X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 06:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Witajcie,
    Megan, jak samopoczucie? Już się oswoiłaś z myślą o dzidzi? Uwierzyłaś?

U mnie wszystko już wraca do normy, temperatura spadła, w sobotę lub niedzielę spodziewam się mojej przyjaciółki @, widać bardzo mnie kocha skoro za nic w świecie nie chce sobie zrobić ode mnie przerwy.
    Miłego dnia

a co ja mam powiedzieć na mój cykl ehhh...wielki znak zapytania ?????

bliska77, caffe, inessa, megan8, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    agafbh wrote:
    Witajcie,

U mnie wszystko już wraca do normy, temperatura spadła, w sobotę lub niedzielę spodziewam się mojej przyjaciółki @, widać bardzo mnie kocha skoro za nic w świecie nie chce sobie zrobić ode mnie przerwy.
    Miłego dnia

oj Samirka, może chociaż u Ciebie skończy się zielono :-), trzymam kciuki

samira, caffe, inessa, megan8, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    agafbh wrote:
    Witajcie,

Miłego dnia

Samirka to tak jak ja, juz sie pogubiłam w tych temperaturach, śluzach itd.Owulke miałam koło 13,14 kwietnia wg.monitoringu, wiec testować mam około 30 kwietnia,ale ja wiem ze @ przyjdzie-ona mnie uwielbia heheh

bliska77, samira, Conducive, caffe, inessa, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wogóle to dzień dobry wszystkim dziewczynom:)A po wczorajszych rewelacjach napewno bedzie DOBRY:)

bliska77, samira, Conducive, caffe, inessa, megan8, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    samira wrote:
    agafbh wrote:
    Witajcie,

Miłego dnia

Samirka to tak jak ja, juz sie pogubiłam w tych temperaturach, śluzach itd.Owulke miałam koło 13,14 kwietnia wg.monitoringu, wiec testować mam około 30 kwietnia,ale ja wiem ze @ przyjdzie-ona mnie uwielbia heheh

Iza, ja wg monitoringu owulke miałam ok 14,15 kwietnia i testować też mam 30 i również wiem, ze po raz kolejny nic z tego nie wyjdzie.....

iza37, samira, inessa, anna maria lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś a masz jakies objawy?Bo mnie tym razem(wyjatkowo) piersi nie bolą tylko jajniki kłuja szczególnie lewy no i nastrój podły:(

samira, caffe, inessa, megan8, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Aguś a masz jakies objawy?Bo mnie tym razem(wyjatkowo) piersi nie bolą tylko jajniki kłuja szczególnie lewy no i nastrój podły:(

tylko swędzi mnie biust czasem, pobolewają plecy i brzuch ale tak mam co miesiąc. O nastroju nie mówię........(u mnie w każdym cyklu kilka dni przed @ mam te same objawy)
    A u Ciebie może właśnie to dobry znak, bo jak sama napisałaś, wyjątkowo piersi nie bolą, zatem może jednak na coś się zanosi :-), trzymam kciuki

iza37, kate38, caffe, inessa, megan8, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    iza37 wrote:

tylko swędzi mnie biust czasem, pobolewają plecy i brzuch ale tak mam co miesiąc. O nastroju nie mówię........(u mnie w każdym cyklu kilka dni przed @ mam te same objawy)
    A u Ciebie może właśnie to dobry znak, bo jak sama napisałaś, wyjątkowo piersi nie bolą, zatem może jednak na coś się zanosi :-), trzymam kciuki

Fajnie by było ale po moim nastroju i poceniach nocnych wiem, że nic z tego...Ale w zwiazku ze to mój pierwszy cykl z CLO,nie ma się co martwić,próbuje dalej:)A jeżeli chodzi o piersi to może po braniu tych wspomagaczy mnie nie bolą hehe.Ale Aguś głowa do góry,nogi szeroko i działamy dalej:)))

bliska77, kate38, Mango, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:

ja mam podobnie ciągnięcia w dole pleców i w okolicy podbrzusza ,jajników i często choć nie cały czas silne uczucie mokrości w wiadomym miejscu ;) i troszkę wrażliwe brodawki i to wsio ...a podobno barak objawów jest objawem często hehe :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 06:49

iza37, bliska77, kate38, Mango, caffe, inessa, megan8, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    iza37 wrote:

ja mam podobnie ciągnięcia w dole pleców i w okolicy podbrzusza ,jajników i często choć nie cały czas silne uczucie mokrości w wiadomym miejscu ;) i troszkę wrażliwe brodawki i to wsio ...a podobno barak objawów jest objawem często hehe :P

no właśnie ten brak objawów często jest objawem ;-)

samira, iza37, inessa, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to ja nie chcę mieć żadnych objawów...witam dziewczynki ;)

samira, bliska77, Conducive, inessa, megan8, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dla odprężenia słucham Ivana Komarenko (nie wiem może to banalne piosenki ale lubię go słuchać i nie jest to disco polo jak niektórzy sądzą) chociaż kiedyś słuchałam polo ,nawet na koncerty łaziłam i po 3-4h na płycie W Katowickim Spodku stałam :P ale żeby nie było nie tylko jego słucham ,lubię rożną muzykę i piosenki :D

iza37, inessa, megan8, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a dziś śmigam po nowe adźindasy i kupie test w Rossmannie hehe ;)

iza37, bliska77, Conducive, inessa, megan8, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    a ja dla odprężenia słucham Ivana Komarenko (nie wiem może to banalne piosenki ale lubię go słuchać i nie jest to disco polo jak niektórzy sądzą) chociaż kiedyś słuchałam polo ,nawet na koncerty łaziłam i po 3-4h na płycie W Katowickim Spodku stałam :P ale żeby nie było nie tylko jego słucham ,lubię rożną muzykę i piosenki :D

u mnie disco polo zapiernicza jak M w domu :) a tak to leci co leci..ostatnio na italo disco mnie naszło bo to takie cofnięcie w czasie o dwadzieścia parę lat i miło powspominać jak się było pięknym młodym...

samira, inessa, megan8, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mi dziś net chodzi wrrr...powoli jak złów się strony otwierają

inessa, megan8, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate38 wrote:
    samira wrote:

u mnie disco polo zapiernicza jak M w domu :) a tak to leci co leci..ostatnio na italo disco mnie naszło bo to takie cofnięcie w czasie o dwadzieścia parę lat i miło powspominać jak się było pięknym młodym...

oj to też słuchałam jak mała byłam z rodzicami :)

no i nie słuchany już Modern Talking a uwielbiany przeze mnie i mojego śp.brata :)

inessa, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój M uwielbia disco polo:):):)ja przy nim też- "jesteś szalona",jestem i dobrze mi z tym:)))

kate38, inessa, megan8, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:

dobry pomysł z tym testem :-)

inessa, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Modern Talking to moi idole:):):)

samira, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    samira wrote:

dobry pomysł z tym testem :-)

Samirka,Agusia zapierniczamy do Rossmana po PINKI hehehe

bliska77, samira, inessa, Mango, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość

‹‹ 336 337 338 339 340 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ