35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
agafbh wrote:megan8 wrote:Bursztyn wrote:Hej Dziewczynki
Mialam sie uczyc wczoraj intensywnie, ale nie do konca mi wyszlo. Niby cos tam zrobilam, ale z intensywnoscia mialo to niewiele wspolnego...
Samira, bardzo dobre podejscie, z takim na pewno sie uda.
Aga, ja tez mam podly nastroj dzisiaj, szkoda ze nie mozemy isc na kawe, to porozmawialybysmy
Megan, dbaj o siebie teraz.
też się zabieram z wami na kawę!!!
Zapraszamy ale dla Ciebie to bezkofeinowa
I ja chetnie sie napije kawki w dobrym towarzystwi:-)
bliska77, Mango, megan8, iza37, inessa, samira lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:agafbh wrote:megan8 wrote:Bursztyn wrote:Hej Dziewczynki
Mialam sie uczyc wczoraj intensywnie, ale nie do konca mi wyszlo. Niby cos tam zrobilam, ale z intensywnoscia mialo to niewiele wspolnego...
Aga, ja tez mam podly nastroj dzisiaj, szkoda ze nie mozemy isc na kawe, to porozmawialybysmy
jasne ze zapraszamy. Ja do caffe latte lub cappuccino wlalabym sobie Baileys a do czystej kawki wypilabym kieliszek koniaku lub advokata...mmm...pysne, Aga - co Ty na to ? Wkoncu my mozemy alkohol spozywac(jeszcze) i musimy sie jakos pocieszyc...Megan, no sama rozumiesz?
dziewczyny ja tez ja też))Ja narazie moge waszych pyszności alkoholowych mimo że nie pije ale na Baileysa bym sie skusiła mniam:) Miłego popołudnia no i pysznej kawki:)
Bursztyn, inessa, megan8, bliska77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Conducive wrote:Mango wrote:Ile tego siemienia bierzecie i w jakiej postaci?
Czy mielony też jest ok? Ile razy dziennie to pijecie?
2-3 lyzeczki siemienia calego zalewalam goraca woda, mieszalam co jakis czas i po kilku godzinach (czasem po poltorej juz) zjadalam po kolacji. Pyszne! Bralam dwa cykle temu przez dwa tygodnie, ale przestalam, bo mialam po nich zaparcia.
dziwne, bo to wlasnie ma dzialac przeciwko zaparciom, ale trzeba popijac duza iloscia wody.
Oj, to tego glutka trzeba jeszcze popijac??? Nie wiedzialam... Chyba jeszcze raz sprobuje:)inessa lubi tę wiadomość
-
Conducive wrote:Bursztyn wrote:Conducive wrote:Mango wrote:Ile tego siemienia bierzecie i w jakiej postaci?
2-3 lyzeczki siemienia calego zalewalam goraca woda, mieszalam co jakis czas i po kilku godzinach (czasem po poltorej juz) zjadalam po kolacji. Pyszne! Bralam dwa cykle temu przez dwa tygodnie, ale przestalam, bo mialam po nich zaparcia.
dziwne, bo to wlasnie ma dzialac przeciwko zaparciom, ale trzeba popijac duza iloscia wody.
Oj, to tego glutka trzeba jeszcze popijac??? Nie wiedzialam... Chyba jeszcze raz sprobuje:)
To może podłączymy się na tą kawkę z dodatkami))))))
Conducive, megan8, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Mango wrote:Conducive wrote:Bursztyn wrote:Conducive wrote:Mango wrote:Ile tego siemienia bierzecie i w jakiej postaci?
Oj, to tego glutka trzeba jeszcze popijac??? Nie wiedzialam... Chyba jeszcze raz sprobuje:)
To może podłączymy się na tą kawkę z dodatkami))))))
Zatem kawka z glutkiem;)megan8, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dziewczynki, mam taka wizje: bedac juz ciezarowkami, robimy zlot, np.w Lodzi lub W-awie, zeby kazdej bylo w miare latwo dojechc, idziemy do jakiejs wypasionej knajpki- kafejki z fantastyczna kawa i ciastkami (a co!) i gadamy gadamy gadamy! Wyobrazacie sobie takie stado 10, 15 czy ile nas tam jest ciezarowek w podobnym wieku i na podobnym etapie ciazy okupujace pol kawiarni? To bylby dopiero widok
ajakie fotki! Nadawalyby o gazety
Oj tak fajnie by bylo ,tylko obawiam sie ze moglo by ciastek zabraknacBursztyn, Mango, megan8, caffe, inessa, angela, samira, Conducive lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dziewczynki, mam taka wizje: bedac juz ciezarowkami, robimy zlot, np.w Lodzi lub W-awie, zeby kazdej bylo w miare latwo dojechc, idziemy do jakiejs wypasionej knajpki- kafejki z fantastyczna kawa i ciastkami (a co!) i gadamy gadamy gadamy! Wyobrazacie sobie takie stado 10, 15 czy ile nas tam jest ciezarowek w podobnym wieku i na podobnym etapie ciazy okupujace pol kawiarni? To bylby dopiero widok
Szalona kobieto! To jest cudowna myśl! zabierajmy sie do roboty, zachodźmy w końcu w te ciąże i melanż hahahhaBursztyn, anna maria, Mango, megan8, caffe, grosza, inessa, bliska77, samira, Conducive, iwka76, kate38 lubią tę wiadomość
-
Piękna wizjaTylko to mnie trzyma w "kupie"
megan8, caffe, inessa, angela, bliska77, samira, Bursztyn, Conducive lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
agafbh wrote:megan8 wrote:Bursztyn wrote:Hej Dziewczynki
A moja koleżanka 38l. pije kawkę sypaną kofeinową i co wy na to?
Ja lubię taką delikatną Nestafe Creme trudno będzie mi się odzwyczaićinessa, bliska77, samira, megan8, Mango lubią tę wiadomość
-
To by było wydarzenieco tam pół kawiarni całą se zajmiemy; a i pewnie w TV by nas pokazali hihihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 16:33
anna maria, inessa, bliska77, samira, Bursztyn, Conducive, Mango lubią tę wiadomość
-
Przypomniało mi się wczoraj że gin kazał mi zaszczepić się przeciwko żółtaczce w związku z zabiegiem usunięcia polipa- akurat trwa żółty tydzień do 26.04.-cokolwiek to znaczy nie znaczy niestety że są to szczepienia za darmo. Po pierwszej dawce trzeba za m-c powtórzyć a później za pół roku. Odwiedziłam 2 przychodnie dzisiaj w pierwszej cena 65zł +wizyta u lekarza + badanie krwi w drugiej cena 55zł i tylko wywiad robiony przez pielęgniarkę. Więc jak któraś pragnie się dokształcić to tu są info http://www.zoltytydzien.pl/co_to_jest_wzw/wzw_typu_a.aspx
anna maria, caffe, inessa, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:caffe wrote:Chyba się dzisiaj wkurzę i zastosuję luteinę! No ile można czekać?
Naprawdę chciałabym ci doradzić ale nie wiem
co na to gin może zapytaj lub umów się na wizytę ?
Wezmę luteinę to psychicznie się lepiej poczuję.
Gin powiedział, ze albo moge brać luteinę albo czekać na @. A ja już nie chcę czekać. Jeśli za 2 tygodnie nie dostanę to się umówię, na razie nie ma potrzebyinessa, bliska77, samira, grosza, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:agafbh wrote:megan8 wrote:Bursztyn wrote:Hej Dziewczynki
jasne ze zapraszamy. Ja do caffe latte lub cappuccino wlalabym sobie Baileys a do czystej kawki wypilabym kieliszek koniaku lub advokata...mmm...pyszne, Aga - co Ty na to ? Wkoncu my mozemy alkohol spozywac(jeszcze) i musimy sie jakos pocieszyc...Megan, no sama rozumiesz?
Bursztynki, ja też uwielbiam takie kawki z "wkładką" poważniesamira, Bursztyn, inessa, Conducive, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Dziewczynki, mam taka wizje: bedac juz ciezarowkami, robimy zlot, np.w Lodzi lub W-awie, zeby kazdej bylo w miare latwo dojechc, idziemy do jakiejs wypasionej knajpki- kafejki z fantastyczna kawa i ciastkami (a co!) i gadamy gadamy gadamy! Wyobrazacie sobie takie stado 10, 15 czy ile nas tam jest ciezarowek w podobnym wieku i na podobnym etapie ciazy okupujace pol kawiarni? To bylby dopiero widok
zarąbisty pomysł, że się tak wyrażęsamira, Bursztyn, inessa, megan8, Conducive, grosza, Mango lubią tę wiadomość