X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam kuzyna, jak byliśmy w wieku "cielęcym" dorwał encyklopedię medyczną...wszystkie objawy, wszystkich chorób w sobie znajdował, natychmiast...to trwało latami i czasami ma to do dzisiaj...w rodzinie mamy powiedzonka na jego temat
    coś mi się zdaje, że reagujemy podobnie w zależności od nastoju...mamy wszystkie objawy ciążowe albo małpowe :)
    obyśmy kiedyś opowiadały o tym anegdoty...wszystkie z nas!

szczęśliwa, samira, Mango, bliska77, caffe, anna maria, Bursztyn, megan8, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Angela dziękuję bardzo za życzenia, widzę, że wczoraj dwie z Was krążyły blisko mnie :-)
    Angela zarażaj nas fluidkami i już ;-)

Dobrze że Angela krążyła to nam fluidy przesłała ;-)

Mango, bliska77, anna maria, Conducive, grosza, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    mam kuzyna, jak byliśmy w wieku "cielęcym" dorwał encyklopedię medyczną...wszystkie objawy, wszystkich chorób w sobie znajdował, natychmiast...to trwało latami i czasami ma to do dzisiaj...w rodzinie mamy powiedzonka na jego temat
    coś mi się zdaje, że reagujemy podobnie w zależności od nastoju...mamy wszystkie objawy ciążowe albo małpowe :)

Ja staram się wyplenic te objawy ciazowe przed ciążą :-) i to mi się udaje :-) @źle na mnie wpływa ale to dlatego ,że nie lubie jak mi się coś nie udaję :-) ;-)

Mango, caffe, anna maria, Conducive, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:

tak miałam jak twój kuzyn po śmierci mojego brata,ale nie od razu tylko po 3mieisącach od jego odejścia ,nerwica i deprecha w jednym , niestety nabawiłam się paru dolegliwości po tym ,tym razem prawdziwych refluks,wrzody na jelitach,problemy z kręgosłupem,nerwowość ...także jak najmniej złych myśli bo zło przyciągają ,więcej pogody ducha,i dążenia do zamierzonych celów...:D

Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa wrote:
    Gosia jak mówi Samira luzu więcej ją wczoraj dostałam @ jestem wkurzona ale co tam musi się udać ,mnie goni czas ale skoro Bursztyn mówiła że 48 lat i dziewczyna urodziła to nie będę się stresowac :-)

przytulam <3 a to małpa z tej @ :P

bliska77, szczęśliwa, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale tu cisza a ja robię prace semestralna z Kulturowe Podstawy Florystyki ,temat Motywy Roślinne w sztuce na Przestrzeni Dziejów metodą "KOPIUJ - WKLEJ - WYDOKUJ" hehehe

inessa, Mango, bliska77, szczęśliwa, megan8 lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane ,jak sie rozpisałyscie. chce tylko napisac ze przeczytałam wszystko, o każdej myślę bardzo i trzymam kciuki.Apropo ciepłych i dobrych dziewczyn, to na tym forum tylko takie są!!!!Ja mam dzis doła,brzuch boli jak na okres,ciężko mi...Za was wszystkie sie modlę i trzymam kciuczki. Buziaczki kochane.Odezwę sie jutro...Moja córka jutro zdaje prawko:) Prosze o kciuki:)DOBRANOC MIŁYCH SNÓW

inessa, samira, anna maria, KaRa, Mango, Bursztyn, bliska77, grosza, caffe, szczęśliwa, megan8, angela lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka powodzenia w pisaniu pracy ;)
    Dobrej nocy Wam życze i naprawde bardzo dziekuje za wspieranie mnie <3 jesteście kochane :D

samira, anna maria, Conducive, Mango, Bursztyn, bliska77, szczęśliwa, megan8, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Hej kochane ,jak sie rozpisałyscie. chce tylko napisac ze przeczytałam wszystko, o każdej myślę bardzo i trzymam kciuki.Apropo ciepłych i dobrych dziewczyn, to na tym forum tylko takie są!!!!Ja mam dzis doła,brzuch boli jak na okres,ciężko mi...Za was wszystkie sie modlę i trzymam kciuczki. Buziaczki kochane.Odezwę sie jutro...Moja córka jutro zdaje prawko:) Prosze o kciuki:)DOBRANOC MIŁYCH SNÓW

trzymam Mocno &&& <3

inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Samirka powodzenia w pisaniu pracy ;)
    Dobrej nocy Wam życze i naprawde bardzo dziekuje za wspieranie mnie <3 jesteście kochane :D

:D dzięki

a ja powiem tak kofam Cię <3 Jesteś taka nasza Dobra Duszyczką i jak to się mówi " Niech Ci To Bozia w Dzieciach Wynagrodzi " :D

KaRa, inessa, Mango, Bursztyn, anna maria, bliska77, caffe, Conducive, megan8, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <3 <3 <3

Mango, anna maria, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• wenus Ekspertka

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od 10 min.jestem rok starsza...kolejna porazka:(

anna maria, samira, iza37, caffe, Conducive, inessa, Olena, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

[img]http:/[/img]
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 04:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus wrote:

Mimio Twoich zmartwien i problemow zycze Ci wszystkiego dobrego ,Wenus otwieraj smialo nowy rozdzial zycia.

grosza, caffe, Conducive, Olena, inessa, megan8, angela lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 04:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus wrote:

To nie porażka to urodziny ;) A więc wszystkiego naj .... i dużo sił do pokonywania trudności:)

anna maria, grosza, caffe, Olena, inessa, Bursztyn, megan8, angela lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 05:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus wrote:

wszystkiego najlepszego, oby z okazji urodzin wszystko się ułożyło po Twojej myśli i obyś znalazła spokój w swoim życiu
    Trzymaj się

anna maria, grosza, caffe, Conducive, Olena, inessa, Bursztyn, megan8, angela lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego Wenus. Nie martw się wiekiem, ani niczym innym, tylko działaj. Może z tą rocznicą warto zacząć nowe życie. Życzę Ci byś była szczęśliwa.

bliska77, anna maria, caffe, Conducive, inessa, Bursztyn, megan8, angela lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus wrote:

ja tez od tygodnia ,witaj w klubie :)

Kwiatów Ci nie dam, mimo szczerych chęci.
    Lecz słowa, które zostaną w pamięci: życzę szczęścia,
    dużo radości i długiej szczęśliwej przyszłości.
    Niech los Tobie z oczu łez nie wyciśnie,
    niechaj się wszystko wiedzie pomyślnie.
    Wszystko co piękne i wymarzone.
    W dniu Twych urodzin niech będzie spełnione. <3

bliska77, anna maria, caffe, Conducive, inessa, Bursztyn, megan8, angela lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus wrote:

Z serca płyną me życzenia
    W datę Twego urodzenia.
    Zdrowia, szczęścia, pomyślności,
    sto lat życia, moc radości!

bliska77, anna maria, caffe, inessa, samira, Bursztyn, megan8, angela lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:

trzymaj się ciepło córa na pewno zda :)

iza37, anna maria, Conducive, inessa, samira, megan8 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus wrote:

Wszystkiego naj naj naj,spełnienia najskrytszych marzeń,Dziewczyny napisały juz wszystko,nic dodać ni ująć:)jeszcze raz wszystkiego NAJ<3

anna maria, Conducive, inessa, samira, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
‹‹ 328 329 330 331 332 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ