X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobię pewnie też i to badanie w swoim czasie - na razie to te podstawowe...

Kilka z Was zaczyna teraz cykl - kto wie, czy nie wynika to z pewnej zażyłości na forum. Jest taka teoria, że jeśli kilka kobiet jest blisko ze sobą - mieszkają razem, pracują czy jakoś łączą się mentalnie - to po pewnym czasie ich cykle zaczynają się do siebie zbliżać. Ja tak miałam w pracy - było nas w pokoju 6 dziewczyn i po pół roku 4 z nas miało w tym samym czasie @ - tak więc możliwe, że działa to też wirtualnie...;)

grosza, megan8, bliska77, anna maria, inessa, Bursztyn, Conducive lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    caffe wrote:
    Grosza, Samira ja tez od dzisiaj jestem w klubie @ :P

Zapomniałaś o mnie ;) Klub ma już swoje wielbicielki :(

Mango, umknęło mi widać :P Ale wiesz, w następnym miesiącu mam nadzieję, że zamkniemy ten klub :P

samira, megan8, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Dziś widziałam uczennicę zdającą test gimnazjalny, która miała już spory brzuszek :( Kurcze jak to jest!!!!!???? My staramy się, dbamy o siebie, a ona będzie miała dziecko, którego pewnie nie chciała :( I jak tu nie mieć doła :(((((((((

dokładnie.......ja już nic nie mówię, bo mam właśnie doła ...

megan8, caffe, samira, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    Witajcie dziewczynki
    U mnie straszny spadek formy - wczoraj byłam u gina - powiedział,że macica jest za twarda , od 2-3 dni boli mnie dół brzucha , mam kolki, kłucia i ciągnięcia. Gin znów nakazał leżenie i zero wychodzenia - bardzo się niepokoję i boję,żeby nic złego się nie stało - do tego cały czas czekam na wynik z krwi i to też mnie stresuje - nie będę Was zadręczać swoim marudzeniem - pozdrawiam i myślę o każdej. Nowe ciężaróweczki - dbajcie o siebie , proszę..

Angela, dbaj o siebie i stosuj się do wszystkich zaleceń lekarza

caffe, angela, inessa lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:53

bliska77, caffe, grosza, iza37, anna maria, samira, inessa, wenus, Bursztyn, Conducive lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Mango wrote:
    Dziś widziałam uczennicę zdającą test gimnazjalny, która miała już spory brzuszek :( Kurcze jak to jest!!!!!???? My staramy się, dbamy o siebie, a ona będzie miała dziecko, którego pewnie nie chciała :( I jak tu nie mieć doła :(((((((((

Aga, nie martw się. Pewnie niebawem pojawi się jakaś drabina i wyjdziesz z tego dołu <3 Nie załamuj się <3

bliska77, iza37, samira, Mango, inessa, wenus, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    agafbh wrote:
    Mango wrote:

Aga, nie martw się. Pewnie niebawem pojawi się jakaś drabina i wyjdziesz z tego dołu <3 Nie załamuj się <3

dzięki, wiesz co to nie chodzi o załamanie tylko raczej bezsilność....

caffe, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak pragnę tego dziecka, że nie mogę o niczym innym myśleć...posprzątałam w pół godziny cały dom...nie pomogło

bliska77, Mango, caffe, anna maria, samira, inessa, megan8, kate38, polarmiś, Olena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    tak pragnę tego dziecka, że nie mogę o niczym innym myśleć...posprzątałam w pół godziny cały dom...nie pomogło

niestety, prawda??? cóż można powiedzieć, chyba tylko działać i cierpliwie czekać

Mango, anna maria, samira, inessa, megan8, polarmiś lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Mango wrote:
    caffe wrote:

Mango, umknęło mi widać :P Ale wiesz, w następnym miesiącu mam nadzieję, że zamkniemy ten klub :P

Proponuję otworzyć nowy:) Ciężarówki 35+ :)

caffe, bliska77, samira, inessa, megan8, Conducive lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • caffe Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    caffe wrote:
    agafbh wrote:
    Mango wrote:

Ja najbardziej w życiu nie lubię bezsilności. Rozumiem co czujesz <3

Mango, bliska77, samira, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    caffe wrote:
    Mango wrote:
    caffe wrote:

Proponuję otworzyć nowy:) Ciężarówki 35+ :)

Dokładnie to miałam na myśli :)

Mango, bliska77, inessa, grosza lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    agafbh wrote:
    caffe wrote:
    agafbh wrote:
    Mango wrote:

Zgadzam się z Wami! Bezsilność jest najgorsza :(, ale dzięki temu forum jeszcze jakoś funkcjonuję :)

caffe, bliska77, samira, inessa lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • caffe Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny na forum na pewno dają wsparcie i są kochane :)

bliska77, samira, inessa, Mango, megan8, Bursztyn, anna maria, iza37 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawiam się jak funkcjonować w tym cyklu. To, że będzie <3 <3 <3 to logiczne (jak się z moim nie pożremy o coś :P ), ale zastanawiam się czy się nie zaopatrzyć w furę testów ovu i po prostu codziennie sprawdzać jak się sprawa ma. Bo przy moich jazdach z @ to ja nie wiem czego się spodziewać... Ja nie odczuwam, że zbliża się ovu, bądź jest lub była. Muszę się więc wspomagać jakoś...

samira, inessa, Mango, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    caffe wrote:
    agafbh wrote:
    caffe wrote:
    agafbh wrote:
    Mango wrote:

Zgadzam się z Wami! Bezsilność jest najgorsza :(, ale dzięki temu forum jeszcze jakoś funkcjonuję :)

fakt, gdyby nie forum, można by ześwirować.......

caffe, samira, inessa, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie!!!!
    Dziewczyny myśmy niedawno wrócli ledwo żyjemy testy trwały prawie 4 godziny a to jeszcze nie koniec, bo jeszcze raz musimy jechać 16 maja potem około 2 -3 dni czekamy na reszte wyników..
    Dzięki za troske i pamięć ja o Was pamiętam bardzo <3 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2013, 21:00

caffe, samira, KaRa, Mango, megan8, Bursztyn, polarmiś, anna maria, bliska77, iza37, angela lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    huraaaaaaaaaaaa odnowiłam kalendarz ciąży , ale będzie zabawa hihihih A cio do tych testów ja chyba dzięki nim tez zafasolkowałam też wykorzystałam dwa komplety ale się udało Tak że polecam i nawet zostawiłam sobie na pamiątke z podpisaną datą kiedy była owulacja Fajna sprawa

caffe, samira, inessa, Mango, megan8, Conducive, anna maria, bliska77, iza37 lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka76 wrote:
    huraaaaaaaaaaaa odnowiłam kalendarz ciąży , ale będzie zabawa hihihih A cio do tych testów ja chyba dzięki nim tez zafasolkowałam też wykorzystałam dwa komplety ale się udało Tak że polecam i nawet zostawiłam sobie na pamiątke z podpisaną datą kiedy była owulacja Fajna sprawa

Fajnie :) Dzięki :)

samira, inessa, Mango, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość

• KaRa Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Kobietki. Wkoncu nadrobilam posty z calego dnia :) Widze ze nastroje w kratke.
    Inesska napisz jutro jak wam poszlo na testach.
    Caffe ja rowniez stosowalam testy owu w ostatnim cyklu.
    Angela, iwka76, Megan dbajcie o siebie kochane.

U mnie ciaza narazie rozwija sie prawie bezobjawowo. Mam nabrzmiale piersi, czasami cos mnie pokluje w podbrzuszu i to tyle. Czuje sie dobrze, nie brakuje mi energii.Mam wiekszy apetyt i ciagle chce mi sie pic.
    Ciekawe ile przytyje? Narazie waze 55kg.

Jutro wieczorem wracam do domu i planuje w sobote powiedziec mezowi o ciazy.

Wyobrazcie sobie kochane ze ja nie wypowiedzialam jeszcze ''jestem w ciazy '' na glos. Nikomu jeszcze nie powiedzialam!Tylko wy wiecie.
    W sobote powiem mezowi i rodzicom :)

Pozdrawiam wszystkie <3

Mango, inessa, wenus, megan8, samira, Bursztyn, Conducive, polarmiś, anna maria, bliska77, iza37, caffe, grosza, angela lubią tę wiadomość

atdczbmhr11b1825.png[/url]
    relg3e5e91k07fd9.png
‹‹ 344 345 346 347 348 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ