X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    agafbh wrote:
    samira wrote:
    a dziś śmigam po nowe adźindasy i kupie test w Rossmannie hehe ;)

dobry pomysł z tym testem :-)

Samirka,Agusia zapierniczamy do Rossmana po PINKI hehehe

mi chyba nawet rossman nie pomoże ;-)

inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Ja się robię monotonna już, czyli @ nadal nie ma, a już myślałam, że jak wstanę to będzie :(

Czuję się nijak, źle mi jest dzisiaj :(

iza37, samira, inessa, Olena, megan8, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    A Modern Talking to moi idole:):):)

to ikona muzyki pop, Ditera widziałam na żywo na krótkim koncercie w spodku ,był wtedy sam jak się rozstali i założył Blue System ,zresztą pisał wiele piosenek i muzykę dla plejady piosenkarzy ...a Tomas był słodziak jak był młody a teraz bardzo się roztył...:)

ale Ivana też widziałam na żywo ,jak jeszcze robiłam w McDonaldzie parę lat temu ,przyszedł tam zjeść z Zespołem ,jeszcze z Delfinem i powiem wam ze jest bardzo przystojnym facetem :P wygląda inaczej niż w telewizji i na zdjęciach tz. dużo lepiej ,i był teraz koncert w Chorzowie a ja kurcze za późno się dowiedziałam.....wrrr

iza37, inessa, megan8, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    agafbh wrote:
    samira wrote:
    a dziś śmigam po nowe adźindasy i kupie test w Rossmannie hehe ;)

dobry pomysł z tym testem :-)

Samirka,Agusia zapierniczamy do Rossmana po PINKI hehehe

hahahaah 3..2..1..START :D

iza37, inessa, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

Ja się robię monotonna już, czyli @ nadal nie ma, a już myślałam, że jak wstanę to będzie :(

ale dlaczego się tak ciąży teraz boisz ??

inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, piszecie o nastrojach coś w tym jest, ja dziś też mam podły i to bardzo podły nastrój .... sama nie wiem czemu

iza37, samira, caffe, inessa, megan8, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    iza37 wrote:

to ikona muzyki pop, Ditera widziałam na żywo na krótkim koncercie w spodku ,był wtedy sam jak się rozstali i założył Blue System ,zresztą pisał wiele piosenek i muzykę dla plejady piosenkarzy ...a Tomas był słodziak jak był młody a teraz bardzo się roztył...:)

ale Ivana też widziałam na żywo ,jak jeszcze robiłam w McDonaldzie parę lat temu ,przyszedł tam zjeść z Zespołem ,jeszcze z Delfinem i powiem wam ze jest bardzo przystojnym facetem :P wygląda inaczej niż w telewizji i na zdjęciach tz. dużo lepiej ,i był teraz koncert w Chorzowie a ja kurcze za późno się dowiedziałam.....wrrr

ja tez tam byłam 1996rok:):):)

samira, inessa lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    samira wrote:
    iza37 wrote:

ja tez tam byłam 1996rok:):):)

:D

inessa lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    caffe wrote:

Dlatego, że nie wiem na czym stoję i czego się spodziewać, dlatego, że nie działałam w tym kierunku i nie chciałabym żeby to znowu było z zaskoczenia i dlatego, ze sobie podpalam, a planowałam rzucić przed ...

samira, bliska77, inessa, megan8, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a znacie to ,lubię ten numer zespołu ARSENIUM ...http://www.youtube.com/watch?v=BDX-RrlEEQo na lepszy humor :)

kate38, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    dziewczyny, piszecie o nastrojach coś w tym jest, ja dziś też mam podły i to bardzo podły nastrój .... sama nie wiem czemu

Ja do tego mam full roboty bo mam biegłego no i trochę nerwów jest. Więc czas na ciążę też korzystny nie jest.

Aga, ja Ciebie wspieram i proszę o rewanż :P

inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    samira wrote:
    caffe wrote:

Dlatego, że nie wiem na czym stoję i czego się spodziewać, dlatego, że nie działałam w tym kierunku i nie chciałabym żeby to znowu było z zaskoczenia i dlatego, ze sobie podpalam, a planowałam rzucić przed ...

Caffe, ja zawsze marzyłam o "spontanicznej ciąży" i zawsze ubolewałam nad tym, że nie mam takiej możliwości, niestety.
    Głowa do góry, wszystko będzie ok

samira, inessa, Mango, megan8, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to laseczki koniec mojego cyklu właśnie byłam siusiu i już jest spore plamienie czyli ten cykl na straty ...ale spoko ,wcale się nie zmartwiłam i coraz bardziej ciągnie podbrzusze ...ehhh...dobra magnez,siemię,od 5dc CLO ...itd...

bliska77, inessa, Mango, megan8, Bursztyn, anna maria, wenus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    no to laseczki koniec mojego cyklu właśnie byłam siusiu i już jest spore plamienie czyli ten cykl na straty ...ale spoko ,wcale się nie zmartwiłam i coraz bardziej ciągnie podbrzusze ...ehhh...dobra magnez,siemię,od 5dc CLO ...itd...

a ja wyglądałam kropeczki zielonej...szkoda :/

samira, inessa, bliska77, caffe, wenus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate38 wrote:
    samira wrote:

a ja wyglądałam kropeczki zielonej...szkoda :/

ja coś czułam ze jednak nic z tego cyklu nie będzie...

caffe, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira najważniejsze, że trzymasz fason i dajesz dobry przykład...gratuluję pozytywnego nastawienia!!!dziewczynki bierzcie przykład!

samira, bliska77, Mango, caffe, inessa, Bursztyn, Conducive lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:

Samirka, w takim razie trzymam kciuki za kolejny cykl.
    Ja do piątku biorę luteinę, potem @ i od 2 dc 2xCLO i cała reszta :-)
    W grupie raźniej :-)

samira, Mango, megan8, caffe, inessa, Bursztyn, Conducive lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    Samira najważniejsze, że trzymasz fason i dajesz dobry przykład...gratuluję pozytywnego nastawienia!!!dziewczynki bierzcie przykład!

:) :*

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    agafbh wrote:

Ja do tego mam full roboty bo mam biegłego no i trochę nerwów jest. Więc czas na ciążę też korzystny nie jest.

Aga, ja Ciebie wspieram i proszę o rewanż :P

Caffe, też Cię wspieram cały czas, naprawdę :-)

samira, megan8, caffe, inessa lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile tego siemienia bierzecie i w jakiej postaci?
    Czy mielony też jest ok? Ile razy dziennie to pijecie?

samira, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
‹‹ 337 338 339 340 341 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ