35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:agafbh wrote:samira wrote:a dziś śmigam po nowe adźindasy i kupie test w Rossmannie hehe
dobry pomysł z tym testem
Samirka,Agusia zapierniczamy do Rossmana po PINKI hehehe
mi chyba nawet rossman nie pomożeinessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:A Modern Talking to moi idole:)
to ikona muzyki pop, Ditera widziałam na żywo na krótkim koncercie w spodku ,był wtedy sam jak się rozstali i założył Blue System ,zresztą pisał wiele piosenek i muzykę dla plejady piosenkarzy ...a Tomas był słodziak jak był młody a teraz bardzo się roztył...
ale Ivana też widziałam na żywo ,jak jeszcze robiłam w McDonaldzie parę lat temu ,przyszedł tam zjeść z Zespołem ,jeszcze z Delfinem i powiem wam ze jest bardzo przystojnym facetemwygląda inaczej niż w telewizji i na zdjęciach tz. dużo lepiej ,i był teraz koncert w Chorzowie a ja kurcze za późno się dowiedziałam.....wrrr
iza37, inessa, megan8, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:agafbh wrote:samira wrote:a dziś śmigam po nowe adźindasy i kupie test w Rossmannie hehe
dobry pomysł z tym testem
Samirka,Agusia zapierniczamy do Rossmana po PINKI hehehe
hahahaah 3..2..1..STARTiza37, inessa, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:iza37 wrote:A Modern Talking to moi idole:)
to ikona muzyki pop, Ditera widziałam na żywo na krótkim koncercie w spodku ,był wtedy sam jak się rozstali i założył Blue System ,zresztą pisał wiele piosenek i muzykę dla plejady piosenkarzy ...a Tomas był słodziak jak był młody a teraz bardzo się roztył...
ale Ivana też widziałam na żywo ,jak jeszcze robiłam w McDonaldzie parę lat temu ,przyszedł tam zjeść z Zespołem ,jeszcze z Delfinem i powiem wam ze jest bardzo przystojnym facetemwygląda inaczej niż w telewizji i na zdjęciach tz. dużo lepiej ,i był teraz koncert w Chorzowie a ja kurcze za późno się dowiedziałam.....wrrr
ja tez tam byłam 1996rok:)samira, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:samira wrote:iza37 wrote:A Modern Talking to moi idole:)
ja tez tam byłam 1996rok:)
inessa lubi tę wiadomość
-
samira wrote:caffe wrote:Cześć dziewczyny
Ja się robię monotonna już, czyli @ nadal nie ma, a już myślałam, że jak wstanę to będzie
Czuję się nijak, źle mi jest dzisiaj
ale dlaczego się tak ciąży teraz boisz ??
Dlatego, że nie wiem na czym stoję i czego się spodziewać, dlatego, że nie działałam w tym kierunku i nie chciałabym żeby to znowu było z zaskoczenia i dlatego, ze sobie podpalam, a planowałam rzucić przed ...samira, bliska77, inessa, megan8, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:dziewczyny, piszecie o nastrojach coś w tym jest, ja dziś też mam podły i to bardzo podły nastrój .... sama nie wiem czemu
Ja do tego mam full roboty bo mam biegłego no i trochę nerwów jest. Więc czas na ciążę też korzystny nie jest.
Aga, ja Ciebie wspieram i proszę o rewanżinessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:samira wrote:caffe wrote:Cześć dziewczyny
Ja się robię monotonna już, czyli @ nadal nie ma, a już myślałam, że jak wstanę to będzie
Czuję się nijak, źle mi jest dzisiaj
ale dlaczego się tak ciąży teraz boisz ??
Dlatego, że nie wiem na czym stoję i czego się spodziewać, dlatego, że nie działałam w tym kierunku i nie chciałabym żeby to znowu było z zaskoczenia i dlatego, ze sobie podpalam, a planowałam rzucić przed ...
Caffe, ja zawsze marzyłam o "spontanicznej ciąży" i zawsze ubolewałam nad tym, że nie mam takiej możliwości, niestety.
Głowa do góry, wszystko będzie oksamira, inessa, Mango, megan8, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno to laseczki koniec mojego cyklu właśnie byłam siusiu i już jest spore plamienie czyli ten cykl na straty ...ale spoko ,wcale się nie zmartwiłam i coraz bardziej ciągnie podbrzusze ...ehhh...dobra magnez,siemię,od 5dc CLO ...itd...
bliska77, inessa, Mango, megan8, Bursztyn, anna maria, wenus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:no to laseczki koniec mojego cyklu właśnie byłam siusiu i już jest spore plamienie czyli ten cykl na straty ...ale spoko ,wcale się nie zmartwiłam i coraz bardziej ciągnie podbrzusze ...ehhh...dobra magnez,siemię,od 5dc CLO ...itd...
a ja wyglądałam kropeczki zielonej...szkodasamira, inessa, bliska77, caffe, wenus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykate38 wrote:samira wrote:no to laseczki koniec mojego cyklu właśnie byłam siusiu i już jest spore plamienie czyli ten cykl na straty ...ale spoko ,wcale się nie zmartwiłam i coraz bardziej ciągnie podbrzusze ...ehhh...dobra magnez,siemię,od 5dc CLO ...itd...
a ja wyglądałam kropeczki zielonej...szkoda
ja coś czułam ze jednak nic z tego cyklu nie będzie...caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysamira wrote:no to laseczki koniec mojego cyklu właśnie byłam siusiu i już jest spore plamienie czyli ten cykl na straty ...ale spoko ,wcale się nie zmartwiłam i coraz bardziej ciągnie podbrzusze ...ehhh...dobra magnez,siemię,od 5dc CLO ...itd...
Samirka, w takim razie trzymam kciuki za kolejny cykl.
Ja do piątku biorę luteinę, potem @ i od 2 dc 2xCLO i cała reszta
W grupie raźniejsamira, Mango, megan8, caffe, inessa, Bursztyn, Conducive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:agafbh wrote:dziewczyny, piszecie o nastrojach coś w tym jest, ja dziś też mam podły i to bardzo podły nastrój .... sama nie wiem czemu
Ja do tego mam full roboty bo mam biegłego no i trochę nerwów jest. Więc czas na ciążę też korzystny nie jest.
Aga, ja Ciebie wspieram i proszę o rewanż
Caffe, też Cię wspieram cały czas, naprawdęsamira, megan8, caffe, inessa lubią tę wiadomość