X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, faktycznie weź, ja też bym wzięła

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2013, 18:59

caffe, samira, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy powodzenia dla każdej ;) <3
    Jutro mamy testy psychologiczne w ośrodku brbrbrbbr
    Dziękuje każdej i pamiętam <3

Bursztyn, KaRa, megan8, samira, Conducive, grosza, Mango, anna maria, bliska77, Olena, iza37, caffe lubią tę wiadomość

• KaRa Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Dobrej nocy powodzenia dla każdej ;) <3
    Jutro mamy testy psychologiczne w ośrodku brbrbrbbr
    Dziękuje każdej i pamiętam <3

Inessko Kochana co Ty taka cicha? Stresujesz sie testami czy taki maly dolek Cie dopadl? Bede oczywiscie trzymac kciuki. <3 Pamietam codziennie :)

inessa, samira, Bursztyn, grosza, Mango, bliska77, caffe lubią tę wiadomość

atdczbmhr11b1825.png[/url]
    relg3e5e91k07fd9.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:52

inessa, Bursztyn, Mango, bliska77, caffe lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dołka byłam dziś u ginekologa (ale opowiem jutro wieczorem) i stresujemy się strasznie testami jutrzejszymi :(
    Trzymajcie się <3

megan8, KaRa, samira, Bursztyn, grosza, Mango, anna maria, bliska77, caffe lubią tę wiadomość

• KaRa Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Mam dołka byłam dziś u ginekologa (ale opowiem jutro wieczorem) i stresujemy się strasznie testami jutrzejszymi :(
    Trzymajcie się <3

W takim razie czekamy na wiadomosci. Przytulam Cie kochana. <3
    Bedzie dobrze.

wenus, Bursztyn, Mango, bliska77, caffe, megan8, angela, inessa lubią tę wiadomość

atdczbmhr11b1825.png[/url]
    relg3e5e91k07fd9.png
  • wenus Ekspertka

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem wykonczona...Nogi mi zaraz eksploduja a jutro znowu to samo...Jak kazdego dnia ,pamiętam i myślę o Was!!!Moze jutro do południa cos zdążę napisac.Inessa trzymaj sie jutro dzielnie!!!Z pewnoscia przeznaczone Ci dziecko juz na Ciebie czeka,jeszcze tylko troche czasu...Szkoda,ze to wszystko tak długo trwa.Mogłabys juz dzis uszczesliwic tą samotną dziecinkę:)
    Ciężąróweczki ,trzymajcie się zdrowo!!!Dobranoc Dziewczynki:)

Bursztyn, Conducive, Mango, anna maria, bliska77, iza37, caffe, megan8, angela, inessa, KaRa lubią tę wiadomość

[img]http:/[/img]
  • wenus Ekspertka

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze jedno-Andzia z pewnoscią się odezwe i jeszcze raz dziękuje za oferowane wsparcie.
    Wogóle wszystkim Wam dziękuje-jestem tu sama i nawet nie wiecie jak sie ciesze ,że moge sobie z Wami "pogadac".No to papa.

Bursztyn, Conducive, Mango, anna maria, bliska77, Olena, samira, caffe, inessa lubią tę wiadomość

• Conducive Koleżanka

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Conducive wrote:
    Bursztyn wrote:
    Conducive wrote:
    Mango wrote:
    Ile tego siemienia bierzecie i w jakiej postaci?
    Czy mielony też jest ok? Ile razy dziennie to pijecie?

2-3 lyzeczki siemienia calego zalewalam goraca woda, mieszalam co jakis czas i po kilku godzinach (czasem po poltorej juz) zjadalam po kolacji. Pyszne! Bralam dwa cykle temu przez dwa tygodnie, ale przestalam, bo mialam po nich zaparcia.

dziwne, bo to wlasnie ma dzialac przeciwko zaparciom, ale trzeba popijac duza iloscia wody.

Oj, to tego glutka trzeba jeszcze popijac??? Nie wiedzialam... Chyba jeszcze raz sprobuje:)

czytalam, ze trzeba i popijam ale dlatego ze ja zjadam rowniez te cale ziarenka razem z glutem :)

Ja tez je zjadam, dzis dodatkowo popilam. Jutro zobacze, jak to u mnie zadziala:)

Mango, bliska77, Bursztyn, caffe, inessa lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 04:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessko trzymaj się!! My trzymamy mocno i nie puścimy dopóki nie dasz znać, ze możemy ;)

anna maria, bliska77, Bursztyn, caffe, megan8, inessa lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 04:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa- Aniol ,czeka na swojego Aniolka.Piekne. Myslami caly czas z Toba

bliska77, Bursztyn, caffe, megan8, Conducive, angela, inessa lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 04:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wenus jakby co to :Andzia:jest caly czas do dyspozycji.

wenus, bliska77, caffe, megan8, inessa, Mega lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • wenus Ekspertka

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 05:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Wenus jakby co to :Andzia:jest caly czas do dyspozycji.

Czesc.A czy Ty w Niemczech mieszkasz?

caffe, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    Inessa nie denerwuj się, wszystko będzie dobrze, wszystkie trzymamy kciuki :-)

Bursztyn, caffe, anna maria, samira, Conducive, inessa lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Doberek drogie panie i trzymam kciuki za Inesse , ale znając już ta osóbke wiem y że jeste dobrym czlowiekiem wiec nie pozwolą żeby dobry człowiek nie mogl obdarować szczęściem małej biednej istotki , więc wszystko będzie dobrze .
    Dziewczynki nawet nie wiecie co ja wczoraj przeżyłam hihihihi Pierwsze poranne mdłości były straszne , a w dodatku jeszcze w tym samym czasie jechałam pociągiem do mojej siostry , myślalam że tam padnę . Wymiotów nie było ale zawroty , mdłości i osłabienie okropne . Ale za to wiedziałam że wszystko jest w porządku z fasolka juz się nie mogę doczekac kkiedy pójde do lekarza i zrobie pierwsze USG żeby sie upewnic że wszystko gra . A zanim pójde do lekarza prosto z autokaru polece zrobić BETE hihihihhi Ale juz zaczyna mnie wkurzac to że siostra i moj maruda caly czas , nie rób tego , nie rób tamtego i tak na okrągło . Boją sie żeby się scenariusz ż 1 lutego nie powtórzył . A ja tak grzeczna że nawet marude pogoniłam na zakupy żeby on dzwigał hihihihihhihi Teraz jestem pod ochronka i mam prawo go wykorzystywać hihihihihih Pozdrawiam wszystkie dziewczynki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2013, 08:16

bliska77, iza37, caffe, Mango, anna maria, samira, megan8, Conducive, inessa lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • iwka76 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    inessa myślami będę z Tobą

witaj megan jak sie czujesz i czy już masz może jakieś objawy , bo u mnie zaczynają się rewolucje , a pytam sie bo jesteśmy w bardzo podobej czasowo ciąży pozdrowionka

caffe, Mango, samira, megan8, Conducive, inessa lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka76 wrote:
    Dzień Doberek drogie panie i trzymam kciuki za Inesse , ale znając już ta osóbke wiem y że jeste dobrym czlowiekiem wiec nie pozwolą żeby dobry człowiek nie mogl obdarować szczęściem małej biednej istotki , więc wszystko będzie dobrze .
    Dziewczynki nawet nie wiecie co ja wczoraj przeżyłam hihihihi Pierwsze poranne mdłości były straszne , a w dodatku jeszcze w tym samym czasie jechałam pociągiem do mojej siostry , myślalam że tam padnę . Wymiotów nie było ale zawroty , mdłości i osłabienie okropne . Ale za to wiedziałam że wszystko jest w porządku z fasolka juz się nie mogę doczekac kkiedy pójde do lekarza i zrobie pierwsze USG żeby sie upewnic że wszystko gra . A zanim pójde do lekarza prosto z autokaru polece zrobić BETE hihihihhi Ale juz zaczyna mnie wkurzac to że siostra i moj maruda caly czas , nie rób tego , nie rób tamtego i tak na okrągło . Boją sie żeby się scenariusz ż 1 lutego nie powtórzył . A ja tak grzeczna że nawet marude pogoniłam na zakupy żeby on dzwigał hihihihihhihi Teraz jestem pod ochronka i mam prawo go wykorzystywać hihihihihih Pozdrawiam wszystkie dziewczynki

Iwka, co do Inessy to święte słowa
    no i widzę, że Twoja rodzinka dba o Ciebie :-)

caffe, Mango, megan8, Conducive, angela, inessa lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Chyba się dzisiaj wkurzę i zastosuję luteinę! No ile można czekać? :(

biedactwo:(

bliska77, caffe, Mango, inessa lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej moje kochane:) Inessko oczywiscie ze myslami jestem z Tobą:)
    Bursztynku u mnie pogoda super,pieknie zielono,gorzej z nastrojem. Oczywiście musiałam zrobic test taki jakis z allegro co kiedyś kupilam-negatyw.Ale to i tak za wcześnie mi sie wydaje bo owulacja była 13-14.04.Ale cycki mnie juz zaczynają boleć więc okres juz sie zbliża ehhh
    Miłego dzionka dziewuszki moje:)))

bliska77, Bursztyn, caffe, Mango, anna maria, samira, inessa lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku, dziękuję Ci bardzo ale wiesz, no właśnie ale....., poniedziałek, wtorek oczekuję mojej przyjaciółki @ ;-)

Bursztyn, caffe, iza37, Mango, samira, megan8, Conducive, inessa lubią tę wiadomość

‹‹ 340 341 342 343 344 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ