35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj obudziłam sie z typowymi objawami okresowymi,takimi jak zawsze:(((
Ale cóż moze moja Gosia zda egzamin i poprawi mi humor:)))Zaczne kolejny cykl z CLO a mój mąż powiedział ze jak chcę to powtórzy badania nasienia:) No i wszystko od nowa ehhh zycie....
Inesko trzymam kciuki, zeby wszystko z Tobą było oki&&&grosza, anna maria, bliska77, caffe, Conducive, inessa, samira, Bursztyn, Mango, megan8, angela lubią tę wiadomość
-
wenus wrote:od 10 min.jestem rok starsza...kolejna porazka:(
Z serca płyną te życzenia:
W datę Twego urodzenia.
Zdrowia, szczęścia, pomyślności,
sto lat życia, moc radości!
Zdrowie wiecznie niech Ci służy,
uśmiech stale miej na na twarzy,
niech się spełni o czym marzysz!
Niech Ci towarzyszy zgoda
wieczna takjak Twa uroda.
Dni w radości niech Ci płynąbliska77, anna maria, inessa, samira, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWenus :"100 lat niech nam żyje, niech nam zyje długie lata, Anioł niech Ci splata piękny wieniec białych róż"
Odwagi CI życzę i nadziei kochana mocno mocno pamiętam
Izka powodzenia dla córci
Dobrego dnia dla każdej z Was kochane
U nas ciepło ale zaczyna sie porządnie chmurzyć, no cóż!!! Kwiecień plecień.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2013, 09:33
samira, Bursztyn, anna maria, megan8, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:ale tu cisza a ja robię prace semestralna z Kulturowe Podstawy Florystyki ,temat Motywy Roślinne w sztuce na Przestrzeni Dziejów metodą "KOPIUJ - WKLEJ - WYDOKUJ" hehehe
Samira udanego kopiuj-wklej
tak z @ to jest wielka małpa , ale jak ona mnie tak lubi to co zrobie moge tylko starac się ją przegonića ona wredota wraca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2013, 09:28
samira, Bursztyn, anna maria, inessa, Mango, megan8, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywenus wrote:od 10 min.jestem rok starsza...kolejna porazka:(
Wenus sto lat i spełnienia marzeń
co do tego ,ze jesteś starsza o rok to wiesz każda z Nas tak ma
masz po prostu "depresje urodzinowa"
co do kłopotów z facetem to zobaczysz wszystko sie wyjaśni , rozwiąże
tylko rób tak żeby Tobie było dobrze,
niektóre z Nas ( ja też ) maja jakiś byłych którzy okazali się złomamiale dałyśmy sobie radę bez nich więc i Tobie się uda
Raz się żyje , więc trzeba dbac o siebie
trzymam &&&& za poprawę nastroju
samira, Bursztyn, anna maria, inessa, Mango, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:Dzisiaj obudziłam sie z typowymi objawami okresowymi,takimi jak zawsze:(((
Ale cóż moze moja Gosia zda egzamin i poprawi mi humor:)))Zaczne kolejny cykl z CLO a mój mąż powiedział ze jak chcę to powtórzy badania nasienia:) No i wszystko od nowa ehhh zycie....
Inesko trzymam kciuki, zeby wszystko z Tobą było oki&&&
Iza ja @ własnie mam przypałętało się toto znowuale co tam zaczynam od nowa
jak to się mówi znowu jestem w grze
trzymam &&&& za córcie i jej egzaminWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2013, 08:55
iza37, Bursztyn, anna maria, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Wenus wszystkiego naj naj
Cześć dziewczyny.
Żeby było ciekawie to u mnie @ nadal brak, niech to szlag
coś mi to wygląda na prezent poświąteczny- spóźniony zajączekWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2013, 09:55
anna maria, Conducive, inessa, bliska77, iza37, Bursztyn, caffe, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Aga a u Ciebie też jest ślicznie
Inessa dzięki ale wiesz, u mnie ślicznie jest co miesiąc, nawet temperatury w danym dniu cyklu często się pokrywają, dlatego też nie nastawiam się na nic, póki co, dziś dopiero 10 dzień od podaniu pregnylu, zatem minimum jeszcze 5,6 dni, jeśli się nic nie wydarzy, zgodnie z zaleceniem lekarki mam testować 29 kwietnia najwcześniej, zatem, na dzień dzisiejszy uznaję, że nic się nie wykluje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2013, 10:02
iza37, anna maria, caffe, inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:inessa wrote:Aga a u Ciebie też jest ślicznie
Inessa dzięki ale wiesz, u mnie ślicznie jest co miesiąc, nawet temperatury w danym dniu cyklu często się pokrywają, dlatego też nie nastawiam się na nic, póki co, dziś dopiero 10 dzień od podaniu pregnylu, zatem minimum jeszcze 5,6 dni, jeśli się nic nie wydarzy, zgodnie z zaleceniem lekarki mam testować 29 kwietnia najwcześniej, zatem, na dzień dzisiejszy uznaję, że nic się nie wykluje
to bedziemy cierpliwie czekać kochana i jużbliska77, anna maria, caffe, Conducive, inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:agafbh wrote:inessa wrote:Aga a u Ciebie też jest ślicznie
to bedziemy cierpliwie czekać kochana i już
oj będziemy czekać, nic innego nam nie pozostaje, dziękicaffe, Mango, Conducive, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:dobra dziewczyny zmykam zawieźć córkę na egzamin, oprócz was nikt nie wie:)trzymajcie za nią ,pa do potem
trzymamy bardzo bardzo mocno kciuki, na pewno będzie okiwka76, anna maria, caffe, megan8, Conducive, inessa lubią tę wiadomość