X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam kuzyna, jak byliśmy w wieku "cielęcym" dorwał encyklopedię medyczną...wszystkie objawy, wszystkich chorób w sobie znajdował, natychmiast...to trwało latami i czasami ma to do dzisiaj...w rodzinie mamy powiedzonka na jego temat
    coś mi się zdaje, że reagujemy podobnie w zależności od nastoju...mamy wszystkie objawy ciążowe albo małpowe :)
    obyśmy kiedyś opowiadały o tym anegdoty...wszystkie z nas!

szczęśliwa, samira, Mango, bliska77, caffe, anna maria, Bursztyn, megan8, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Angela dziękuję bardzo za życzenia, widzę, że wczoraj dwie z Was krążyły blisko mnie :-)
    Angela zarażaj nas fluidkami i już ;-)

Dobrze że Angela krążyła to nam fluidy przesłała ;-)

Mango, bliska77, anna maria, Conducive, grosza, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    mam kuzyna, jak byliśmy w wieku "cielęcym" dorwał encyklopedię medyczną...wszystkie objawy, wszystkich chorób w sobie znajdował, natychmiast...to trwało latami i czasami ma to do dzisiaj...w rodzinie mamy powiedzonka na jego temat
    coś mi się zdaje, że reagujemy podobnie w zależności od nastoju...mamy wszystkie objawy ciążowe albo małpowe :)

Ja staram się wyplenic te objawy ciazowe przed ciążą :-) i to mi się udaje :-) @źle na mnie wpływa ale to dlatego ,że nie lubie jak mi się coś nie udaję :-) ;-)

Mango, caffe, anna maria, Conducive, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:

tak miałam jak twój kuzyn po śmierci mojego brata,ale nie od razu tylko po 3mieisącach od jego odejścia ,nerwica i deprecha w jednym , niestety nabawiłam się paru dolegliwości po tym ,tym razem prawdziwych refluks,wrzody na jelitach,problemy z kręgosłupem,nerwowość ...także jak najmniej złych myśli bo zło przyciągają ,więcej pogody ducha,i dążenia do zamierzonych celów...:D

Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa wrote:
    Gosia jak mówi Samira luzu więcej ją wczoraj dostałam @ jestem wkurzona ale co tam musi się udać ,mnie goni czas ale skoro Bursztyn mówiła że 48 lat i dziewczyna urodziła to nie będę się stresowac :-)

przytulam <3 a to małpa z tej @ :P

bliska77, szczęśliwa, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale tu cisza a ja robię prace semestralna z Kulturowe Podstawy Florystyki ,temat Motywy Roślinne w sztuce na Przestrzeni Dziejów metodą "KOPIUJ - WKLEJ - WYDOKUJ" hehehe

inessa, Mango, bliska77, szczęśliwa, megan8 lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane ,jak sie rozpisałyscie. chce tylko napisac ze przeczytałam wszystko, o każdej myślę bardzo i trzymam kciuki.Apropo ciepłych i dobrych dziewczyn, to na tym forum tylko takie są!!!!Ja mam dzis doła,brzuch boli jak na okres,ciężko mi...Za was wszystkie sie modlę i trzymam kciuczki. Buziaczki kochane.Odezwę sie jutro...Moja córka jutro zdaje prawko:) Prosze o kciuki:)DOBRANOC MIŁYCH SNÓW

inessa, samira, anna maria, KaRa, Mango, Bursztyn, bliska77, grosza, caffe, szczęśliwa, megan8, angela lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka powodzenia w pisaniu pracy ;)
    Dobrej nocy Wam życze i naprawde bardzo dziekuje za wspieranie mnie <3 jesteście kochane :D

samira, anna maria, Conducive, Mango, Bursztyn, bliska77, szczęśliwa, megan8, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Hej kochane ,jak sie rozpisałyscie. chce tylko napisac ze przeczytałam wszystko, o każdej myślę bardzo i trzymam kciuki.Apropo ciepłych i dobrych dziewczyn, to na tym forum tylko takie są!!!!Ja mam dzis doła,brzuch boli jak na okres,ciężko mi...Za was wszystkie sie modlę i trzymam kciuczki. Buziaczki kochane.Odezwę sie jutro...Moja córka jutro zdaje prawko:) Prosze o kciuki:)DOBRANOC MIŁYCH SNÓW

trzymam Mocno &&& <3

inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Samirka powodzenia w pisaniu pracy ;)
    Dobrej nocy Wam życze i naprawde bardzo dziekuje za wspieranie mnie <3 jesteście kochane :D

:D dzięki

a ja powiem tak kofam Cię <3 Jesteś taka nasza Dobra Duszyczką i jak to się mówi " Niech Ci To Bozia w Dzieciach Wynagrodzi " :D

KaRa, inessa, Mango, Bursztyn, anna maria, bliska77, caffe, Conducive, megan8, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <3 <3 <3

Mango, anna maria, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• wenus Ekspertka

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od 10 min.jestem rok starsza...kolejna porazka:(

anna maria, samira, iza37, caffe, Conducive, inessa, Olena, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

[img]http:/[/img]
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 04:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus wrote:

Mimio Twoich zmartwien i problemow zycze Ci wszystkiego dobrego ,Wenus otwieraj smialo nowy rozdzial zycia.

grosza, caffe, Conducive, Olena, inessa, megan8, angela lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 04:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus wrote:

To nie porażka to urodziny ;) A więc wszystkiego naj .... i dużo sił do pokonywania trudności:)

anna maria, grosza, caffe, Olena, inessa, Bursztyn, megan8, angela lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 05:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus wrote:

wszystkiego najlepszego, oby z okazji urodzin wszystko się ułożyło po Twojej myśli i obyś znalazła spokój w swoim życiu
    Trzymaj się

anna maria, grosza, caffe, Conducive, Olena, inessa, Bursztyn, megan8, angela lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego Wenus. Nie martw się wiekiem, ani niczym innym, tylko działaj. Może z tą rocznicą warto zacząć nowe życie. Życzę Ci byś była szczęśliwa.

bliska77, anna maria, caffe, Conducive, inessa, Bursztyn, megan8, angela lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus wrote:

ja tez od tygodnia ,witaj w klubie :)

Kwiatów Ci nie dam, mimo szczerych chęci.
    Lecz słowa, które zostaną w pamięci: życzę szczęścia,
    dużo radości i długiej szczęśliwej przyszłości.
    Niech los Tobie z oczu łez nie wyciśnie,
    niechaj się wszystko wiedzie pomyślnie.
    Wszystko co piękne i wymarzone.
    W dniu Twych urodzin niech będzie spełnione. <3

bliska77, anna maria, caffe, Conducive, inessa, Bursztyn, megan8, angela lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus wrote:

Z serca płyną me życzenia
    W datę Twego urodzenia.
    Zdrowia, szczęścia, pomyślności,
    sto lat życia, moc radości!

bliska77, anna maria, caffe, inessa, samira, Bursztyn, megan8, angela lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:

trzymaj się ciepło córa na pewno zda :)

iza37, anna maria, Conducive, inessa, samira, megan8 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus wrote:

Wszystkiego naj naj naj,spełnienia najskrytszych marzeń,Dziewczyny napisały juz wszystko,nic dodać ni ująć:)jeszcze raz wszystkiego NAJ<3

anna maria, Conducive, inessa, samira, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
‹‹ 328 329 330 331 332 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ