X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwka76 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Doberek drogie panie
    Inessko odpowiadając na twoje zapytanie z pod mojego wykresu , czyję się dobrze oprócz bóli pleców nie ma plamień i tylko lekki i nie zawsze kłucia podbrzusza ale to chyba normalne Odpoczywam dużo biorę leki , dużo piję ale staram się nie pić czarnej herbaty bo ponoć jest nie zbyt zdrowa dla fasolek hihihih Wczoraj po naszej ostatniej rozmowie z moim marudą ,az mnie zaskoczyło jak się zachowywał , ale to moż tylko taka chwilowa zmiana . Zobaczymy dalej . A dzisiaj chcę dzwonić do mojego ginekologa do polski i zrobić termin na przyszły tydzień . A jak nie będzie terminu to pójdę bez kolejki i nie wyjdę do póki mnie nie przyjmą hihihihih Chyba że uda mi sie wcześniej tutaj dostac w niemczech . Ale jak narazie jest dobrze i cieszy mnie to bardzo

anna maria, samira, caffe, Mango, megan8, Conducive, inessa, iza37 lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka76 wrote:
    Inessko odpowiadając na twoje zapytanie z pod mojego wykresu , czyję się dobrze oprócz bóli pleców nie ma plamień i tylko lekki i nie zawsze kłucia podbrzusza ale to chyba normalne Odpoczywam dużo biorę leki , dużo piję ale staram się nie pić czarnej herbaty bo ponoć jest nie zbyt zdrowa dla fasolek hihihih Wczoraj po naszej ostatniej rozmowie z moim marudą ,az mnie zaskoczyło jak się zachowywał , ale to moż tylko taka chwilowa zmiana . Zobaczymy dalej . A dzisiaj chcę dzwonić do mojego ginekologa do polski i zrobić termin na przyszły tydzień . A jak nie będzie terminu to pójdę bez kolejki i nie wyjdę do póki mnie nie przyjmą hihihihih Chyba że uda mi sie wcześniej tutaj dostac w niemczech . Ale jak narazie jest dobrze i cieszy mnie to bardzo

fajnie że wszystko ok, może i z M się wszystko ułoży,pamiętaj nigdy nic nie wiadomo, może dozna olśnienia :-)

anna maria, Mango, megan8, Conducive, angela, inessa lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    iwka76 wrote:

fajnie że wszystko ok, może i z M się wszystko ułoży,pamiętaj nigdy nic nie wiadomo, może dozna olśnienia :-)

Aga kochana zobaczymy poczekamy ma czas jeszcze do konca maja bo potem zabieram sie i zmieniam mieszkanie a on jak się nie zmieni to zostaje na tym co był Śmiełam sie wczoraj bo ostrzegal mnie żebym nie zostawiala swoich napoi w restauracji bez opieki , chociaz nikt obcy nie ma do nich dostępu bo ktos może mi cos dosypać i moge stracić ciążę i mam nic nie dzwigać ale o zakupy sie nie zapyta czy coś kupić jak będzie w mieście hihihihih On nie jest nauczony do życia z kobietami Jak miał kobiete to żyli sami dla siebie on osobno i ona osobno a za dziecka i młodzieńca mieszkał tylko z mężczyznami więc nie będzie mi łatwo go przestawić i dlatego nie chcę się wiązać formalnie

anna maria, Mango, megan8, Conducive, inessa lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka76 wrote:
    agafbh wrote:
    iwka76 wrote:

Aga kochana zobaczymy poczekamy ma czas jeszcze do konca maja bo potem zabieram sie i zmieniam mieszkanie a on jak się nie zmieni to zostaje na tym co był Śmiełam sie wczoraj bo ostrzegal mnie żebym nie zostawiala swoich napoi w restauracji bez opieki , chociaz nikt obcy nie ma do nich dostępu bo ktos może mi cos dosypać i moge stracić ciążę i mam nic nie dzwigać ale o zakupy sie nie zapyta czy coś kupić jak będzie w mieście hihihihih On nie jest nauczony do życia z kobietami Jak miał kobiete to żyli sami dla siebie on osobno i ona osobno a za dziecka i młodzieńca mieszkał tylko z mężczyznami więc nie będzie mi łatwo go przestawić i dlatego nie chcę się wiązać formalnie

no fakt, ciężko o zmianę po tym, jak przez tyle lat żyło się w ten sposób, zobaczysz jak będzie, Ty go znasz najlepiej i pewnie sama najlepiej ocenisz sytuację i jego postawę. Niemniej jednak życzę Ci przede wszystkim spokoju i radości z dnia codziennego, tak po prostu, to teraz najważniejsze dla Ciebie i dla Fasolinki :-)

anna maria, samira, caffe, megan8, Bursztyn, angela, inessa, grosza lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa wrote:
    caffe wrote:
    Wenus wszystkiego naj naj :)

Cześć dziewczyny.

Żeby było ciekawie to u mnie @ nadal brak, niech to szlag :(

Caffe może to po tym poronieniu ??? a robiłaś test ???

To pewnie po tym poronieniu burza. Rozmawiałam z lekarzem. test robiłam w piątek i był negatyw.

samira, megan8, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Caffe a swoją drogą, to całkiem zgrabny rym Ci wyszedł ;-)

Az musialam się cofnąć żeby przeczytać, bo nawet nie byłam świadoma :)

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Caffe kochana jak test?Robiłaś?Bierzesz luteinę?

Ni9e biore luteiny, bo lekarz mi powiedział, że jak bedę brała to przez tydzień, a potem do tygodnia powinna się pojawić @. Albo czekac te dwa tygodnie jeszcze. Uznał, że kazde z wyjść jest ok i co zrobię to będzie dobrze. Czekam więc na rozwoj sprawy. kazał mi się nie martwić, bo taką huśtawkę hormonów mogę miec nadal i nie wazne jest to, ze pierwsza @ była prawidłowo.

samira, megan8, anna maria, inessa lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Angela dziękuję bardzo za życzenia, widzę, że wczoraj dwie z Was krążyły blisko mnie :-)
    Angela zarażaj nas fluidkami i już ;-)

Marzę o tym żebyćsie już były zarażone - z niecierpliwością czekam na spotkanie w realu , a ono wiadomo kiedy? - dopiero jak się odhaczą wszystkie brzuszki - co do jednego!!!!!

anna maria, megan8, Bursztyn, bliska77, samira, inessa, iza37, grosza, caffe lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • angela Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus wrote:
    od 10 min.jestem rok starsza...kolejna porazka:(

wenus - siły, optymizmu i wiary ,że wszystko się uda - czasami to co uważamy za najgorsze okazuje się tym najlepszym i tego Ci życzę w dniu urodzin

megan8, bliska77, Bursztyn, Mango, samira, inessa, grosza, caffe lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:49

grosza, caffe, KaRa, polarmiś lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megan !!!!!! ??????????????? :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2013, 12:34

megan8, inessa, grosza, caffe lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    inessa wrote:
    Aga a u Ciebie też jest ślicznie :)

Inessa dzięki ale wiesz, u mnie ślicznie jest co miesiąc, nawet temperatury w danym dniu cyklu często się pokrywają, dlatego też nie nastawiam się na nic :-), póki co, dziś dopiero 10 dzień od podaniu pregnylu, zatem minimum jeszcze 5,6 dni, jeśli się nic nie wydarzy, zgodnie z zaleceniem lekarki mam testować 29 kwietnia najwcześniej, zatem, na dzień dzisiejszy uznaję, że nic się nie wykluje :-)

Ale ja zarażałam - więc może ktoś się wykluje hi..hi..

bliska77, Bursztyn, samira, inessa, grosza, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    agafbh wrote:
    inessa wrote:
    Aga a u Ciebie też jest ślicznie :)

Inessa dzięki ale wiesz, u mnie ślicznie jest co miesiąc, nawet temperatury w danym dniu cyklu często się pokrywają, dlatego też nie nastawiam się na nic :-), póki co, dziś dopiero 10 dzień od podaniu pregnylu, zatem minimum jeszcze 5,6 dni, jeśli się nic nie wydarzy, zgodnie z zaleceniem lekarki mam testować 29 kwietnia najwcześniej, zatem, na dzień dzisiejszy uznaję, że nic się nie wykluje :-)

Ale ja zarażałam - więc może ktoś się wykluje hi..hi..

KTOŚ na pewno :-) :-)

megan8, Bursztyn, angela, samira, Mango, inessa, grosza lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:49

bliska77, Bursztyn, samira, inessa, grosza, caffe lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 11:46

samira, inessa, grosza, caffe lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

inessa, grosza lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

bliska77, Bursztyn, samira, inessa, grosza, polarmiś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    ;D"

nie no Megan, nie trzymaj nas dłużej w niepewności!!!!!!!!!!!

Bursztyn, megan8, samira, inessa, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    siedzę i się uśmiecham do Ciebie aguś

no wiem, ja do Ciebie też :-)

megan8, inessa, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Hej Dziewczynki

Wpadlam tylko na chwilke zeby Wam milego dnia zyczyc. Buziaki dla wszystkich.Przepraszam, ze nie odnosze sie do postow ale czas mnie goni i musze wracac do tej cholernej biopsychologii. Moze wpadne wieczorkiem i nadrobie forumowe zaleglosci. Milego, slonecznego dnia ;)

czemu cholernej, pewnie jest całkiem ciekawa, a wieczorkiem koniecznie zajrzyj, widać, coś się szykuje na forum ;-)

Bursztyn, inessa, grosza lubią tę wiadomość

‹‹ 330 331 332 333 334 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ