X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    megan8 wrote:
    Bursztyn wrote:
    Hej Dziewczynki

Mialam sie uczyc wczoraj intensywnie, ale nie do konca mi wyszlo. Niby cos tam zrobilam, ale z intensywnoscia mialo to niewiele wspolnego... :/

Samira, bardzo dobre podejscie, z takim na pewno sie uda.

Aga, ja tez mam podly nastroj dzisiaj, szkoda ze nie mozemy isc na kawe, to porozmawialybysmy

Megan, dbaj o siebie teraz.

też się zabieram z wami na kawę!!!

Zapraszamy ale dla Ciebie to bezkofeinowa :-)

I ja chetnie sie napije kawki w dobrym towarzystwi:-)

bliska77, Mango, megan8, iza37, inessa, samira lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    agafbh wrote:
    megan8 wrote:
    Bursztyn wrote:
    Hej Dziewczynki

Mialam sie uczyc wczoraj intensywnie, ale nie do konca mi wyszlo. Niby cos tam zrobilam, ale z intensywnoscia mialo to niewiele wspolnego... :/

Aga, ja tez mam podly nastroj dzisiaj, szkoda ze nie mozemy isc na kawe, to porozmawialybysmy

jasne ze zapraszamy. Ja do caffe latte lub cappuccino wlalabym sobie Baileys a do czystej kawki wypilabym kieliszek koniaku lub advokata...mmm...pysne, Aga - co Ty na to ? Wkoncu my mozemy alkohol spozywac ;)(jeszcze) i musimy sie jakos pocieszyc...Megan, no sama rozumiesz? ;) :P

dziewczyny ja tez ja też:)))Ja narazie moge waszych pyszności alkoholowych mimo że nie pije ale na Baileysa bym sie skusiła mniam:) Miłego popołudnia no i pysznej kawki:)

Bursztyn, inessa, megan8, bliska77, samira lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja zaraz na tą kawkę podjadę...adresik poproszę :D

inessa, Mango, megan8, Bursztyn, anna maria, iza37, samira lubią tę wiadomość

• Conducive Koleżanka

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Conducive wrote:
    Mango wrote:
    Ile tego siemienia bierzecie i w jakiej postaci?
    Czy mielony też jest ok? Ile razy dziennie to pijecie?

2-3 lyzeczki siemienia calego zalewalam goraca woda, mieszalam co jakis czas i po kilku godzinach (czasem po poltorej juz) zjadalam po kolacji. Pyszne! Bralam dwa cykle temu przez dwa tygodnie, ale przestalam, bo mialam po nich zaparcia.

dziwne, bo to wlasnie ma dzialac przeciwko zaparciom, ale trzeba popijac duza iloscia wody.

Oj, to tego glutka trzeba jeszcze popijac??? Nie wiedzialam... Chyba jeszcze raz sprobuje:)

inessa lubi tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Conducive wrote:
    Bursztyn wrote:
    Conducive wrote:
    Mango wrote:

2-3 lyzeczki siemienia calego zalewalam goraca woda, mieszalam co jakis czas i po kilku godzinach (czasem po poltorej juz) zjadalam po kolacji. Pyszne! Bralam dwa cykle temu przez dwa tygodnie, ale przestalam, bo mialam po nich zaparcia.

dziwne, bo to wlasnie ma dzialac przeciwko zaparciom, ale trzeba popijac duza iloscia wody.

Oj, to tego glutka trzeba jeszcze popijac??? Nie wiedzialam... Chyba jeszcze raz sprobuje:)

To może podłączymy się na tą kawkę z dodatkami ;)))))))

Conducive, megan8, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Conducive Koleżanka

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Conducive wrote:
    Bursztyn wrote:
    Conducive wrote:
    Mango wrote:

To może podłączymy się na tą kawkę z dodatkami ;)))))))

Zatem kawka z glutkiem;)

megan8, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• Conducive Koleżanka

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ... w doborowym towarzystwie:)

megan8, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Conducive wrote:
    ... w doborowym towarzystwie:)

Jestem za ;) , ale towarzystwo milczy ;) Może już popijają ...

megan8, inessa, samira, Conducive lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Zwolnijcie trochę! Nie chcę tu zostać sama na forum ...

nie zostaniesz ja tu na pewno na długo zabawię...

anna maria, inessa, megan8, bliska77, samira lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dziewczynki, mam taka wizje: bedac juz ciezarowkami, robimy zlot, np.w Lodzi lub W-awie, zeby kazdej bylo w miare latwo dojechc, idziemy do jakiejs wypasionej knajpki- kafejki z fantastyczna kawa i ciastkami (a co!) i gadamy gadamy gadamy! Wyobrazacie sobie takie stado 10, 15 czy ile nas tam jest ciezarowek w podobnym wieku i na podobnym etapie ciazy okupujace pol kawiarni? To bylby dopiero widok :D ajakie fotki! Nadawalyby o gazety :D

Oj tak fajnie by bylo ,tylko obawiam sie ze moglo by ciastek zabraknac

Bursztyn, Mango, megan8, caffe, inessa, angela, samira, Conducive lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dziewczynki, mam taka wizje: bedac juz ciezarowkami, robimy zlot, np.w Lodzi lub W-awie, zeby kazdej bylo w miare latwo dojechc, idziemy do jakiejs wypasionej knajpki- kafejki z fantastyczna kawa i ciastkami (a co!) i gadamy gadamy gadamy! Wyobrazacie sobie takie stado 10, 15 czy ile nas tam jest ciezarowek w podobnym wieku i na podobnym etapie ciazy okupujace pol kawiarni? To bylby dopiero widok :D ajakie fotki! Nadawalyby o gazety :D

Szalona kobieto! To jest cudowna myśl! zabierajmy sie do roboty, zachodźmy w końcu w te ciąże i melanż hahahha

Bursztyn, anna maria, Mango, megan8, caffe, grosza, inessa, bliska77, samira, Conducive, iwka76, kate38 lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • Mango Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

Piękna wizja :) Tylko to mnie trzyma w "kupie" ;)

megan8, caffe, inessa, angela, bliska77, samira, Bursztyn, Conducive lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba się dzisiaj wkurzę i zastosuję luteinę! No ile można czekać? :(

inessa, bliska77, samira, Conducive, Mango, iza37 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    megan8 wrote:
    Bursztyn wrote:
    Hej Dziewczynki

A moja koleżanka 38l. pije kawkę sypaną kofeinową i co wy na to?
    Ja lubię taką delikatną Nestafe Creme trudno będzie mi się odzwyczaić :P

inessa, bliska77, samira, megan8, Mango lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

To by było wydarzenie :) co tam pół kawiarni całą se zajmiemy; a i pewnie w TV by nas pokazali hihihi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 16:33

anna maria, inessa, bliska77, samira, Bursztyn, Conducive, Mango lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przypomniało mi się wczoraj że gin kazał mi zaszczepić się przeciwko żółtaczce w związku z zabiegiem usunięcia polipa- akurat trwa żółty tydzień do 26.04.-cokolwiek to znaczy nie znaczy niestety że są to szczepienia za darmo. Po pierwszej dawce trzeba za m-c powtórzyć a później za pół roku. Odwiedziłam 2 przychodnie dzisiaj w pierwszej cena 65zł +wizyta u lekarza + badanie krwi w drugiej cena 55zł i tylko wywiad robiony przez pielęgniarkę. Więc jak któraś pragnie się dokształcić to tu są info http://www.zoltytydzien.pl/co_to_jest_wzw/wzw_typu_a.aspx

anna maria, caffe, inessa, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

Naprawdę chciałabym ci doradzić ale nie wiem :P
    co na to gin może zapytaj lub umów się na wizytę ? :)

anna maria, caffe, inessa, samira lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    caffe wrote:

Naprawdę chciałabym ci doradzić ale nie wiem :P
    co na to gin może zapytaj lub umów się na wizytę ? :)

Wezmę luteinę to psychicznie się lepiej poczuję.

Gin powiedział, ze albo moge brać luteinę albo czekać na @. A ja już nie chcę czekać. Jeśli za 2 tygodnie nie dostanę to się umówię, na razie nie ma potrzeby :)

inessa, bliska77, samira, grosza, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    agafbh wrote:
    megan8 wrote:
    Bursztyn wrote:
    Hej Dziewczynki

jasne ze zapraszamy. Ja do caffe latte lub cappuccino wlalabym sobie Baileys a do czystej kawki wypilabym kieliszek koniaku lub advokata...mmm...pyszne, Aga - co Ty na to ? Wkoncu my mozemy alkohol spozywac ;)(jeszcze) i musimy sie jakos pocieszyc...Megan, no sama rozumiesz? ;) :P

Bursztynki, ja też uwielbiam takie kawki z "wkładką" poważnie ;-)

samira, Bursztyn, inessa, Conducive, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

zarąbisty pomysł, że się tak wyrażę

samira, Bursztyn, inessa, megan8, Conducive, grosza, Mango lubią tę wiadomość

‹‹ 339 340 341 342 343 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ