35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:Witajcie,
Megan, jak samopoczucie? Już się oswoiłaś z myślą o dzidzi? Uwierzyłaś?
U mnie wszystko już wraca do normy, temperatura spadła, w sobotę lub niedzielę spodziewam się mojej przyjaciółki @, widać bardzo mnie kocha skoro za nic w świecie nie chce sobie zrobić ode mnie przerwy.
Miłego dnia
a co ja mam powiedzieć na mój cykl ehhh...wielki znak zapytania ?????bliska77, caffe, inessa, megan8, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:agafbh wrote:Witajcie,
U mnie wszystko już wraca do normy, temperatura spadła, w sobotę lub niedzielę spodziewam się mojej przyjaciółki @, widać bardzo mnie kocha skoro za nic w świecie nie chce sobie zrobić ode mnie przerwy.
Miłego dnia
a co ja mam powiedzieć na mój cykl ehhh...wielki znak zapytania ?????
oj Samirka, może chociaż u Ciebie skończy się zielono, trzymam kciuki
samira, caffe, inessa, megan8, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość
-
samira wrote:agafbh wrote:Witajcie,
Miłego dnia
Samirka to tak jak ja, juz sie pogubiłam w tych temperaturach, śluzach itd.Owulke miałam koło 13,14 kwietnia wg.monitoringu, wiec testować mam około 30 kwietnia,ale ja wiem ze @ przyjdzie-ona mnie uwielbia hehehbliska77, samira, Conducive, caffe, inessa, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:samira wrote:agafbh wrote:Witajcie,
Miłego dnia
Samirka to tak jak ja, juz sie pogubiłam w tych temperaturach, śluzach itd.Owulke miałam koło 13,14 kwietnia wg.monitoringu, wiec testować mam około 30 kwietnia,ale ja wiem ze @ przyjdzie-ona mnie uwielbia heheh
Iza, ja wg monitoringu owulke miałam ok 14,15 kwietnia i testować też mam 30 i również wiem, ze po raz kolejny nic z tego nie wyjdzie.....iza37, samira, inessa, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:Aguś a masz jakies objawy?Bo mnie tym razem(wyjatkowo) piersi nie bolą tylko jajniki kłuja szczególnie lewy no i nastrój podły:(
tylko swędzi mnie biust czasem, pobolewają plecy i brzuch ale tak mam co miesiąc. O nastroju nie mówię........(u mnie w każdym cyklu kilka dni przed @ mam te same objawy)
A u Ciebie może właśnie to dobry znak, bo jak sama napisałaś, wyjątkowo piersi nie bolą, zatem może jednak na coś się zanosi, trzymam kciuki
iza37, kate38, caffe, inessa, megan8, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:iza37 wrote:Aguś a masz jakies objawy?Bo mnie tym razem(wyjatkowo) piersi nie bolą tylko jajniki kłuja szczególnie lewy no i nastrój podły:(
tylko swędzi mnie biust czasem, pobolewają plecy i brzuch ale tak mam co miesiąc. O nastroju nie mówię........(u mnie w każdym cyklu kilka dni przed @ mam te same objawy)
A u Ciebie może właśnie to dobry znak, bo jak sama napisałaś, wyjątkowo piersi nie bolą, zatem może jednak na coś się zanosi, trzymam kciuki
Fajnie by było ale po moim nastroju i poceniach nocnych wiem, że nic z tego...Ale w zwiazku ze to mój pierwszy cykl z CLO,nie ma się co martwić,próbuje dalej:)A jeżeli chodzi o piersi to może po braniu tych wspomagaczy mnie nie bolą hehe.Ale Aguś głowa do góry,nogi szeroko i działamy dalej:)))bliska77, kate38, Mango, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:Aguś a masz jakies objawy?Bo mnie tym razem(wyjatkowo) piersi nie bolą tylko jajniki kłuja szczególnie lewy no i nastrój podły:(
ja mam podobnie ciągnięcia w dole pleców i w okolicy podbrzusza ,jajników i często choć nie cały czas silne uczucie mokrości w wiadomym miejscui troszkę wrażliwe brodawki i to wsio ...a podobno barak objawów jest objawem często hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 06:49
iza37, bliska77, kate38, Mango, caffe, inessa, megan8, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:iza37 wrote:Aguś a masz jakies objawy?Bo mnie tym razem(wyjatkowo) piersi nie bolą tylko jajniki kłuja szczególnie lewy no i nastrój podły:(
ja mam podobnie ciągnięcia w dole pleców i w okolicy podbrzusza ,jajników i często choć nie cały czas silne uczucie mokrości w wiadomym miejscui troszkę wrażliwe brodawki i to wsio ...a podobno barak objawów jest objawem często hehe
no właśnie ten brak objawów często jest objawemsamira, iza37, inessa, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja dla odprężenia słucham Ivana Komarenko (nie wiem może to banalne piosenki ale lubię go słuchać i nie jest to disco polo jak niektórzy sądzą) chociaż kiedyś słuchałam polo ,nawet na koncerty łaziłam i po 3-4h na płycie W Katowickim Spodku stałam
ale żeby nie było nie tylko jego słucham ,lubię rożną muzykę i piosenki
iza37, inessa, megan8, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysamira wrote:a ja dla odprężenia słucham Ivana Komarenko (nie wiem może to banalne piosenki ale lubię go słuchać i nie jest to disco polo jak niektórzy sądzą) chociaż kiedyś słuchałam polo ,nawet na koncerty łaziłam i po 3-4h na płycie W Katowickim Spodku stałam
u mnie disco polo zapiernicza jak M w domua tak to leci co leci..ostatnio na italo disco mnie naszło bo to takie cofnięcie w czasie o dwadzieścia parę lat i miło powspominać jak się było pięknym młodym...
samira, inessa, megan8, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykate38 wrote:samira wrote:a ja dla odprężenia słucham Ivana Komarenko (nie wiem może to banalne piosenki ale lubię go słuchać i nie jest to disco polo jak niektórzy sądzą) chociaż kiedyś słuchałam polo ,nawet na koncerty łaziłam i po 3-4h na płycie W Katowickim Spodku stałam
u mnie disco polo zapiernicza jak M w domua tak to leci co leci..ostatnio na italo disco mnie naszło bo to takie cofnięcie w czasie o dwadzieścia parę lat i miło powspominać jak się było pięknym młodym...
oj to też słuchałam jak mała byłam z rodzicami
no i nie słuchany już Modern Talking a uwielbiany przeze mnie i mojego śp.bratainessa, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny