maści porody,położne i tym podobne oglądam :)no i napewno tego nie przegapię bo to chyba o Bosackiej będzieinessa, samira, Mango, caffe, megan8 lubią tę wiadomość