35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Zrobię pewnie też i to badanie w swoim czasie - na razie to te podstawowe...
Kilka z Was zaczyna teraz cykl - kto wie, czy nie wynika to z pewnej zażyłości na forum. Jest taka teoria, że jeśli kilka kobiet jest blisko ze sobą - mieszkają razem, pracują czy jakoś łączą się mentalnie - to po pewnym czasie ich cykle zaczynają się do siebie zbliżać. Ja tak miałam w pracy - było nas w pokoju 6 dziewczyn i po pół roku 4 z nas miało w tym samym czasie @ - tak więc możliwe, że działa to też wirtualnie...grosza, megan8, bliska77, anna maria, inessa, Bursztyn, Conducive lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:caffe wrote:Grosza, Samira ja tez od dzisiaj jestem w klubie @
Zapomniałaś o mnieKlub ma już swoje wielbicielki
Mango, umknęło mi widaćAle wiesz, w następnym miesiącu mam nadzieję, że zamkniemy ten klub
samira, megan8, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMango wrote:Dziś widziałam uczennicę zdającą test gimnazjalny, która miała już spory brzuszek
Kurcze jak to jest!!!!!???? My staramy się, dbamy o siebie, a ona będzie miała dziecko, którego pewnie nie chciała
I jak tu nie mieć doła
((((((((
dokładnie.......ja już nic nie mówię, bo mam właśnie doła ...megan8, caffe, samira, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:Witajcie dziewczynki
U mnie straszny spadek formy - wczoraj byłam u gina - powiedział,że macica jest za twarda , od 2-3 dni boli mnie dół brzucha , mam kolki, kłucia i ciągnięcia. Gin znów nakazał leżenie i zero wychodzenia - bardzo się niepokoję i boję,żeby nic złego się nie stało - do tego cały czas czekam na wynik z krwi i to też mnie stresuje - nie będę Was zadręczać swoim marudzeniem - pozdrawiam i myślę o każdej. Nowe ciężaróweczki - dbajcie o siebie , proszę..
Angela, dbaj o siebie i stosuj się do wszystkich zaleceń lekarzacaffe, angela, inessa lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Mango wrote:Dziś widziałam uczennicę zdającą test gimnazjalny, która miała już spory brzuszek
Kurcze jak to jest!!!!!???? My staramy się, dbamy o siebie, a ona będzie miała dziecko, którego pewnie nie chciała
I jak tu nie mieć doła
((((((((
dokładnie.......ja już nic nie mówię, bo mam właśnie doła ...
Aga, nie martw się. Pewnie niebawem pojawi się jakaś drabina i wyjdziesz z tego dołuNie załamuj się
bliska77, iza37, samira, Mango, inessa, wenus, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:agafbh wrote:Mango wrote:Dziś widziałam uczennicę zdającą test gimnazjalny, która miała już spory brzuszek
I jak tu nie mieć doła
((((((((
Aga, nie martw się. Pewnie niebawem pojawi się jakaś drabina i wyjdziesz z tego dołuNie załamuj się
dzięki, wiesz co to nie chodzi o załamanie tylko raczej bezsilność....caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorka71 wrote:tak pragnę tego dziecka, że nie mogę o niczym innym myśleć...posprzątałam w pół godziny cały dom...nie pomogło
niestety, prawda??? cóż można powiedzieć, chyba tylko działać i cierpliwie czekaćMango, anna maria, samira, inessa, megan8, polarmiś lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Mango wrote:caffe wrote:Grosza, Samira ja tez od dzisiaj jestem w klubie @
Mango, umknęło mi widaćAle wiesz, w następnym miesiącu mam nadzieję, że zamkniemy ten klub
Proponuję otworzyć nowy:) Ciężarówki 35+caffe, bliska77, samira, inessa, megan8, Conducive lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
agafbh wrote:caffe wrote:agafbh wrote:Mango wrote:Dziś widziałam uczennicę zdającą test gimnazjalny, która miała już spory brzuszek
I jak tu nie mieć doła
((((((((
dzięki, wiesz co to nie chodzi o załamanie tylko raczej bezsilność....
Ja najbardziej w życiu nie lubię bezsilności. Rozumiem co czujeszMango, bliska77, samira, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:caffe wrote:Mango wrote:caffe wrote:Grosza, Samira ja tez od dzisiaj jestem w klubie @
Proponuję otworzyć nowy:) Ciężarówki 35+
Dokładnie to miałam na myśliMango, bliska77, inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:agafbh wrote:caffe wrote:agafbh wrote:Mango wrote:Dziś widziałam uczennicę zdającą test gimnazjalny, która miała już spory brzuszek
I jak tu nie mieć doła
((((((((
Ja najbardziej w życiu nie lubię bezsilności. Rozumiem co czujesz
Zgadzam się z Wami! Bezsilność jest najgorsza, ale dzięki temu forum jeszcze jakoś funkcjonuję
caffe, bliska77, samira, inessa lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Zastanawiam się jak funkcjonować w tym cyklu. To, że będzie
to logiczne (jak się z moim nie pożremy o coś
), ale zastanawiam się czy się nie zaopatrzyć w furę testów ovu i po prostu codziennie sprawdzać jak się sprawa ma. Bo przy moich jazdach z @ to ja nie wiem czego się spodziewać... Ja nie odczuwam, że zbliża się ovu, bądź jest lub była. Muszę się więc wspomagać jakoś...
samira, inessa, Mango, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMango wrote:caffe wrote:agafbh wrote:caffe wrote:agafbh wrote:Mango wrote:Dziś widziałam uczennicę zdającą test gimnazjalny, która miała już spory brzuszek
I jak tu nie mieć doła
((((((((
Ja najbardziej w życiu nie lubię bezsilności. Rozumiem co czujesz
Zgadzam się z Wami! Bezsilność jest najgorsza, ale dzięki temu forum jeszcze jakoś funkcjonuję
fakt, gdyby nie forum, można by ześwirować.......caffe, samira, inessa, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie!!!!
Dziewczyny myśmy niedawno wrócli ledwo żyjemy testy trwały prawie 4 godziny a to jeszcze nie koniec, bo jeszcze raz musimy jechać 16 maja potem około 2 -3 dni czekamy na reszte wyników..
Dzięki za troske i pamięć ja o Was pamiętam bardzoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2013, 21:00
caffe, samira, KaRa, Mango, megan8, Bursztyn, polarmiś, anna maria, bliska77, iza37, angela lubią tę wiadomość
-
huraaaaaaaaaaaa odnowiłam kalendarz ciąży , ale będzie zabawa hihihih A cio do tych testów ja chyba dzięki nim tez zafasolkowałam też wykorzystałam dwa komplety ale się udało Tak że polecam i nawet zostawiłam sobie na pamiątke z podpisaną datą kiedy była owulacja Fajna sprawa
caffe, samira, inessa, Mango, megan8, Conducive, anna maria, bliska77, iza37 lubią tę wiadomość
-
iwka76 wrote:huraaaaaaaaaaaa odnowiłam kalendarz ciąży , ale będzie zabawa hihihih A cio do tych testów ja chyba dzięki nim tez zafasolkowałam też wykorzystałam dwa komplety ale się udało Tak że polecam i nawet zostawiłam sobie na pamiątke z podpisaną datą kiedy była owulacja Fajna sprawa
FajnieDzięki
samira, inessa, Mango, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Witam Kobietki. Wkoncu nadrobilam posty z calego dnia
Widze ze nastroje w kratke.
Inesska napisz jutro jak wam poszlo na testach.
Caffe ja rowniez stosowalam testy owu w ostatnim cyklu.
Angela, iwka76, Megan dbajcie o siebie kochane.
U mnie ciaza narazie rozwija sie prawie bezobjawowo. Mam nabrzmiale piersi, czasami cos mnie pokluje w podbrzuszu i to tyle. Czuje sie dobrze, nie brakuje mi energii.Mam wiekszy apetyt i ciagle chce mi sie pic.
Ciekawe ile przytyje? Narazie waze 55kg.
Jutro wieczorem wracam do domu i planuje w sobote powiedziec mezowi o ciazy.
Wyobrazcie sobie kochane ze ja nie wypowiedzialam jeszcze ''jestem w ciazy '' na glos. Nikomu jeszcze nie powiedzialam!Tylko wy wiecie.
W sobote powiem mezowi i rodzicom
Pozdrawiam wszystkieMango, inessa, wenus, megan8, samira, Bursztyn, Conducive, polarmiś, anna maria, bliska77, iza37, caffe, grosza, angela lubią tę wiadomość