X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 06:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Witajcie,
    Megan, jak samopoczucie? Już się oswoiłaś z myślą o dzidzi? Uwierzyłaś?

U mnie wszystko już wraca do normy, temperatura spadła, w sobotę lub niedzielę spodziewam się mojej przyjaciółki @, widać bardzo mnie kocha skoro za nic w świecie nie chce sobie zrobić ode mnie przerwy.
    Miłego dnia

a co ja mam powiedzieć na mój cykl ehhh...wielki znak zapytania ?????

bliska77, caffe, inessa, megan8, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    agafbh wrote:
    Witajcie,

U mnie wszystko już wraca do normy, temperatura spadła, w sobotę lub niedzielę spodziewam się mojej przyjaciółki @, widać bardzo mnie kocha skoro za nic w świecie nie chce sobie zrobić ode mnie przerwy.
    Miłego dnia

oj Samirka, może chociaż u Ciebie skończy się zielono :-), trzymam kciuki

samira, caffe, inessa, megan8, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    agafbh wrote:
    Witajcie,

Miłego dnia

Samirka to tak jak ja, juz sie pogubiłam w tych temperaturach, śluzach itd.Owulke miałam koło 13,14 kwietnia wg.monitoringu, wiec testować mam około 30 kwietnia,ale ja wiem ze @ przyjdzie-ona mnie uwielbia heheh

bliska77, samira, Conducive, caffe, inessa, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wogóle to dzień dobry wszystkim dziewczynom:)A po wczorajszych rewelacjach napewno bedzie DOBRY:)

bliska77, samira, Conducive, caffe, inessa, megan8, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    samira wrote:
    agafbh wrote:
    Witajcie,

Miłego dnia

Samirka to tak jak ja, juz sie pogubiłam w tych temperaturach, śluzach itd.Owulke miałam koło 13,14 kwietnia wg.monitoringu, wiec testować mam około 30 kwietnia,ale ja wiem ze @ przyjdzie-ona mnie uwielbia heheh

Iza, ja wg monitoringu owulke miałam ok 14,15 kwietnia i testować też mam 30 i również wiem, ze po raz kolejny nic z tego nie wyjdzie.....

iza37, samira, inessa, anna maria lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś a masz jakies objawy?Bo mnie tym razem(wyjatkowo) piersi nie bolą tylko jajniki kłuja szczególnie lewy no i nastrój podły:(

samira, caffe, inessa, megan8, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Aguś a masz jakies objawy?Bo mnie tym razem(wyjatkowo) piersi nie bolą tylko jajniki kłuja szczególnie lewy no i nastrój podły:(

tylko swędzi mnie biust czasem, pobolewają plecy i brzuch ale tak mam co miesiąc. O nastroju nie mówię........(u mnie w każdym cyklu kilka dni przed @ mam te same objawy)
    A u Ciebie może właśnie to dobry znak, bo jak sama napisałaś, wyjątkowo piersi nie bolą, zatem może jednak na coś się zanosi :-), trzymam kciuki

iza37, kate38, caffe, inessa, megan8, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    iza37 wrote:

tylko swędzi mnie biust czasem, pobolewają plecy i brzuch ale tak mam co miesiąc. O nastroju nie mówię........(u mnie w każdym cyklu kilka dni przed @ mam te same objawy)
    A u Ciebie może właśnie to dobry znak, bo jak sama napisałaś, wyjątkowo piersi nie bolą, zatem może jednak na coś się zanosi :-), trzymam kciuki

Fajnie by było ale po moim nastroju i poceniach nocnych wiem, że nic z tego...Ale w zwiazku ze to mój pierwszy cykl z CLO,nie ma się co martwić,próbuje dalej:)A jeżeli chodzi o piersi to może po braniu tych wspomagaczy mnie nie bolą hehe.Ale Aguś głowa do góry,nogi szeroko i działamy dalej:)))

bliska77, kate38, Mango, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:

ja mam podobnie ciągnięcia w dole pleców i w okolicy podbrzusza ,jajników i często choć nie cały czas silne uczucie mokrości w wiadomym miejscu ;) i troszkę wrażliwe brodawki i to wsio ...a podobno barak objawów jest objawem często hehe :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 06:49

iza37, bliska77, kate38, Mango, caffe, inessa, megan8, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    iza37 wrote:

ja mam podobnie ciągnięcia w dole pleców i w okolicy podbrzusza ,jajników i często choć nie cały czas silne uczucie mokrości w wiadomym miejscu ;) i troszkę wrażliwe brodawki i to wsio ...a podobno barak objawów jest objawem często hehe :P

no właśnie ten brak objawów często jest objawem ;-)

samira, iza37, inessa, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to ja nie chcę mieć żadnych objawów...witam dziewczynki ;)

samira, bliska77, Conducive, inessa, megan8, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dla odprężenia słucham Ivana Komarenko (nie wiem może to banalne piosenki ale lubię go słuchać i nie jest to disco polo jak niektórzy sądzą) chociaż kiedyś słuchałam polo ,nawet na koncerty łaziłam i po 3-4h na płycie W Katowickim Spodku stałam :P ale żeby nie było nie tylko jego słucham ,lubię rożną muzykę i piosenki :D

iza37, inessa, megan8, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a dziś śmigam po nowe adźindasy i kupie test w Rossmannie hehe ;)

iza37, bliska77, Conducive, inessa, megan8, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    a ja dla odprężenia słucham Ivana Komarenko (nie wiem może to banalne piosenki ale lubię go słuchać i nie jest to disco polo jak niektórzy sądzą) chociaż kiedyś słuchałam polo ,nawet na koncerty łaziłam i po 3-4h na płycie W Katowickim Spodku stałam :P ale żeby nie było nie tylko jego słucham ,lubię rożną muzykę i piosenki :D

u mnie disco polo zapiernicza jak M w domu :) a tak to leci co leci..ostatnio na italo disco mnie naszło bo to takie cofnięcie w czasie o dwadzieścia parę lat i miło powspominać jak się było pięknym młodym...

samira, inessa, megan8, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mi dziś net chodzi wrrr...powoli jak złów się strony otwierają

inessa, megan8, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate38 wrote:
    samira wrote:

u mnie disco polo zapiernicza jak M w domu :) a tak to leci co leci..ostatnio na italo disco mnie naszło bo to takie cofnięcie w czasie o dwadzieścia parę lat i miło powspominać jak się było pięknym młodym...

oj to też słuchałam jak mała byłam z rodzicami :)

no i nie słuchany już Modern Talking a uwielbiany przeze mnie i mojego śp.brata :)

inessa, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój M uwielbia disco polo:):):)ja przy nim też- "jesteś szalona",jestem i dobrze mi z tym:)))

kate38, inessa, megan8, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:

dobry pomysł z tym testem :-)

inessa, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Modern Talking to moi idole:):):)

samira, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    samira wrote:

dobry pomysł z tym testem :-)

Samirka,Agusia zapierniczamy do Rossmana po PINKI hehehe

bliska77, samira, inessa, Mango, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość

‹‹ 336 337 338 339 340 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ