35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymegan8 wrote:niby wstawiłam ,ale nie wiem czy mi się udało
no Megan, Ty wariatko nasza, ale zajeb.....e, super, aż się poryczałam ze wzruszenia, emocje wzięły górę, GRATULACJEsamira, megan8, Bursztyn, Conducive, inessa, iza37, grosza, caffe lubią tę wiadomość
-
Megan - piękne tłuste 2 krechy - cudownie!!!!!!!!
Kolejna dzidzia - kobietki wiosna nadeszła.... - jest cudnie!megan8, Bursztyn, bliska77, Conducive, inessa, grosza, caffe, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:megan8 wrote:niby wstawiłam ,ale nie wiem czy mi się udało
no Megan, Ty wariatko nasza, ale zajeb.....e, super, aż się poryczałam ze wzruszenia, emocje wzięły górę, GRATULACJE
ja też już mam mokre oczymegan8, bliska77, Bursztyn, inessa, grosza, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymegan8 wrote:widzicie??
czy to może być prawda??
aga dla mnie te kwiatki??
oczywiście, że dla Ciebie, kurde nie mogę się opanować, śmieje się do monitora i łzy mi lecą ze wzruszenia ........ SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
megan8, samira, inessa, grosza, caffe lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:widzicie??
czy to może być prawda??
widzimy - to jest prawda - jeszcze raz gratulacje z całego serca - moje typowanie było strzałem w 10tkę - Aga czekam na Ciebie!megan8, bliska77, Bursztyn, samira, inessa, grosza, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyangela wrote:megan8 wrote:widzicie??
czy to może być prawda??
widzimy - to jest prawda - jeszcze raz gratulacje z całego serca - moje typowanie było strzałem w 10tkę - Aga czekam na Ciebie!
Oj Angela.....samira, megan8, angela, inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:boję się i cieszę na zmianę
wszystko będzie dobrze - zmiany też nadejdą - teraz to już muszą!Bursztyn, megan8, samira, bliska77, inessa, grosza, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:agafbh wrote:angela wrote:megan8 wrote:widzicie??
czy to może być prawda??
widzimy - to jest prawda - jeszcze raz gratulacje z całego serca - moje typowanie było strzałem w 10tkę - Aga czekam na Ciebie!
Oj Angela.....
Aga, no chyba nie masz wyjascia
u mnie jeszcze duuuzo czasu i nie chcę się nakręcać, zatem nawet o tym nie myślę
Dziewczyny drogie, ja spadam, miłego popołudnia, Megan, uściski dla Ciebiemegan8, inessa, grosza, caffe lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:ale nie mam żadnych objawów ,może test mnie kłamie miałam Pink z rossmana w promocji był
"
fajna ta promocja))))))))))))))))))))))))
megan8, samira, angela, inessa, Bursztyn, szczęśliwa, bliska77, caffe lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
megan8 wrote:ale nie mam żadnych objawów ,może test mnie kłamie miałam Pink z rossmana w promocji był
"
Nie ma takiej możliwości,żeby pozytywny test kłamał - to jest po prostu wyczekana i upragniona dzidzia..Mango, megan8, samira, Conducive, inessa, grosza, caffe lubią tę wiadomość