35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kate38 wrote:zielono za oknem się robi,niech zielono na wykresach też będzie...
to moja przepowiednia na dziś...a za parę dni zobaczymy czy umiem wróżyć
póki co idę coś robić bo zajoba dostanę od myślenia czy to obcy któryś tam pasażer we mnie siedzi czy ta @ tak się rozsiadać zaczyna
stawiałabym na pasażera!!!bliska77, iwka76, kate38, megan8, Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:Czesc Dziewczeta, niestety czas ne pozwala mi tutaj czesto zagladac ale mysle o Was. Jejku, ja to nie jestem taka zaawansowana jak wy tak czytam wasze kometarze. Moze glupie pytnie zadam czy jak zaczynalysce staranie o malego czlowieczka to bylyscie wczesniej u lekarza na jakies badania? Moj doktor tutau (nie ginekolog) powiedzial ze jak sie zdecyduje to tylko sex i jeszcze raz sex i jak sie nic nie wydarzy do trzech misiacy to wtedy na jakies badania wysle hmmmm. No nie wiem krew mam dobra ogolnie jestem zdrowa to wlasciwie chyba nie potrzeba nic wiecej co nie? Zaczelam mierzyc temperature ale nie kumam bazy z badaniem szyjki macicy ze niby mam byc wysunieta czy jak to tam jest ups....w sumie jak sama sie nie naucze to kto mi pomoze hahaha... Pozdrawiam wszystkie no i gratulacje dla zaciazonych, jejku to musi byc najwaspanialsze uczucie na swiecie
Mam nadzieje ze kiedys tez mnie spotka...
Panda ja ogolnie staram sie 13 -ty cykl,w lutym bylam u Gina.i powiedzial ze jak do Maja nic nie bedzie to mnie bedzie musial hormonami wspomoc,czego ja nie bardzo bym chciala.Poza sprawdzeniem nasienia mojego meza to ogolnie zadnych dodatkowych badan.A co to znaczy Doktor tutau.Panda, Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
iwka76 wrote:anna maria wrote:Wenus ja mieszkam pod Dortmundem na wsi ,jest pieknie zielono i ptaszki spiewaja,a Ty z kad?
hahaha a ja na początku czerwca przeprowadzam się z Essen do Bochum , bo chcę mieszkac bliżej siostry i pracy hihih A tutaj w Essen jest juz troche zielono ale ptaszków nie słychać bo samochody je przegoniły Ale w poniedziałek jade do polski na wioske i tam dopiero bedzie powietrzei zieleń i kwiatki i ptaszki i moja kicia Pozdowionka
To nawet bedziesz nie daleko mnie super.pozdrawiamMango, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:grosza wrote:iza37 wrote:Aguś teraz MY oczekujemy "przyjaciółki" wrrr
no, ja się już niestety doczekałam
witaj w klubie ,zaczynamy cykl tego samego dnia :*
no Samirko twojego udziału w tym klubie to się nie spodziewałammegan8, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:iwka76 wrote:megan8 wrote:inessa myślami będę z Tobą
witaj megan jak sie czujesz i czy już masz może jakieś objawy , bo u mnie zaczynają się rewolucje , a pytam sie bo jesteśmy w bardzo podobej czasowo ciąży pozdrowionka
iwka76 to już ostro z tobą się dzieje.Ja na razie lekkie niebolące kłucia w brzuchu i nadmiar śliny w ustach .Nie wiem czy u ciebie na ovu pojawiło się śledzenie ciąży ,bo u mnie tak i według tego to dziś jest mój pierwszy dzień 6tygodnia .Nie wiem kiedy iść do lekarza ,mam w planie we wtorek ,ale może to za wcześnie ,może nic tam nie zobaczy...
No i ubolewam nad :
1.nie wiem co z moim fitnessem ,chodzę ale się ograniczam z niektórymi ćwiczeniami
2.mam kolczyk w pępku i nie wiem co z nim
3.nie wiem jak z lataniem samolotem ,bo może tak się stać że polecę do mojego...
4.a jak już polecę to ma sąsiadów wietnamców i częstują suszi ,a ja to uwielbiam
Wenus moja droga nie ubolewaj część nadrobisz za 9 mcy
Ciesz się i dbaj o siebie !
ad1. rób tak dalej
ad2 polecam zdjąć tak słyszałam
ad3.latać można tylko w ostatnich m-cach należy się powstrzymać
ad4 ja nie jadłabym surowiznybliska77, samira, caffe, iwka76, megan8, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygrosza wrote:iza37 wrote:Aguś teraz MY oczekujemy "przyjaciółki" wrrr
Kurcze, Grosza, może kolejny cykl będzie Twój, nie martw się ja za 3,4 dni dołączę do Ciebie, także nie będziesz samasamira, grosza, Mango, iza37, anna maria, caffe, megan8, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:grosza wrote:iza37 wrote:Aguś teraz MY oczekujemy "przyjaciółki" wrrr
Kurcze, Grosza, może kolejny cykl będzie Twój, nie martw się ja za 3,4 dni dołączę do Ciebie, także nie będziesz sama
akysz akysz lepiej nie dołączajsamira, bliska77, Mango, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygrosza wrote:agafbh wrote:grosza wrote:iza37 wrote:Aguś teraz MY oczekujemy "przyjaciółki" wrrr
Kurcze, Grosza, może kolejny cykl będzie Twój, nie martw się ja za 3,4 dni dołączę do Ciebie, także nie będziesz sama
akysz akysz lepiej nie dołączaj
oj chyba niestety jednak dołączę, póki co, wszystkie znaki na niebie i ziemi na to wskazujągrosza, samira, inessa lubią tę wiadomość