35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga ja poroniłam w 2009 i w 2010 roku. W sylwestra dowiedziałam sie z testu że jestem w ciąży a 8 stycznia było juz po wszystkim,byłam w 15tc
Przeżyłam to bardzo mocno ale nie poddawałam się a teraz zaczynam miewać wątpliwości, ze za stara, że mąż nie taki, że dzieci już dorosłe itd. Ale z WAMI poczułam ze warto próbować, nie poddawać się. Rozumiem co czujesz, bo czuję podobnie. Nie, nie nastawiam sie, ze nie przyjdzie@,bo wszystkie objawy sa jak co miesiąc, tylko zastanawia mnie to silne kłucie tylko jednego jajnika?
nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, megan8, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:Aga ja poroniłam w 2009 i w 2010 roku. W sylwestra dowiedziałam sie z testu że jestem w ciąży a 8 stycznia było juz po wszystkim,byłam w 15tc
Przeżyłam to bardzo mocno ale nie poddawałam się a teraz zaczynam miewać wątpliwości, ze za stara, że mąż nie taki, że dzieci już dorosłe itd. Ale z WAMI poczułam ze warto próbować, nie poddawać się. Rozumiem co czujesz, bo czuję podobnie. Nie, nie nastawiam sie, ze nie przyjdzie@,bo wszystkie objawy sa jak co miesiąc, tylko zastanawia mnie to silne kłucie tylko jednego jajnika?
oby to kłucie jajnika było zwiastunem dobrego, życzę Ci tego z całego serca
iza37, iwka76, caffe, nick nieaktualny, Mango, anna maria, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:iza37 wrote:Aga ja poroniłam w 2009 i w 2010 roku. W sylwestra dowiedziałam sie z testu że jestem w ciąży a 8 stycznia było juz po wszystkim,byłam w 15tc
Dzięki Aguś, wiesz , ze życze ci tego samego:))))
nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:iza37 wrote:Aga ja poroniłam w 2009 i w 2010 roku. W sylwestra dowiedziałam sie z testu że jestem w ciąży a 8 stycznia było juz po wszystkim,byłam w 15tc
Oj JA też z calego serca a nawet może i dwóch życzę żeby to klucie też było zwiastunem na pewno nie @ hihihihihhi
nick nieaktualny, iza37, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
-
kate38 wrote:jak ja się mogę ..ujowo czuć, Bóg jeden tylko wie..brzuch mnie ciągnie na prawo i lewo a w gardle gula jakaś..idę leżeć
dobrze,że mój dziś wraca bo zgłupieje
Kochana ta gula w gardle to jeden z objawów nerwicy, mam ja od poł roku i za cholerę nie umiem sie jej pozbyć
Nie stresuj się.Przyjedzie M i bedzie dobrze:)Pewnie już jest:)
caffe, nick nieaktualny, Mango, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
-
iwka76 wrote:agafbh wrote:iza37 wrote:Aga ja poroniłam w 2009 i w 2010 roku. W sylwestra dowiedziałam sie z testu że jestem w ciąży a 8 stycznia było juz po wszystkim,byłam w 15tc
Oj JA też z calego serca a nawet może i dwóch życzę żeby to klucie też było zwiastunem na pewno nie @ hihihihihhi
Iwcia dzięki no Ty napewno już dwóch:))))
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny

Miłego dnia
U mnie samopoczucie ok, ale wczoraj i dzisiaj będzie potop @ To druga @ po poronieniu i dość obfita, wcześniej takich nie miałam. Ale przeżyje jakoś
Mango, anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymegan8 wrote:jak się nie udało to się zabije
Najlepiej to przestań mierzyć temperaturę, to tylko zwiększa niepotrzebnie stres i dobrze ciąży nie robi.
Mango, caffe, anna maria, iza37, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, wenus, grosza, megan8, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:megan8 wrote:jak się nie udało to się zabije
Najlepiej to przestań mierzyć temperaturę, to tylko zwiększa niepotrzebnie stres i dobrze ciąży nie robi.
Ja też o tym pomyślałam. Bo wahania mogą być z błahych przyczyn, a Ty się niepotrzebnie nakręcasz, co z kolei zwiększa ciśnienie
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, wenus, grosza, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:kate38 wrote:jak ja się mogę ..ujowo czuć, Bóg jeden tylko wie..brzuch mnie ciągnie na prawo i lewo a w gardle gula jakaś..idę leżeć
dobrze,że mój dziś wraca bo zgłupieje
Kochana ta gula w gardle to jeden z objawów nerwicy, mam ja od poł roku i za cholerę nie umiem sie jej pozbyć
Nie stresuj się.Przyjedzie M i bedzie dobrze:)Pewnie już jest:)
oj nerwów to u mnie aż nadto..moje kochane dopiero koło 17 ,więc teraz sprzątam by nie myśleć,leżeć się nie dało
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:Aga ja poroniłam w 2009 i w 2010 roku. W sylwestra dowiedziałam sie z testu że jestem w ciąży a 8 stycznia było juz po wszystkim,byłam w 15tc
za stara???mąż nie taki???a co ja mam powiedzieć??
nick nieaktualny, wenus, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane, mamuski drogie nie zamartwiajcie się tyle bo to źle wpływa na dzieciątko, domyslam się,że to nie takie łatwe ale warto.
Ja jeszcze dziś ledwo żyję mój M też ale nam dali wczoraj popalić testy trwały prawie 4 godziny razem z długą rozmową na temat naszych relacji, relacji z dzieciństwa, na temat kar, nagród itd. A testy jakieś chore niektóre ale cóż wiekszość o moim podejsciu do samej siebie do innych ludzi jak inni mnie widzą, o relacjach z mężem z rodziną a najtrudniejsze testy były jak ja bym postąpiła w różnych sytuacjach jako mama (to był test dla mam lub jak mój m tatusiów a nie dla przyszłych rodziców). 16 maja jedziemy na następną część testów też beda trwały ok 3 godzin i potyem czekamy na podliczenie wyników około 2-3 dni.
W międzyczasie zabieg lekarz powiedział, że beda ratować macice ale z moimi chorobami nie daje nam dużych szans na zajście wćiaże i że dobrze, że zaczęliśmy proces adopcyjny. Mimo to powiedział,że oni jako lekarze pomogą nam tyle ile będą mogli abym zaszła w ciąże. Acha niestety od razu nam powiedział, że tego mięśniaka niestety nie da się usunąć w całosci, no cóż a starania dopiero w czerwcu. Teraz mam dziwny wykres bo lekarz powiedział, że to jeszcze nie @ że to wszystko przez tego mięśniaka te dziwne krwawieni, plamienia.
Pamiętam o każdej wiem,że zbliża się długi weekend odpocznijcie sobie my niestety niemożemy nigdzie jechać ponieważ mój mąż ma dyżur w pracy a on się zajmuje tv i internertem więc wiecie ludzie muszą to miec gdyby coś się zepsuło idzie do pracy.Buziaki i dziękuje za wspieranie mnie
Olena, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, anna maria, wenus, nick nieaktualny, grosza, Mango, gosia7122, megan8, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Witajcie kochane, mamuski drogie nie zamartwiajcie się tyle bo to źle wpływa na dzieciątko, domyslam się,że to nie takie łatwe ale warto.
Ja jeszcze dziś ledwo żyję mój M też ale nam dali wczoraj popalić testy trwały prawie 4 godziny razem z długą rozmową na temat naszych relacji, relacji z dzieciństwa, na temat kar, nagród itd. A testy jakieś chore niektóre ale cóż wiekszość o moim podejsciu do samej siebie do innych ludzi jak inni mnie widzą, o relacjach z mężem z rodziną a najtrudniejsze testy były jak ja bym postąpiła w różnych sytuacjach jako mama (to był test dla mam lub jak mój m tatusiów a nie dla przyszłych rodziców). 16 maja jedziemy na następną część testów też beda trwały ok 3 godzin i potyem czekamy na podliczenie wyników około 2-3 dni.
W międzyczasie zabieg lekarz powiedział, że beda ratować macice ale z moimi chorobami nie daje nam dużych szans na zajście wćiaże i że dobrze, że zaczęliśmy proces adopcyjny. Mimo to powiedział,że oni jako lekarze pomogą nam tyle ile będą mogli abym zaszła w ciąże. Acha niestety od razu nam powiedział, że tego mięśniaka niestety nie da się usunąć w całosci, no cóż a starania dopiero w czerwcu. Teraz mam dziwny wykres bo lekarz powiedział, że to jeszcze nie @ że to wszystko przez tego mięśniaka te dziwne krwawieni, plamienia.
Pamiętam o każdej wiem,że zbliża się długi weekend odpocznijcie sobie my niestety niemożemy nigdzie jechać ponieważ mój mąż ma dyżur w pracy a on się zajmuje tv i internertem więc wiecie ludzie muszą to miec gdyby coś się zepsuło idzie do pracy.Buziaki i dziękuje za wspieranie mnie
Inessa, będzie dobrze, zobaczysz, przecież z Twoich testów nie może wyniknąć nic innego niż to, że jesteś bardzo ciepłą i mądrą osobą o bardzo dobrym serduszku.
Co do długiego weekendu, też go nie mam, i mąż i ja normalnie pracujemy poza 1 i 3 oczywiście
caffe, nick nieaktualny, iza37, Mango, megan8, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwka76 wrote:dziewczynki jak mam wkleic sobie sówaczek , kombinuje i kombinuję i nie wychodzi , szukam gdzie można ale nie idzie Plissssssssss pomocy hihih
tu masz ładne suwaczki ,postępuj wg. tego co tam pisze http://slub-wesele.pl/suwaczki/ciaza.html a potem spróbuj wkleić po kolei kody w Ustawienia -społeczność i zapisać ,któryś powinien wejść ale wiem ze nie z każdej www str, wchodzą suwaczki
anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny