35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymam kuzyna, jak byliśmy w wieku "cielęcym" dorwał encyklopedię medyczną...wszystkie objawy, wszystkich chorób w sobie znajdował, natychmiast...to trwało latami i czasami ma to do dzisiaj...w rodzinie mamy powiedzonka na jego temat
coś mi się zdaje, że reagujemy podobnie w zależności od nastoju...mamy wszystkie objawy ciążowe albo małpowe
obyśmy kiedyś opowiadały o tym anegdoty...wszystkie z nas!szczęśliwa, samira, Mango, bliska77, caffe, anna maria, Bursztyn, megan8, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:Angela dziękuję bardzo za życzenia, widzę, że wczoraj dwie z Was krążyły blisko mnie
Angela zarażaj nas fluidkami i już
Dobrze że Angela krążyła to nam fluidy przesłałaMango, bliska77, anna maria, Conducive, grosza, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka71 wrote:mam kuzyna, jak byliśmy w wieku "cielęcym" dorwał encyklopedię medyczną...wszystkie objawy, wszystkich chorób w sobie znajdował, natychmiast...to trwało latami i czasami ma to do dzisiaj...w rodzinie mamy powiedzonka na jego temat
coś mi się zdaje, że reagujemy podobnie w zależności od nastoju...mamy wszystkie objawy ciążowe albo małpowe
obyśmy kiedyś opowiadały o tym anegdoty...wszystkie z nas!
Ja staram się wyplenic te objawy ciazowe przed ciążąi to mi się udaje
@źle na mnie wpływa ale to dlatego ,że nie lubie jak mi się coś nie udaję
Mango, caffe, anna maria, Conducive, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka71 wrote:mam kuzyna, jak byliśmy w wieku "cielęcym" dorwał encyklopedię medyczną...wszystkie objawy, wszystkich chorób w sobie znajdował, natychmiast...to trwało latami i czasami ma to do dzisiaj...w rodzinie mamy powiedzonka na jego temat
obyśmy kiedyś opowiadały o tym anegdoty...wszystkie z nas!
tak miałam jak twój kuzyn po śmierci mojego brata,ale nie od razu tylko po 3mieisącach od jego odejścia ,nerwica i deprecha w jednym , niestety nabawiłam się paru dolegliwości po tym ,tym razem prawdziwych refluks,wrzody na jelitach,problemy z kręgosłupem,nerwowość ...także jak najmniej złych myśli bo zło przyciągają ,więcej pogody ducha,i dążenia do zamierzonych celów...Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszczęśliwa wrote:Gosia jak mówi Samira luzu więcej ją wczoraj dostałam @ jestem wkurzona ale co tam musi się udać ,mnie goni czas ale skoro Bursztyn mówiła że 48 lat i dziewczyna urodziła to nie będę się stresowac
przytulama to małpa z tej @
bliska77, szczęśliwa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane ,jak sie rozpisałyscie. chce tylko napisac ze przeczytałam wszystko, o każdej myślę bardzo i trzymam kciuki.Apropo ciepłych i dobrych dziewczyn, to na tym forum tylko takie są!!!!Ja mam dzis doła,brzuch boli jak na okres,ciężko mi...Za was wszystkie sie modlę i trzymam kciuczki. Buziaczki kochane.Odezwę sie jutro...Moja córka jutro zdaje prawko:) Prosze o kciuki:)DOBRANOC MIŁYCH SNÓW
inessa, samira, anna maria, KaRa, Mango, Bursztyn, bliska77, grosza, caffe, szczęśliwa, megan8, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:Hej kochane ,jak sie rozpisałyscie. chce tylko napisac ze przeczytałam wszystko, o każdej myślę bardzo i trzymam kciuki.Apropo ciepłych i dobrych dziewczyn, to na tym forum tylko takie są!!!!Ja mam dzis doła,brzuch boli jak na okres,ciężko mi...Za was wszystkie sie modlę i trzymam kciuczki. Buziaczki kochane.Odezwę sie jutro...Moja córka jutro zdaje prawko:) Prosze o kciuki:)DOBRANOC MIŁYCH SNÓW
trzymam Mocno &&&inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Samirka powodzenia w pisaniu pracy
Dobrej nocy Wam życze i naprawde bardzo dziekuje za wspieranie mniejesteście kochane
dzięki
a ja powiem tak kofam CięJesteś taka nasza Dobra Duszyczką i jak to się mówi " Niech Ci To Bozia w Dzieciach Wynagrodzi "
KaRa, inessa, Mango, Bursztyn, anna maria, bliska77, caffe, Conducive, megan8, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
od 10 min.jestem rok starsza...kolejna porazka:(
anna maria, samira, iza37, caffe, Conducive, inessa, Olena, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
wenus wrote:od 10 min.jestem rok starsza...kolejna porazka:(
To nie porażka to urodzinyA więc wszystkiego naj .... i dużo sił do pokonywania trudności:)
anna maria, grosza, caffe, Olena, inessa, Bursztyn, megan8, angela lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualnywenus wrote:od 10 min.jestem rok starsza...kolejna porazka:(
wszystkiego najlepszego, oby z okazji urodzin wszystko się ułożyło po Twojej myśli i obyś znalazła spokój w swoim życiu
Trzymaj sięanna maria, grosza, caffe, Conducive, Olena, inessa, Bursztyn, megan8, angela lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego Wenus. Nie martw się wiekiem, ani niczym innym, tylko działaj. Może z tą rocznicą warto zacząć nowe życie. Życzę Ci byś była szczęśliwa.
bliska77, anna maria, caffe, Conducive, inessa, Bursztyn, megan8, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywenus wrote:od 10 min.jestem rok starsza...kolejna porazka:(
ja tez od tygodnia ,witaj w klubie
Kwiatów Ci nie dam, mimo szczerych chęci.
Lecz słowa, które zostaną w pamięci: życzę szczęścia,
dużo radości i długiej szczęśliwej przyszłości.
Niech los Tobie z oczu łez nie wyciśnie,
niechaj się wszystko wiedzie pomyślnie.
Wszystko co piękne i wymarzone.
W dniu Twych urodzin niech będzie spełnione.bliska77, anna maria, caffe, Conducive, inessa, Bursztyn, megan8, angela lubią tę wiadomość
-
Z serca płyną me życzenia
W datę Twego urodzenia.
Zdrowia, szczęścia, pomyślności,
sto lat życia, moc radości!bliska77, anna maria, caffe, inessa, samira, Bursztyn, megan8, angela lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:Hej kochane ,jak sie rozpisałyscie. chce tylko napisac ze przeczytałam wszystko, o każdej myślę bardzo i trzymam kciuki.Apropo ciepłych i dobrych dziewczyn, to na tym forum tylko takie są!!!!Ja mam dzis doła,brzuch boli jak na okres,ciężko mi...Za was wszystkie sie modlę i trzymam kciuczki. Buziaczki kochane.Odezwę sie jutro...Moja córka jutro zdaje prawko:) Prosze o kciuki:)DOBRANOC MIŁYCH SNÓW
trzymaj się ciepło córa na pewno zdaiza37, anna maria, Conducive, inessa, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego naj naj naj,spełnienia najskrytszych marzeń,Dziewczyny napisały juz wszystko,nic dodać ni ująć:)jeszcze raz wszystkiego NAJ<3
anna maria, Conducive, inessa, samira, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość