X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobię pewnie też i to badanie w swoim czasie - na razie to te podstawowe...

Kilka z Was zaczyna teraz cykl - kto wie, czy nie wynika to z pewnej zażyłości na forum. Jest taka teoria, że jeśli kilka kobiet jest blisko ze sobą - mieszkają razem, pracują czy jakoś łączą się mentalnie - to po pewnym czasie ich cykle zaczynają się do siebie zbliżać. Ja tak miałam w pracy - było nas w pokoju 6 dziewczyn i po pół roku 4 z nas miało w tym samym czasie @ - tak więc możliwe, że działa to też wirtualnie...;)

grosza, megan8, bliska77, anna maria, inessa, Bursztyn, Conducive lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    caffe wrote:
    Grosza, Samira ja tez od dzisiaj jestem w klubie @ :P

Zapomniałaś o mnie ;) Klub ma już swoje wielbicielki :(

Mango, umknęło mi widać :P Ale wiesz, w następnym miesiącu mam nadzieję, że zamkniemy ten klub :P

samira, megan8, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Dziś widziałam uczennicę zdającą test gimnazjalny, która miała już spory brzuszek :( Kurcze jak to jest!!!!!???? My staramy się, dbamy o siebie, a ona będzie miała dziecko, którego pewnie nie chciała :( I jak tu nie mieć doła :(((((((((

dokładnie.......ja już nic nie mówię, bo mam właśnie doła ...

megan8, caffe, samira, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    Witajcie dziewczynki
    U mnie straszny spadek formy - wczoraj byłam u gina - powiedział,że macica jest za twarda , od 2-3 dni boli mnie dół brzucha , mam kolki, kłucia i ciągnięcia. Gin znów nakazał leżenie i zero wychodzenia - bardzo się niepokoję i boję,żeby nic złego się nie stało - do tego cały czas czekam na wynik z krwi i to też mnie stresuje - nie będę Was zadręczać swoim marudzeniem - pozdrawiam i myślę o każdej. Nowe ciężaróweczki - dbajcie o siebie , proszę..

Angela, dbaj o siebie i stosuj się do wszystkich zaleceń lekarza

caffe, angela, inessa lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:53

bliska77, caffe, grosza, iza37, anna maria, samira, inessa, wenus, Bursztyn, Conducive lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Mango wrote:
    Dziś widziałam uczennicę zdającą test gimnazjalny, która miała już spory brzuszek :( Kurcze jak to jest!!!!!???? My staramy się, dbamy o siebie, a ona będzie miała dziecko, którego pewnie nie chciała :( I jak tu nie mieć doła :(((((((((

Aga, nie martw się. Pewnie niebawem pojawi się jakaś drabina i wyjdziesz z tego dołu <3 Nie załamuj się <3

bliska77, iza37, samira, Mango, inessa, wenus, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    agafbh wrote:
    Mango wrote:

Aga, nie martw się. Pewnie niebawem pojawi się jakaś drabina i wyjdziesz z tego dołu <3 Nie załamuj się <3

dzięki, wiesz co to nie chodzi o załamanie tylko raczej bezsilność....

caffe, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak pragnę tego dziecka, że nie mogę o niczym innym myśleć...posprzątałam w pół godziny cały dom...nie pomogło

bliska77, Mango, caffe, anna maria, samira, inessa, megan8, kate38, polarmiś, Olena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    tak pragnę tego dziecka, że nie mogę o niczym innym myśleć...posprzątałam w pół godziny cały dom...nie pomogło

niestety, prawda??? cóż można powiedzieć, chyba tylko działać i cierpliwie czekać

Mango, anna maria, samira, inessa, megan8, polarmiś lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Mango wrote:
    caffe wrote:

Mango, umknęło mi widać :P Ale wiesz, w następnym miesiącu mam nadzieję, że zamkniemy ten klub :P

Proponuję otworzyć nowy:) Ciężarówki 35+ :)

caffe, bliska77, samira, inessa, megan8, Conducive lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • caffe Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    caffe wrote:
    agafbh wrote:
    Mango wrote:

Ja najbardziej w życiu nie lubię bezsilności. Rozumiem co czujesz <3

Mango, bliska77, samira, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    caffe wrote:
    Mango wrote:
    caffe wrote:

Proponuję otworzyć nowy:) Ciężarówki 35+ :)

Dokładnie to miałam na myśli :)

Mango, bliska77, inessa, grosza lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    agafbh wrote:
    caffe wrote:
    agafbh wrote:
    Mango wrote:

Zgadzam się z Wami! Bezsilność jest najgorsza :(, ale dzięki temu forum jeszcze jakoś funkcjonuję :)

caffe, bliska77, samira, inessa lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • caffe Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny na forum na pewno dają wsparcie i są kochane :)

bliska77, samira, inessa, Mango, megan8, Bursztyn, anna maria, iza37 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawiam się jak funkcjonować w tym cyklu. To, że będzie <3 <3 <3 to logiczne (jak się z moim nie pożremy o coś :P ), ale zastanawiam się czy się nie zaopatrzyć w furę testów ovu i po prostu codziennie sprawdzać jak się sprawa ma. Bo przy moich jazdach z @ to ja nie wiem czego się spodziewać... Ja nie odczuwam, że zbliża się ovu, bądź jest lub była. Muszę się więc wspomagać jakoś...

samira, inessa, Mango, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    caffe wrote:
    agafbh wrote:
    caffe wrote:
    agafbh wrote:
    Mango wrote:

Zgadzam się z Wami! Bezsilność jest najgorsza :(, ale dzięki temu forum jeszcze jakoś funkcjonuję :)

fakt, gdyby nie forum, można by ześwirować.......

caffe, samira, inessa, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie!!!!
    Dziewczyny myśmy niedawno wrócli ledwo żyjemy testy trwały prawie 4 godziny a to jeszcze nie koniec, bo jeszcze raz musimy jechać 16 maja potem około 2 -3 dni czekamy na reszte wyników..
    Dzięki za troske i pamięć ja o Was pamiętam bardzo <3 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2013, 21:00

caffe, samira, KaRa, Mango, megan8, Bursztyn, polarmiś, anna maria, bliska77, iza37, angela lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    huraaaaaaaaaaaa odnowiłam kalendarz ciąży , ale będzie zabawa hihihih A cio do tych testów ja chyba dzięki nim tez zafasolkowałam też wykorzystałam dwa komplety ale się udało Tak że polecam i nawet zostawiłam sobie na pamiątke z podpisaną datą kiedy była owulacja Fajna sprawa

caffe, samira, inessa, Mango, megan8, Conducive, anna maria, bliska77, iza37 lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka76 wrote:
    huraaaaaaaaaaaa odnowiłam kalendarz ciąży , ale będzie zabawa hihihih A cio do tych testów ja chyba dzięki nim tez zafasolkowałam też wykorzystałam dwa komplety ale się udało Tak że polecam i nawet zostawiłam sobie na pamiątke z podpisaną datą kiedy była owulacja Fajna sprawa

Fajnie :) Dzięki :)

samira, inessa, Mango, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość

• KaRa Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Kobietki. Wkoncu nadrobilam posty z calego dnia :) Widze ze nastroje w kratke.
    Inesska napisz jutro jak wam poszlo na testach.
    Caffe ja rowniez stosowalam testy owu w ostatnim cyklu.
    Angela, iwka76, Megan dbajcie o siebie kochane.

U mnie ciaza narazie rozwija sie prawie bezobjawowo. Mam nabrzmiale piersi, czasami cos mnie pokluje w podbrzuszu i to tyle. Czuje sie dobrze, nie brakuje mi energii.Mam wiekszy apetyt i ciagle chce mi sie pic.
    Ciekawe ile przytyje? Narazie waze 55kg.

Jutro wieczorem wracam do domu i planuje w sobote powiedziec mezowi o ciazy.

Wyobrazcie sobie kochane ze ja nie wypowiedzialam jeszcze ''jestem w ciazy '' na glos. Nikomu jeszcze nie powiedzialam!Tylko wy wiecie.
    W sobote powiem mezowi i rodzicom :)

Pozdrawiam wszystkie <3

Mango, inessa, wenus, megan8, samira, Bursztyn, Conducive, polarmiś, anna maria, bliska77, iza37, caffe, grosza, angela lubią tę wiadomość

atdczbmhr11b1825.png[/url]
    relg3e5e91k07fd9.png
‹‹ 344 345 346 347 348 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ