Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    agafbh wrote:
    Bursztynku, dziękuję Ci bardzo ale wiesz, no właśnie ale....., poniedziałek, wtorek oczekuję mojej przyjaciółki @ ;-)

Aga, czasem nawet najlepsze przyjaciolki zawodza ;)

oj Bursztynku, nie rób mi nadziei..............

Bursztyn, Mango, nick nieaktualny, megan8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Bursztynku, dziękuję Ci bardzo ale wiesz, no właśnie ale....., poniedziałek, wtorek oczekuję mojej przyjaciółki @ ;-)

Aguś to oczekujemy razem:)

nick nieaktualny, Mango, megan8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Hej moje kochane:) Inessko oczywiscie ze myslami jestem z Tobą:)
    Bursztynku u mnie pogoda super,pieknie zielono,gorzej z nastrojem. Oczywiście musiałam zrobic test taki jakis z allegro co kiedyś kupilam-negatyw.Ale to i tak za wcześnie mi sie wydaje bo owulacja była 13-14.04.Ale cycki mnie juz zaczynają boleć więc okres juz sie zbliża ehhh
    Miłego dzionka dziewuszki moje:)))

Iza, poczekaj jeszcze ze dwa dni, jak się @ nie pojawi, to testuj ale testem o większej czułości, trzymam kciuki

Mango, iza37, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    agafbh wrote:

Aga, czasem nawet najlepsze przyjaciolki zawodza ;)

zgadzam sie z tym ,mnie też zawiodła ale jak juz zawiodła to i tak bardzio sie ciesze hihihihih

nick nieaktualny, Mango, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineska, powodzenia na testach życzę :)

Iwka, dobrze, że nie masz szyi jak żyrafa, bo wtedy to byłoby dopiero rzyganie :P

Miłego dnia dziewczyny :)

Bursztyn, nick nieaktualny, Mango, nick nieaktualny, Conducive, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    caffe wrote:
    Chyba się dzisiaj wkurzę i zastosuję luteinę! No ile można czekać? :(

biedactwo:(

Juz nie :P :P :P

Wczoraj kazałam mojemu żeby mi luteinę założył. Tak mi wepchał, że mu powiedziałam, że to tabletka dopochwowa jest, a nie do gardła się ją bierze. No i poskutkowało :P Wstałam rano i na powitanie ciocia mnie uściskała :P :P :P

Bursztyn, nick nieaktualny, Mango, iza37, anna maria, nick nieaktualny, megan8, Conducive, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ineska, powodzenia na testach życzę :)

Iwka, dobrze, że nie masz szyi jak żyrafa, bo wtedy to byłoby dopiero rzyganie :P

Miłego dnia dziewczyny :)

hahaha całe szczęście jeszcze nie ma rzygania tylko mdłosci , więc i szyja żyrafy by nie zaszkodziła hihihihih

Mango, caffe, nick nieaktualny, megan8, Conducive, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    iza37 wrote:
    caffe wrote:

Wczoraj kazałam mojemu żeby mi luteinę założył. Tak mi wepchał, że mu powiedziałam, że to tabletka dopochwowa jest, a nie do gardła się ją bierze. No i poskutkowało :P Wstałam rano i na powitanie ciocia mnie uściskała :P :P :P

no widzisz, mała tabletka a tyle radości :-)

Mango, Bursztyn, caffe, iza37, megan8, Conducive, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    caffe wrote:
    iza37 wrote:
    caffe wrote:

no widzisz, mała tabletka a tyle radości :-)

hehehe, dokładnie :) widać mi też doktora było potrzeba :P

nick nieaktualny, iza37, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś teraz MY oczekujemy "przyjaciółki" wrrr

caffe, megan8, grosza, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co wy tak wyglądacie tych "przyjaciółek"???jakby mnie która wyglądała to ja rozumiem ale ją???
    :/

anna maria, nick nieaktualny, megan8, Mango, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:

oj oczekujemy, oczekujemy, , może w kolejnym cyklu się uda a może akurat do Ciebie przyjaciółka nie przyjdzie, kto wie, kto wie :-)

caffe, nick nieaktualny, megan8, Mango, grosza, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    iza37 wrote:

oj oczekujemy, oczekujemy, , może w kolejnym cyklu się uda a może akurat do Ciebie przyjaciółka nie przyjdzie, kto wie, kto wie :-)

a może to do Ciebie nie przyjdzie???hahha

caffe, Mango, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    więcej wiary!!!!

caffe, nick nieaktualny, iza37, megan8, Mango, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    więcej wiary!!!!

Kochana, pewnie gdyby nie te objawy zbliżającej się@ to bym wierzyła:)))Ale wierzę, że następnym razem sie uda:)))

caffe, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzisiaj odnotowałam spadek...nie mam objawów, więc cały czas świeci się światełko w tunelu, ale jak Wy tak piszecie o kolejnym cyklu to z tyłu głowy też zaczynam słyszeć ten szept... :(

anna maria, nick nieaktualny, iza37, caffe, megan8, Mango, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wenus ja mieszkam pod Dortmundem na wsi ,jest pieknie zielono i ptaszki spiewaja,a Ty z kad?

iwka76, nick nieaktualny, caffe, Mango, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • iwka76 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Wenus ja mieszkam pod Dortmundem na wsi ,jest pieknie zielono i ptaszki spiewaja,a Ty z kad?

hahaha a ja na początku czerwca przeprowadzam się z Essen do Bochum , bo chcę mieszkac bliżej siostry i pracy hihih A tutaj w Essen jest juz troche zielono ale ptaszków nie słychać bo samochody je przegoniły Ale w poniedziałek jade do polski na wioske i tam dopiero bedzie powietrzei zieleń i kwiatki i ptaszki i moja kicia Pozdowionka

nick nieaktualny, caffe, anna maria, nick nieaktualny, megan8, Mango, Conducive, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielono za oknem się robi,niech zielono na wykresach też będzie...
    to moja przepowiednia na dziś...a za parę dni zobaczymy czy umiem wróżyć :)
    póki co idę coś robić bo zajoba dostanę od myślenia czy to obcy któryś tam pasażer we mnie siedzi czy ta @ tak się rozsiadać zaczyna ;)

nick nieaktualny, iza37, Bursztyn, anna maria, nick nieaktualny, megan8, Mango, Conducive, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    ja dzisiaj odnotowałam spadek...nie mam objawów, więc cały czas świeci się światełko w tunelu, ale jak Wy tak piszecie o kolejnym cyklu to z tyłu głowy też zaczynam słyszeć ten szept... :(

A na kiedy masz termin@?Kiedy maiłaś owulację, bo nie doczytałam?

nick nieaktualny, megan8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 341 342 343 344 345 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ