35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień Doberek drogie panie
Inessko odpowiadając na twoje zapytanie z pod mojego wykresu , czyję się dobrze oprócz bóli pleców nie ma plamień i tylko lekki i nie zawsze kłucia podbrzusza ale to chyba normalne Odpoczywam dużo biorę leki , dużo piję ale staram się nie pić czarnej herbaty bo ponoć jest nie zbyt zdrowa dla fasolek hihihih Wczoraj po naszej ostatniej rozmowie z moim marudą ,az mnie zaskoczyło jak się zachowywał , ale to moż tylko taka chwilowa zmiana . Zobaczymy dalej . A dzisiaj chcę dzwonić do mojego ginekologa do polski i zrobić termin na przyszły tydzień . A jak nie będzie terminu to pójdę bez kolejki i nie wyjdę do póki mnie nie przyjmą hihihihih Chyba że uda mi sie wcześniej tutaj dostac w niemczech . Ale jak narazie jest dobrze i cieszy mnie to bardzoanna maria, samira, caffe, Mango, megan8, Conducive, inessa, iza37 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwka76 wrote:Dzień Doberek drogie panie
Inessko odpowiadając na twoje zapytanie z pod mojego wykresu , czyję się dobrze oprócz bóli pleców nie ma plamień i tylko lekki i nie zawsze kłucia podbrzusza ale to chyba normalne Odpoczywam dużo biorę leki , dużo piję ale staram się nie pić czarnej herbaty bo ponoć jest nie zbyt zdrowa dla fasolek hihihih Wczoraj po naszej ostatniej rozmowie z moim marudą ,az mnie zaskoczyło jak się zachowywał , ale to moż tylko taka chwilowa zmiana . Zobaczymy dalej . A dzisiaj chcę dzwonić do mojego ginekologa do polski i zrobić termin na przyszły tydzień . A jak nie będzie terminu to pójdę bez kolejki i nie wyjdę do póki mnie nie przyjmą hihihihih Chyba że uda mi sie wcześniej tutaj dostac w niemczech . Ale jak narazie jest dobrze i cieszy mnie to bardzo
fajnie że wszystko ok, może i z M się wszystko ułoży,pamiętaj nigdy nic nie wiadomo, może dozna olśnieniaanna maria, Mango, megan8, Conducive, angela, inessa lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:iwka76 wrote:Dzień Doberek drogie panie
Inessko odpowiadając na twoje zapytanie z pod mojego wykresu , czyję się dobrze oprócz bóli pleców nie ma plamień i tylko lekki i nie zawsze kłucia podbrzusza ale to chyba normalne Odpoczywam dużo biorę leki , dużo piję ale staram się nie pić czarnej herbaty bo ponoć jest nie zbyt zdrowa dla fasolek hihihih Wczoraj po naszej ostatniej rozmowie z moim marudą ,az mnie zaskoczyło jak się zachowywał , ale to moż tylko taka chwilowa zmiana . Zobaczymy dalej . A dzisiaj chcę dzwonić do mojego ginekologa do polski i zrobić termin na przyszły tydzień . A jak nie będzie terminu to pójdę bez kolejki i nie wyjdę do póki mnie nie przyjmą hihihihih Chyba że uda mi sie wcześniej tutaj dostac w niemczech . Ale jak narazie jest dobrze i cieszy mnie to bardzo
fajnie że wszystko ok, może i z M się wszystko ułoży,pamiętaj nigdy nic nie wiadomo, może dozna olśnienia
Aga kochana zobaczymy poczekamy ma czas jeszcze do konca maja bo potem zabieram sie i zmieniam mieszkanie a on jak się nie zmieni to zostaje na tym co był Śmiełam sie wczoraj bo ostrzegal mnie żebym nie zostawiala swoich napoi w restauracji bez opieki , chociaz nikt obcy nie ma do nich dostępu bo ktos może mi cos dosypać i moge stracić ciążę i mam nic nie dzwigać ale o zakupy sie nie zapyta czy coś kupić jak będzie w mieście hihihihih On nie jest nauczony do życia z kobietami Jak miał kobiete to żyli sami dla siebie on osobno i ona osobno a za dziecka i młodzieńca mieszkał tylko z mężczyznami więc nie będzie mi łatwo go przestawić i dlatego nie chcę się wiązać formalnieanna maria, Mango, megan8, Conducive, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwka76 wrote:agafbh wrote:iwka76 wrote:Dzień Doberek drogie panie
fajnie że wszystko ok, może i z M się wszystko ułoży,pamiętaj nigdy nic nie wiadomo, może dozna olśnienia
Aga kochana zobaczymy poczekamy ma czas jeszcze do konca maja bo potem zabieram sie i zmieniam mieszkanie a on jak się nie zmieni to zostaje na tym co był Śmiełam sie wczoraj bo ostrzegal mnie żebym nie zostawiala swoich napoi w restauracji bez opieki , chociaz nikt obcy nie ma do nich dostępu bo ktos może mi cos dosypać i moge stracić ciążę i mam nic nie dzwigać ale o zakupy sie nie zapyta czy coś kupić jak będzie w mieście hihihihih On nie jest nauczony do życia z kobietami Jak miał kobiete to żyli sami dla siebie on osobno i ona osobno a za dziecka i młodzieńca mieszkał tylko z mężczyznami więc nie będzie mi łatwo go przestawić i dlatego nie chcę się wiązać formalnie
no fakt, ciężko o zmianę po tym, jak przez tyle lat żyło się w ten sposób, zobaczysz jak będzie, Ty go znasz najlepiej i pewnie sama najlepiej ocenisz sytuację i jego postawę. Niemniej jednak życzę Ci przede wszystkim spokoju i radości z dnia codziennego, tak po prostu, to teraz najważniejsze dla Ciebie i dla Fasolinkianna maria, samira, caffe, megan8, Bursztyn, angela, inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa wrote:caffe wrote:Wenus wszystkiego naj naj
Cześć dziewczyny.
Żeby było ciekawie to u mnie @ nadal brak, niech to szlag
Caffe może to po tym poronieniu ??? a robiłaś test ???
To pewnie po tym poronieniu burza. Rozmawiałam z lekarzem. test robiłam w piątek i był negatyw.samira, megan8, inessa lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:Caffe kochana jak test?Robiłaś?Bierzesz luteinę?
Ni9e biore luteiny, bo lekarz mi powiedział, że jak bedę brała to przez tydzień, a potem do tygodnia powinna się pojawić @. Albo czekac te dwa tygodnie jeszcze. Uznał, że kazde z wyjść jest ok i co zrobię to będzie dobrze. Czekam więc na rozwoj sprawy. kazał mi się nie martwić, bo taką huśtawkę hormonów mogę miec nadal i nie wazne jest to, ze pierwsza @ była prawidłowo.samira, megan8, anna maria, inessa lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Angela dziękuję bardzo za życzenia, widzę, że wczoraj dwie z Was krążyły blisko mnie
Angela zarażaj nas fluidkami i już
Marzę o tym żebyćsie już były zarażone - z niecierpliwością czekam na spotkanie w realu , a ono wiadomo kiedy? - dopiero jak się odhaczą wszystkie brzuszki - co do jednego!!!!!anna maria, megan8, Bursztyn, bliska77, samira, inessa, iza37, grosza, caffe lubią tę wiadomość
-
wenus wrote:od 10 min.jestem rok starsza...kolejna porazka:(
wenus - siły, optymizmu i wiary ,że wszystko się uda - czasami to co uważamy za najgorsze okazuje się tym najlepszym i tego Ci życzę w dniu urodzinmegan8, bliska77, Bursztyn, Mango, samira, inessa, grosza, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:inessa wrote:Aga a u Ciebie też jest ślicznie
Inessa dzięki ale wiesz, u mnie ślicznie jest co miesiąc, nawet temperatury w danym dniu cyklu często się pokrywają, dlatego też nie nastawiam się na nic, póki co, dziś dopiero 10 dzień od podaniu pregnylu, zatem minimum jeszcze 5,6 dni, jeśli się nic nie wydarzy, zgodnie z zaleceniem lekarki mam testować 29 kwietnia najwcześniej, zatem, na dzień dzisiejszy uznaję, że nic się nie wykluje
Ale ja zarażałam - więc może ktoś się wykluje hi..hi..bliska77, Bursztyn, samira, inessa, grosza, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:agafbh wrote:inessa wrote:Aga a u Ciebie też jest ślicznie
Inessa dzięki ale wiesz, u mnie ślicznie jest co miesiąc, nawet temperatury w danym dniu cyklu często się pokrywają, dlatego też nie nastawiam się na nic, póki co, dziś dopiero 10 dzień od podaniu pregnylu, zatem minimum jeszcze 5,6 dni, jeśli się nic nie wydarzy, zgodnie z zaleceniem lekarki mam testować 29 kwietnia najwcześniej, zatem, na dzień dzisiejszy uznaję, że nic się nie wykluje
Ale ja zarażałam - więc może ktoś się wykluje hi..hi..
KTOŚ na pewnomegan8, Bursztyn, angela, samira, Mango, inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Hej Dziewczynki
Wpadlam tylko na chwilke zeby Wam milego dnia zyczyc. Buziaki dla wszystkich.Przepraszam, ze nie odnosze sie do postow ale czas mnie goni i musze wracac do tej cholernej biopsychologii. Moze wpadne wieczorkiem i nadrobie forumowe zaleglosci. Milego, slonecznego dnia
czemu cholernej, pewnie jest całkiem ciekawa, a wieczorkiem koniecznie zajrzyj, widać, coś się szykuje na forumBursztyn, inessa, grosza lubią tę wiadomość