35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:agafbh wrote:Bursztynku, dziękuję Ci bardzo ale wiesz, no właśnie ale....., poniedziałek, wtorek oczekuję mojej przyjaciółki @
Aga, czasem nawet najlepsze przyjaciolki zawodza
oj Bursztynku, nie rób mi nadziei..............Bursztyn, Mango, samira, megan8, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:Hej moje kochane:) Inessko oczywiscie ze myslami jestem z Tobą
Bursztynku u mnie pogoda super,pieknie zielono,gorzej z nastrojem. Oczywiście musiałam zrobic test taki jakis z allegro co kiedyś kupilam-negatyw.Ale to i tak za wcześnie mi sie wydaje bo owulacja była 13-14.04.Ale cycki mnie juz zaczynają boleć więc okres juz sie zbliża ehhh
Miłego dzionka dziewuszki moje:)))
Iza, poczekaj jeszcze ze dwa dni, jak się @ nie pojawi, to testuj ale testem o większej czułości, trzymam kciukiMango, iza37, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:agafbh wrote:Bursztynku, dziękuję Ci bardzo ale wiesz, no właśnie ale....., poniedziałek, wtorek oczekuję mojej przyjaciółki @
Aga, czasem nawet najlepsze przyjaciolki zawodza
zgadzam sie z tym ,mnie też zawiodła ale jak juz zawiodła to i tak bardzio sie ciesze hihihihihbliska77, Mango, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:caffe wrote:Chyba się dzisiaj wkurzę i zastosuję luteinę! No ile można czekać?
biedactwo:(
Juz nie
Wczoraj kazałam mojemu żeby mi luteinę założył. Tak mi wepchał, że mu powiedziałam, że to tabletka dopochwowa jest, a nie do gardła się ją bierze. No i poskutkowałoWstałam rano i na powitanie ciocia mnie uściskała
Bursztyn, bliska77, Mango, iza37, anna maria, samira, megan8, Conducive, inessa, Mega lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ineska, powodzenia na testach życzę
Iwka, dobrze, że nie masz szyi jak żyrafa, bo wtedy to byłoby dopiero rzyganie
Miłego dnia dziewczyny
hahaha całe szczęście jeszcze nie ma rzygania tylko mdłosci , więc i szyja żyrafy by nie zaszkodziła hihihihihMango, caffe, samira, megan8, Conducive, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:iza37 wrote:caffe wrote:Chyba się dzisiaj wkurzę i zastosuję luteinę! No ile można czekać?
Juz nie
Wczoraj kazałam mojemu żeby mi luteinę założył. Tak mi wepchał, że mu powiedziałam, że to tabletka dopochwowa jest, a nie do gardła się ją bierze. No i poskutkowałoWstałam rano i na powitanie ciocia mnie uściskała
no widzisz, mała tabletka a tyle radościMango, Bursztyn, caffe, iza37, megan8, Conducive, inessa lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:caffe wrote:iza37 wrote:caffe wrote:Chyba się dzisiaj wkurzę i zastosuję luteinę! No ile można czekać?
Juz nie
no widzisz, mała tabletka a tyle radości
hehehe, dokładniewidać mi też doktora było potrzeba
bliska77, iza37, inessa, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:Aguś teraz MY oczekujemy "przyjaciółki" wrrr
oj oczekujemy, oczekujemy, , może w kolejnym cyklu się uda a może akurat do Ciebie przyjaciółka nie przyjdzie, kto wie, kto wiecaffe, samira, megan8, Mango, grosza, inessa lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:iza37 wrote:Aguś teraz MY oczekujemy "przyjaciółki" wrrr
oj oczekujemy, oczekujemy, , może w kolejnym cyklu się uda a może akurat do Ciebie przyjaciółka nie przyjdzie, kto wie, kto wie
a może to do Ciebie nie przyjdzie???hahhacaffe, Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja dzisiaj odnotowałam spadek...nie mam objawów, więc cały czas świeci się światełko w tunelu, ale jak Wy tak piszecie o kolejnym cyklu to z tyłu głowy też zaczynam słyszeć ten szept...
anna maria, bliska77, iza37, caffe, megan8, Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Wenus ja mieszkam pod Dortmundem na wsi ,jest pieknie zielono i ptaszki spiewaja,a Ty z kad?
hahaha a ja na początku czerwca przeprowadzam się z Essen do Bochum , bo chcę mieszkac bliżej siostry i pracy hihih A tutaj w Essen jest juz troche zielono ale ptaszków nie słychać bo samochody je przegoniły Ale w poniedziałek jade do polski na wioske i tam dopiero bedzie powietrzei zieleń i kwiatki i ptaszki i moja kicia Pozdowionkabliska77, caffe, anna maria, samira, megan8, Mango, Conducive, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzielono za oknem się robi,niech zielono na wykresach też będzie...
to moja przepowiednia na dziś...a za parę dni zobaczymy czy umiem wróżyć
póki co idę coś robić bo zajoba dostanę od myślenia czy to obcy któryś tam pasażer we mnie siedzi czy ta @ tak się rozsiadać zaczynabliska77, iza37, Bursztyn, anna maria, samira, megan8, Mango, Conducive, inessa lubią tę wiadomość
-
Dorka71 wrote:ja dzisiaj odnotowałam spadek...nie mam objawów, więc cały czas świeci się światełko w tunelu, ale jak Wy tak piszecie o kolejnym cyklu to z tyłu głowy też zaczynam słyszeć ten szept...
A na kiedy masz termin@?Kiedy maiłaś owulację, bo nie doczytałam?bliska77, megan8, inessa lubią tę wiadomość