X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    agafbh wrote:
    samira wrote:
    a dziś śmigam po nowe adźindasy i kupie test w Rossmannie hehe ;)

dobry pomysł z tym testem :-)

Samirka,Agusia zapierniczamy do Rossmana po PINKI hehehe

mi chyba nawet rossman nie pomoże ;-)

inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Ja się robię monotonna już, czyli @ nadal nie ma, a już myślałam, że jak wstanę to będzie :(

Czuję się nijak, źle mi jest dzisiaj :(

iza37, samira, inessa, Olena, megan8, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    A Modern Talking to moi idole:):):)

to ikona muzyki pop, Ditera widziałam na żywo na krótkim koncercie w spodku ,był wtedy sam jak się rozstali i założył Blue System ,zresztą pisał wiele piosenek i muzykę dla plejady piosenkarzy ...a Tomas był słodziak jak był młody a teraz bardzo się roztył...:)

ale Ivana też widziałam na żywo ,jak jeszcze robiłam w McDonaldzie parę lat temu ,przyszedł tam zjeść z Zespołem ,jeszcze z Delfinem i powiem wam ze jest bardzo przystojnym facetem :P wygląda inaczej niż w telewizji i na zdjęciach tz. dużo lepiej ,i był teraz koncert w Chorzowie a ja kurcze za późno się dowiedziałam.....wrrr

iza37, inessa, megan8, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    agafbh wrote:
    samira wrote:
    a dziś śmigam po nowe adźindasy i kupie test w Rossmannie hehe ;)

dobry pomysł z tym testem :-)

Samirka,Agusia zapierniczamy do Rossmana po PINKI hehehe

hahahaah 3..2..1..START :D

iza37, inessa, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

Ja się robię monotonna już, czyli @ nadal nie ma, a już myślałam, że jak wstanę to będzie :(

ale dlaczego się tak ciąży teraz boisz ??

inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, piszecie o nastrojach coś w tym jest, ja dziś też mam podły i to bardzo podły nastrój .... sama nie wiem czemu

iza37, samira, caffe, inessa, megan8, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    iza37 wrote:

to ikona muzyki pop, Ditera widziałam na żywo na krótkim koncercie w spodku ,był wtedy sam jak się rozstali i założył Blue System ,zresztą pisał wiele piosenek i muzykę dla plejady piosenkarzy ...a Tomas był słodziak jak był młody a teraz bardzo się roztył...:)

ale Ivana też widziałam na żywo ,jak jeszcze robiłam w McDonaldzie parę lat temu ,przyszedł tam zjeść z Zespołem ,jeszcze z Delfinem i powiem wam ze jest bardzo przystojnym facetem :P wygląda inaczej niż w telewizji i na zdjęciach tz. dużo lepiej ,i był teraz koncert w Chorzowie a ja kurcze za późno się dowiedziałam.....wrrr

ja tez tam byłam 1996rok:):):)

samira, inessa lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    samira wrote:
    iza37 wrote:

ja tez tam byłam 1996rok:):):)

:D

inessa lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    caffe wrote:

Dlatego, że nie wiem na czym stoję i czego się spodziewać, dlatego, że nie działałam w tym kierunku i nie chciałabym żeby to znowu było z zaskoczenia i dlatego, ze sobie podpalam, a planowałam rzucić przed ...

samira, bliska77, inessa, megan8, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a znacie to ,lubię ten numer zespołu ARSENIUM ...http://www.youtube.com/watch?v=BDX-RrlEEQo na lepszy humor :)

kate38, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    dziewczyny, piszecie o nastrojach coś w tym jest, ja dziś też mam podły i to bardzo podły nastrój .... sama nie wiem czemu

Ja do tego mam full roboty bo mam biegłego no i trochę nerwów jest. Więc czas na ciążę też korzystny nie jest.

Aga, ja Ciebie wspieram i proszę o rewanż :P

inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    samira wrote:
    caffe wrote:

Dlatego, że nie wiem na czym stoję i czego się spodziewać, dlatego, że nie działałam w tym kierunku i nie chciałabym żeby to znowu było z zaskoczenia i dlatego, ze sobie podpalam, a planowałam rzucić przed ...

Caffe, ja zawsze marzyłam o "spontanicznej ciąży" i zawsze ubolewałam nad tym, że nie mam takiej możliwości, niestety.
    Głowa do góry, wszystko będzie ok

samira, inessa, Mango, megan8, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to laseczki koniec mojego cyklu właśnie byłam siusiu i już jest spore plamienie czyli ten cykl na straty ...ale spoko ,wcale się nie zmartwiłam i coraz bardziej ciągnie podbrzusze ...ehhh...dobra magnez,siemię,od 5dc CLO ...itd...

bliska77, inessa, Mango, megan8, Bursztyn, anna maria, wenus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    no to laseczki koniec mojego cyklu właśnie byłam siusiu i już jest spore plamienie czyli ten cykl na straty ...ale spoko ,wcale się nie zmartwiłam i coraz bardziej ciągnie podbrzusze ...ehhh...dobra magnez,siemię,od 5dc CLO ...itd...

a ja wyglądałam kropeczki zielonej...szkoda :/

samira, inessa, bliska77, caffe, wenus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate38 wrote:
    samira wrote:

a ja wyglądałam kropeczki zielonej...szkoda :/

ja coś czułam ze jednak nic z tego cyklu nie będzie...

caffe, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira najważniejsze, że trzymasz fason i dajesz dobry przykład...gratuluję pozytywnego nastawienia!!!dziewczynki bierzcie przykład!

samira, bliska77, Mango, caffe, inessa, Bursztyn, Conducive lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:

Samirka, w takim razie trzymam kciuki za kolejny cykl.
    Ja do piątku biorę luteinę, potem @ i od 2 dc 2xCLO i cała reszta :-)
    W grupie raźniej :-)

samira, Mango, megan8, caffe, inessa, Bursztyn, Conducive lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    Samira najważniejsze, że trzymasz fason i dajesz dobry przykład...gratuluję pozytywnego nastawienia!!!dziewczynki bierzcie przykład!

:) :*

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    agafbh wrote:

Ja do tego mam full roboty bo mam biegłego no i trochę nerwów jest. Więc czas na ciążę też korzystny nie jest.

Aga, ja Ciebie wspieram i proszę o rewanż :P

Caffe, też Cię wspieram cały czas, naprawdę :-)

samira, megan8, caffe, inessa lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile tego siemienia bierzecie i w jakiej postaci?
    Czy mielony też jest ok? Ile razy dziennie to pijecie?

samira, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
‹‹ 337 338 339 340 341 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ