35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
agafbh wrote:Witajcie,
Megan, jak samopoczucie? Już się oswoiłaś z myślą o dzidzi? Uwierzyłaś?
U mnie wszystko już wraca do normy, temperatura spadła, w sobotę lub niedzielę spodziewam się mojej przyjaciółki @, widać bardzo mnie kocha skoro za nic w świecie nie chce sobie zrobić ode mnie przerwy.
Miłego dnia
Potrzebuję jeszcze parę dni na uwierzenie ,oswojenie się ,temp minimalnie spadła ale chyba to nic nie wskazuje złego ?
Samopoczucie ok ,mam pełno energii jak nigdy ,delikatne kłucia w brzuchu ale to nie boli i nie jest przez cały czas
Ty też aga dasz radę!!!samira, bliska77, caffe, inessa, polarmiś, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMango wrote:Ile tego siemienia bierzecie i w jakiej postaci?
Czy mielony też jest ok? Ile razy dziennie to pijecie?
mielony ,słuszną łyżeczkę zalewam gorąca ,nie wrzącą wodą intensywnie mieszam a potem jak stygnie też mieszam od czasu do czasu i piję łyczkami w ciągu całego dnia ,tej wody to tak 3/4 filiżanki ...Mango, megan8, bliska77, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymegan8 wrote:agafbh wrote:dziewczyny, piszecie o nastrojach coś w tym jest, ja dziś też mam podły i to bardzo podły nastrój .... sama nie wiem czemu
uśmiechnij się po prostu ,tak jak wczoraj"
aga ty pracujesz ,czy jesteś w domu?
pracuję, na szczęście, w domu chyba bym świrka dostała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 08:53
caffe, inessa, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:caffe wrote:agafbh wrote:dziewczyny, piszecie o nastrojach coś w tym jest, ja dziś też mam podły i to bardzo podły nastrój .... sama nie wiem czemu
Ja do tego mam full roboty bo mam biegłego no i trochę nerwów jest. Więc czas na ciążę też korzystny nie jest.
Aga, ja Ciebie wspieram i proszę o rewanż
Caffe, też Cię wspieram cały czas, naprawdę
Dzięki
Skoro się wspieramy, to upadki nam nie zagrażająbliska77, inessa, Bursztyn, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:agafbh wrote:caffe wrote:agafbh wrote:dziewczyny, piszecie o nastrojach coś w tym jest, ja dziś też mam podły i to bardzo podły nastrój .... sama nie wiem czemu
Ja do tego mam full roboty bo mam biegłego no i trochę nerwów jest. Więc czas na ciążę też korzystny nie jest.
Aga, ja Ciebie wspieram i proszę o rewanż
Caffe, też Cię wspieram cały czas, naprawdę
Dzięki
Skoro się wspieramy, to upadki nam nie zagrażają
mam nadziejęcaffe, inessa lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:caffe ,wiesz że jak się nie chce zajść to się zachodzi ,czasem tak działa
Własnie wiem...
ja nie chciałabym byc teraz w ciąży nie ze względu na siebie, tylko na dziecko, bo nie zapewniłam mu dobrych "warunków" na start...inessa, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:no to laseczki koniec mojego cyklu właśnie byłam siusiu i już jest spore plamienie czyli ten cykl na straty ...ale spoko ,wcale się nie zmartwiłam i coraz bardziej ciągnie podbrzusze ...ehhh...dobra magnez,siemię,od 5dc CLO ...itd...
to juz wiesz na czym stoisz kochana, ja nadal czekam.Ostatnia@ była 21-03. Teraz od owulacji ta powinna być około 27-04.Pewnie przyjdzie,tak czuję...No ja mam CLO od 2dc przez pięc dni potem przez kolejne 4 esrofem:)Jak ma przyjść@ to niech juz bedzie bo chciałabym zacząć następny cykl zmagań heheinessa, samira, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:samira wrote:no to laseczki koniec mojego cyklu właśnie byłam siusiu i już jest spore plamienie czyli ten cykl na straty ...ale spoko ,wcale się nie zmartwiłam i coraz bardziej ciągnie podbrzusze ...ehhh...dobra magnez,siemię,od 5dc CLO ...itd...
to juz wiesz na czym stoisz kochana, ja nadal czekam.Ostatnia@ była 21-03. Teraz od owulacji ta powinna być około 27-04.Pewnie przyjdzie,tak czuję...No ja mam CLO od 2dc przez pięc dni potem przez kolejne 4 esrofem:)Jak ma przyjść@ to niech juz bedzie bo chciałabym zacząć następny cykl zmagań hehe
mam tak jak Ty tylko CLO po 2 tabletki dziennie, tez od 2dc
Iza, może @ nie przyjdzie, chociaż do Ciebiecaffe, iza37, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KaRa wrote:No to na zakonczenie tej 200 -setnej strony chcialam powiedziec : FAJNIE ZE JESTESCIE i NIECH PAN BOG WAM W DZIECIACH WASZA POMOC I WZAJEMNE WSPARCIE WYNAGRODZI !!!
i zebysmy na 300-setnej tylko o naszych ciazach i porodach rozmawialy
no i kochana spełniło ci siębliska77, caffe, Mango, Bursztyn, Conducive, megan8, inessa lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:iza37 wrote:samira wrote:no to laseczki koniec mojego cyklu właśnie byłam siusiu i już jest spore plamienie czyli ten cykl na straty ...ale spoko ,wcale się nie zmartwiłam i coraz bardziej ciągnie podbrzusze ...ehhh...dobra magnez,siemię,od 5dc CLO ...itd...
to juz wiesz na czym stoisz kochana, ja nadal czekam.Ostatnia@ była 21-03. Teraz od owulacji ta powinna być około 27-04.Pewnie przyjdzie,tak czuję...No ja mam CLO od 2dc przez pięc dni potem przez kolejne 4 esrofem:)Jak ma przyjść@ to niech juz bedzie bo chciałabym zacząć następny cykl zmagań hehe
mam tak jak Ty tylko CLO po 2 tabletki dziennie, tez od 2dc
Iza, może @ nie przyjdzie, chociaż do Ciebie
mam nadzieję ale nie będę histeryzować jak przyjdzie@ a jak będę to dajcie mi w łeb:)))bliska77, megan8, inessa lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:Ile tego siemienia bierzecie i w jakiej postaci?
ja pije codziennie na czczo mielony rozpuszczony w mleku z dodatkiem cukru i bardzo mi smakuje:)Mango, megan8, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Hej Dziewczynki
Mialam sie uczyc wczoraj intensywnie, ale nie do konca mi wyszlo. Niby cos tam zrobilam, ale z intensywnoscia mialo to niewiele wspolnego...
Samira, bardzo dobre podejscie, z takim na pewno sie uda.
Aga, ja tez mam podly nastroj dzisiaj, szkoda ze nie mozemy isc na kawe, to porozmawialybysmy
Megan, dbaj o siebie teraz.
oj tak Bursztynku, ta odległość, to chociaż wirtualniemegan8, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:Ile tego siemienia bierzecie i w jakiej postaci?
2-3 lyzeczki siemienia calego zalewalam goraca woda, mieszalam co jakis czas i po kilku godzinach (czasem po poltorej juz) zjadalam po kolacji. Pyszne! Bralam dwa cykle temu przez dwa tygodnie, ale przestalam, bo mialam po nich zaparcia.Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymegan8 wrote:Bursztyn wrote:Hej Dziewczynki
Mialam sie uczyc wczoraj intensywnie, ale nie do konca mi wyszlo. Niby cos tam zrobilam, ale z intensywnoscia mialo to niewiele wspolnego...
Samira, bardzo dobre podejscie, z takim na pewno sie uda.
Aga, ja tez mam podly nastroj dzisiaj, szkoda ze nie mozemy isc na kawe, to porozmawialybysmy
Megan, dbaj o siebie teraz.
też się zabieram z wami na kawę!!!
Zapraszamy ale dla Ciebie to bezkofeinowaanna maria, megan8, inessa lubią tę wiadomość