35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycaffe wrote:szczęśliwa wrote:caffe wrote:Wenus wszystkiego naj naj
Cześć dziewczyny.
Żeby było ciekawie to u mnie @ nadal brak, niech to szlag
Caffe może to po tym poronieniu ??? a robiłaś test ???
To pewnie po tym poronieniu burza. Rozmawiałam z lekarzem. test robiłam w piątek i był negatyw.
To czekaj cierpliwie, czytałam dalej ,że lekarz mówi ,ze tak może być więc nie masz co sie martwić
inessa, bliska77, caffe, samira, anna maria, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziś w biedronce widziałam panią z taką maleńką dzidzią na rękach,może z dwutygodniową....Jezuuu śliczności wręcz,aż się uśmiechnęłam bo nie dało się nie...
bliska77, inessa, Mango, angela, caffe, samira, anna maria, Bursztyn, Conducive, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMegan gratulacje
i co wcale faktów nie wyprzedzałam
tylko one oficjalne nie były , a teraz są
trzymajcie sie zdrowo z fasolka
wiecie tak się ucieszyłam ,że trzy te ciąże nam wyszły teraz ,bo tak miałysmy zastuj
bliska77, inessa, grosza, Mango, KaRa, angela, samira, anna maria, Conducive, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygrosza wrote:megan8 wrote:kate38 wrote:megan8 wrote:podaję rękę ,która złapie ta następna .............
moge dwie??
możesz i podaj dalej
Megan oczywiście ja też na dwie łapię
Grosza a Ty tez cos tak ładnie idziesz z tym wykresembliska77, inessa, grosza, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoj dziewczyny jaki fajny, miły dzień, dzięki Megan dobry humor mnie nie opuszcza
Fantastycznie, po prostu taka seria nam się rozpoczęła, aż nie wiem co powiedziećgrosza, Mango, caffe, anna maria, inessa, Bursztyn, Conducive, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:oj dziewczyny jaki fajny, miły dzień, dzięki Megan dobry humor mnie nie opuszcza
Fantastycznie, po prostu taka seria nam się rozpoczęła, aż nie wiem co powiedzieć
i niechaj się seria nie kończy...amenbliska77, Mango, angela, caffe, iza37, KaRa, grosza, inessa, Bursztyn, Conducive, megan8 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:oj dziewczyny jaki fajny, miły dzień, dzięki Megan dobry humor mnie nie opuszcza
Fantastycznie, po prostu taka seria nam się rozpoczęła, aż nie wiem co powiedzieć
A ja wiem
Agus czekamy teraz na ciebie !!!!!!!!Mango, angela, anna maria, bliska77, inessa, Conducive, megan8 lubią tę wiadomość
-
Megan GRATULUJE!!! Super! Tak sie ciesze!Bedziemy rodzic w tym samym czasie!
Dziewczyny ale sie ruszylo. Po szarej zimie nareszcie zielona wiosna!!! Oby tak dalejangela, caffe, samira, grosza, anna maria, bliska77, inessa, Bursztyn, megan8, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Aleśta natrzaskały za popołudnie
Megan, gratulacje wielkie
Reszta dziewczyn do robotya ja sobie poleżę i poczekam na @
Ty lez i czekaj na zielona kropke raczejcaffe, Mango, samira, grosza, bliska77, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
KaRa wrote:caffe wrote:Aleśta natrzaskały za popołudnie
Ty lez i czekaj na zielona kropke raczej
No, w takim razie zanosi się na odleżynyKaRa, iza37, Mango, samira, grosza, bliska77, inessa, Bursztyn, Conducive, megan8 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Aleśta natrzaskały za popołudnie
to ja sie przyłączę bo dzis nastrój u mnie nie najlepszy taki przedokresowy hehesamira, caffe, inessa lubią tę wiadomość