35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:Witajcie,
Megan, jak samopoczucie? Już się oswoiłaś z myślą o dzidzi? Uwierzyłaś?
U mnie wszystko już wraca do normy, temperatura spadła, w sobotę lub niedzielę spodziewam się mojej przyjaciółki @, widać bardzo mnie kocha skoro za nic w świecie nie chce sobie zrobić ode mnie przerwy.
Miłego dnia
a co ja mam powiedzieć na mój cykl ehhh...wielki znak zapytania ?????
bliska77, caffe, inessa, megan8, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:agafbh wrote:Witajcie,
U mnie wszystko już wraca do normy, temperatura spadła, w sobotę lub niedzielę spodziewam się mojej przyjaciółki @, widać bardzo mnie kocha skoro za nic w świecie nie chce sobie zrobić ode mnie przerwy.
Miłego dnia
oj Samirka, może chociaż u Ciebie skończy się zielono
, trzymam kciuki
samira, caffe, inessa, megan8, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość
-
samira wrote:agafbh wrote:Witajcie,
Miłego dnia
Samirka to tak jak ja, juz sie pogubiłam w tych temperaturach, śluzach itd.Owulke miałam koło 13,14 kwietnia wg.monitoringu, wiec testować mam około 30 kwietnia,ale ja wiem ze @ przyjdzie-ona mnie uwielbia heheh
bliska77, samira, Conducive, caffe, inessa, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:samira wrote:agafbh wrote:Witajcie,
Miłego dnia
Samirka to tak jak ja, juz sie pogubiłam w tych temperaturach, śluzach itd.Owulke miałam koło 13,14 kwietnia wg.monitoringu, wiec testować mam około 30 kwietnia,ale ja wiem ze @ przyjdzie-ona mnie uwielbia heheh
Iza, ja wg monitoringu owulke miałam ok 14,15 kwietnia i testować też mam 30 i również wiem, ze po raz kolejny nic z tego nie wyjdzie.....
iza37, samira, inessa, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:Aguś a masz jakies objawy?Bo mnie tym razem(wyjatkowo) piersi nie bolą tylko jajniki kłuja szczególnie lewy no i nastrój podły:(
tylko swędzi mnie biust czasem, pobolewają plecy i brzuch ale tak mam co miesiąc. O nastroju nie mówię........(u mnie w każdym cyklu kilka dni przed @ mam te same objawy)
A u Ciebie może właśnie to dobry znak, bo jak sama napisałaś, wyjątkowo piersi nie bolą, zatem może jednak na coś się zanosi
, trzymam kciuki
iza37, kate38, caffe, inessa, megan8, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:iza37 wrote:Aguś a masz jakies objawy?Bo mnie tym razem(wyjatkowo) piersi nie bolą tylko jajniki kłuja szczególnie lewy no i nastrój podły:(
tylko swędzi mnie biust czasem, pobolewają plecy i brzuch ale tak mam co miesiąc. O nastroju nie mówię........(u mnie w każdym cyklu kilka dni przed @ mam te same objawy)
A u Ciebie może właśnie to dobry znak, bo jak sama napisałaś, wyjątkowo piersi nie bolą, zatem może jednak na coś się zanosi
, trzymam kciuki
Fajnie by było ale po moim nastroju i poceniach nocnych wiem, że nic z tego...Ale w zwiazku ze to mój pierwszy cykl z CLO,nie ma się co martwić,próbuje dalej:)A jeżeli chodzi o piersi to może po braniu tych wspomagaczy mnie nie bolą hehe.Ale Aguś głowa do góry,nogi szeroko i działamy dalej:)))
bliska77, kate38, Mango, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:Aguś a masz jakies objawy?Bo mnie tym razem(wyjatkowo) piersi nie bolą tylko jajniki kłuja szczególnie lewy no i nastrój podły:(
ja mam podobnie ciągnięcia w dole pleców i w okolicy podbrzusza ,jajników i często choć nie cały czas silne uczucie mokrości w wiadomym miejscu
i troszkę wrażliwe brodawki i to wsio ...a podobno barak objawów jest objawem często hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 06:49
iza37, bliska77, kate38, Mango, caffe, inessa, megan8, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:iza37 wrote:Aguś a masz jakies objawy?Bo mnie tym razem(wyjatkowo) piersi nie bolą tylko jajniki kłuja szczególnie lewy no i nastrój podły:(
ja mam podobnie ciągnięcia w dole pleców i w okolicy podbrzusza ,jajników i często choć nie cały czas silne uczucie mokrości w wiadomym miejscu
i troszkę wrażliwe brodawki i to wsio ...a podobno barak objawów jest objawem często hehe 
no właśnie ten brak objawów często jest objawem
samira, iza37, inessa, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja dla odprężenia słucham Ivana Komarenko (nie wiem może to banalne piosenki ale lubię go słuchać i nie jest to disco polo jak niektórzy sądzą) chociaż kiedyś słuchałam polo ,nawet na koncerty łaziłam i po 3-4h na płycie W Katowickim Spodku stałam
ale żeby nie było nie tylko jego słucham ,lubię rożną muzykę i piosenki
iza37, inessa, megan8, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysamira wrote:a ja dla odprężenia słucham Ivana Komarenko (nie wiem może to banalne piosenki ale lubię go słuchać i nie jest to disco polo jak niektórzy sądzą) chociaż kiedyś słuchałam polo ,nawet na koncerty łaziłam i po 3-4h na płycie W Katowickim Spodku stałam
u mnie disco polo zapiernicza jak M w domu
a tak to leci co leci..ostatnio na italo disco mnie naszło bo to takie cofnięcie w czasie o dwadzieścia parę lat i miło powspominać jak się było pięknym młodym...
samira, inessa, megan8, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykate38 wrote:samira wrote:a ja dla odprężenia słucham Ivana Komarenko (nie wiem może to banalne piosenki ale lubię go słuchać i nie jest to disco polo jak niektórzy sądzą) chociaż kiedyś słuchałam polo ,nawet na koncerty łaziłam i po 3-4h na płycie W Katowickim Spodku stałam
u mnie disco polo zapiernicza jak M w domu
a tak to leci co leci..ostatnio na italo disco mnie naszło bo to takie cofnięcie w czasie o dwadzieścia parę lat i miło powspominać jak się było pięknym młodym...
oj to też słuchałam jak mała byłam z rodzicami
no i nie słuchany już Modern Talking a uwielbiany przeze mnie i mojego śp.brata
inessa, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny