35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień Doberek drogie panie
Inessko odpowiadając na twoje zapytanie z pod mojego wykresu , czyję się dobrze oprócz bóli pleców nie ma plamień i tylko lekki i nie zawsze kłucia podbrzusza ale to chyba normalne Odpoczywam dużo biorę leki , dużo piję ale staram się nie pić czarnej herbaty bo ponoć jest nie zbyt zdrowa dla fasolek hihihih Wczoraj po naszej ostatniej rozmowie z moim marudą ,az mnie zaskoczyło jak się zachowywał , ale to moż tylko taka chwilowa zmiana . Zobaczymy dalej . A dzisiaj chcę dzwonić do mojego ginekologa do polski i zrobić termin na przyszły tydzień . A jak nie będzie terminu to pójdę bez kolejki i nie wyjdę do póki mnie nie przyjmą hihihihih Chyba że uda mi sie wcześniej tutaj dostac w niemczech . Ale jak narazie jest dobrze i cieszy mnie to bardzo
anna maria, samira, caffe, Mango, megan8, Conducive, inessa, iza37 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwka76 wrote:Dzień Doberek drogie panie
Inessko odpowiadając na twoje zapytanie z pod mojego wykresu , czyję się dobrze oprócz bóli pleców nie ma plamień i tylko lekki i nie zawsze kłucia podbrzusza ale to chyba normalne Odpoczywam dużo biorę leki , dużo piję ale staram się nie pić czarnej herbaty bo ponoć jest nie zbyt zdrowa dla fasolek hihihih Wczoraj po naszej ostatniej rozmowie z moim marudą ,az mnie zaskoczyło jak się zachowywał , ale to moż tylko taka chwilowa zmiana . Zobaczymy dalej . A dzisiaj chcę dzwonić do mojego ginekologa do polski i zrobić termin na przyszły tydzień . A jak nie będzie terminu to pójdę bez kolejki i nie wyjdę do póki mnie nie przyjmą hihihihih Chyba że uda mi sie wcześniej tutaj dostac w niemczech . Ale jak narazie jest dobrze i cieszy mnie to bardzo
fajnie że wszystko ok, może i z M się wszystko ułoży,pamiętaj nigdy nic nie wiadomo, może dozna olśnienia
anna maria, Mango, megan8, Conducive, angela, inessa lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:iwka76 wrote:Dzień Doberek drogie panie
fajnie że wszystko ok, może i z M się wszystko ułoży,pamiętaj nigdy nic nie wiadomo, może dozna olśnienia
Aga kochana zobaczymy poczekamy ma czas jeszcze do konca maja bo potem zabieram sie i zmieniam mieszkanie a on jak się nie zmieni to zostaje na tym co był Śmiełam sie wczoraj bo ostrzegal mnie żebym nie zostawiala swoich napoi w restauracji bez opieki , chociaz nikt obcy nie ma do nich dostępu bo ktos może mi cos dosypać i moge stracić ciążę i mam nic nie dzwigać ale o zakupy sie nie zapyta czy coś kupić jak będzie w mieście hihihihih On nie jest nauczony do życia z kobietami Jak miał kobiete to żyli sami dla siebie on osobno i ona osobno a za dziecka i młodzieńca mieszkał tylko z mężczyznami więc nie będzie mi łatwo go przestawić i dlatego nie chcę się wiązać formalnie
anna maria, Mango, megan8, Conducive, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwka76 wrote:agafbh wrote:iwka76 wrote:Dzień Doberek drogie panie
Aga kochana zobaczymy poczekamy ma czas jeszcze do konca maja bo potem zabieram sie i zmieniam mieszkanie a on jak się nie zmieni to zostaje na tym co był Śmiełam sie wczoraj bo ostrzegal mnie żebym nie zostawiala swoich napoi w restauracji bez opieki , chociaz nikt obcy nie ma do nich dostępu bo ktos może mi cos dosypać i moge stracić ciążę i mam nic nie dzwigać ale o zakupy sie nie zapyta czy coś kupić jak będzie w mieście hihihihih On nie jest nauczony do życia z kobietami Jak miał kobiete to żyli sami dla siebie on osobno i ona osobno a za dziecka i młodzieńca mieszkał tylko z mężczyznami więc nie będzie mi łatwo go przestawić i dlatego nie chcę się wiązać formalnie
no fakt, ciężko o zmianę po tym, jak przez tyle lat żyło się w ten sposób, zobaczysz jak będzie, Ty go znasz najlepiej i pewnie sama najlepiej ocenisz sytuację i jego postawę. Niemniej jednak życzę Ci przede wszystkim spokoju i radości z dnia codziennego, tak po prostu, to teraz najważniejsze dla Ciebie i dla Fasolinki
anna maria, samira, caffe, megan8, Bursztyn, angela, inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa wrote:caffe wrote:Wenus wszystkiego naj naj

Cześć dziewczyny.
Żeby było ciekawie to u mnie @ nadal brak, niech to szlag
Caffe może to po tym poronieniu ??? a robiłaś test ???
To pewnie po tym poronieniu burza. Rozmawiałam z lekarzem. test robiłam w piątek i był negatyw.
samira, megan8, inessa lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:Caffe kochana jak test?Robiłaś?Bierzesz luteinę?
Ni9e biore luteiny, bo lekarz mi powiedział, że jak bedę brała to przez tydzień, a potem do tygodnia powinna się pojawić @. Albo czekac te dwa tygodnie jeszcze. Uznał, że kazde z wyjść jest ok i co zrobię to będzie dobrze. Czekam więc na rozwoj sprawy. kazał mi się nie martwić, bo taką huśtawkę hormonów mogę miec nadal i nie wazne jest to, ze pierwsza @ była prawidłowo.
samira, megan8, anna maria, inessa lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Angela dziękuję bardzo za życzenia, widzę, że wczoraj dwie z Was krążyły blisko mnie

Angela zarażaj nas fluidkami i już
Marzę o tym żebyćsie już były zarażone - z niecierpliwością czekam na spotkanie w realu , a ono wiadomo kiedy? - dopiero jak się odhaczą wszystkie brzuszki - co do jednego!!!!!
anna maria, megan8, Bursztyn, bliska77, samira, inessa, iza37, grosza, caffe lubią tę wiadomość
-
wenus wrote:od 10 min.jestem rok starsza...kolejna porazka:(
wenus - siły, optymizmu i wiary ,że wszystko się uda - czasami to co uważamy za najgorsze okazuje się tym najlepszym i tego Ci życzę w dniu urodzin
megan8, bliska77, Bursztyn, Mango, samira, inessa, grosza, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:inessa wrote:Aga a u Ciebie też jest ślicznie

Inessa dzięki ale wiesz, u mnie ślicznie jest co miesiąc, nawet temperatury w danym dniu cyklu często się pokrywają, dlatego też nie nastawiam się na nic
, póki co, dziś dopiero 10 dzień od podaniu pregnylu, zatem minimum jeszcze 5,6 dni, jeśli się nic nie wydarzy, zgodnie z zaleceniem lekarki mam testować 29 kwietnia najwcześniej, zatem, na dzień dzisiejszy uznaję, że nic się nie wykluje 
Ale ja zarażałam - więc może ktoś się wykluje hi..hi..
bliska77, Bursztyn, samira, inessa, grosza, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:agafbh wrote:inessa wrote:Aga a u Ciebie też jest ślicznie

Inessa dzięki ale wiesz, u mnie ślicznie jest co miesiąc, nawet temperatury w danym dniu cyklu często się pokrywają, dlatego też nie nastawiam się na nic
, póki co, dziś dopiero 10 dzień od podaniu pregnylu, zatem minimum jeszcze 5,6 dni, jeśli się nic nie wydarzy, zgodnie z zaleceniem lekarki mam testować 29 kwietnia najwcześniej, zatem, na dzień dzisiejszy uznaję, że nic się nie wykluje 
Ale ja zarażałam - więc może ktoś się wykluje hi..hi..
KTOŚ na pewno
megan8, Bursztyn, angela, samira, Mango, inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Hej Dziewczynki
Wpadlam tylko na chwilke zeby Wam milego dnia zyczyc. Buziaki dla wszystkich.Przepraszam, ze nie odnosze sie do postow ale czas mnie goni i musze wracac do tej cholernej biopsychologii. Moze wpadne wieczorkiem i nadrobie forumowe zaleglosci. Milego, slonecznego dnia
czemu cholernej, pewnie jest całkiem ciekawa, a wieczorkiem koniecznie zajrzyj, widać, coś się szykuje na forum
Bursztyn, inessa, grosza lubią tę wiadomość

"