35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga ja poroniłam w 2009 i w 2010 roku. W sylwestra dowiedziałam sie z testu że jestem w ciąży a 8 stycznia było juz po wszystkim,byłam w 15tc
Przeżyłam to bardzo mocno ale nie poddawałam się a teraz zaczynam miewać wątpliwości, ze za stara, że mąż nie taki, że dzieci już dorosłe itd. Ale z WAMI poczułam ze warto próbować, nie poddawać się. Rozumiem co czujesz, bo czuję podobnie. Nie, nie nastawiam sie, ze nie przyjdzie@,bo wszystkie objawy sa jak co miesiąc, tylko zastanawia mnie to silne kłucie tylko jednego jajnika?
bliska77, caffe, polarmiś, anna maria, samira, inessa, gosia7122, megan8, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:Aga ja poroniłam w 2009 i w 2010 roku. W sylwestra dowiedziałam sie z testu że jestem w ciąży a 8 stycznia było juz po wszystkim,byłam w 15tc
Przeżyłam to bardzo mocno ale nie poddawałam się a teraz zaczynam miewać wątpliwości, ze za stara, że mąż nie taki, że dzieci już dorosłe itd. Ale z WAMI poczułam ze warto próbować, nie poddawać się. Rozumiem co czujesz, bo czuję podobnie. Nie, nie nastawiam sie, ze nie przyjdzie@,bo wszystkie objawy sa jak co miesiąc, tylko zastanawia mnie to silne kłucie tylko jednego jajnika?
oby to kłucie jajnika było zwiastunem dobrego, życzę Ci tego z całego sercaiza37, iwka76, caffe, polarmiś, Mango, anna maria, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:iza37 wrote:Aga ja poroniłam w 2009 i w 2010 roku. W sylwestra dowiedziałam sie z testu że jestem w ciąży a 8 stycznia było juz po wszystkim,byłam w 15tc
oby to kłucie jajnika było zwiastunem dobrego, życzę Ci tego z całego serca
Dzięki Aguś, wiesz , ze życze ci tego samego:))))bliska77, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:iza37 wrote:Aga ja poroniłam w 2009 i w 2010 roku. W sylwestra dowiedziałam sie z testu że jestem w ciąży a 8 stycznia było juz po wszystkim,byłam w 15tc
Oj JA też z calego serca a nawet może i dwóch życzę żeby to klucie też było zwiastunem na pewno nie @ hihihihihhibliska77, iza37, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
kate38 wrote:jak ja się mogę ..ujowo czuć, Bóg jeden tylko wie..brzuch mnie ciągnie na prawo i lewo a w gardle gula jakaś..idę leżeć
dobrze,że mój dziś wraca bo zgłupieje
Kochana ta gula w gardle to jeden z objawów nerwicy, mam ja od poł roku i za cholerę nie umiem sie jej pozbyćNie stresuj się.Przyjedzie M i bedzie dobrze:)Pewnie już jest:)
caffe, bliska77, Mango, samira, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
iwka76 wrote:agafbh wrote:iza37 wrote:Aga ja poroniłam w 2009 i w 2010 roku. W sylwestra dowiedziałam sie z testu że jestem w ciąży a 8 stycznia było juz po wszystkim,byłam w 15tc
Oj JA też z calego serca a nawet może i dwóch życzę żeby to klucie też było zwiastunem na pewno nie @ hihihihihhi
Iwcia dzięki no Ty napewno już dwóch:))))bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Miłego dnia
U mnie samopoczucie ok, ale wczoraj i dzisiaj będzie potop @ To druga @ po poronieniu i dość obfita, wcześniej takich nie miałam. Ale przeżyje jakośMango, anna maria, samira, inessa, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymegan8 wrote:jak się nie udało to się zabije
Najlepiej to przestań mierzyć temperaturę, to tylko zwiększa niepotrzebnie stres i dobrze ciąży nie robi.Mango, caffe, anna maria, iza37, samira, bliska77, inessa, wenus, grosza, megan8, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:megan8 wrote:jak się nie udało to się zabije
Najlepiej to przestań mierzyć temperaturę, to tylko zwiększa niepotrzebnie stres i dobrze ciąży nie robi.
Ja też o tym pomyślałam. Bo wahania mogą być z błahych przyczyn, a Ty się niepotrzebnie nakręcasz, co z kolei zwiększa ciśnieniesamira, bliska77, inessa, wenus, grosza, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:kate38 wrote:jak ja się mogę ..ujowo czuć, Bóg jeden tylko wie..brzuch mnie ciągnie na prawo i lewo a w gardle gula jakaś..idę leżeć
dobrze,że mój dziś wraca bo zgłupieje
Kochana ta gula w gardle to jeden z objawów nerwicy, mam ja od poł roku i za cholerę nie umiem sie jej pozbyćNie stresuj się.Przyjedzie M i bedzie dobrze:)Pewnie już jest:)
oj nerwów to u mnie aż nadto..moje kochane dopiero koło 17 ,więc teraz sprzątam by nie myśleć,leżeć się nie dałosamira, bliska77, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:Aga ja poroniłam w 2009 i w 2010 roku. W sylwestra dowiedziałam sie z testu że jestem w ciąży a 8 stycznia było juz po wszystkim,byłam w 15tc
za stara???mąż nie taki???a co ja mam powiedzieć??inessa, wenus, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane, mamuski drogie nie zamartwiajcie się tyle bo to źle wpływa na dzieciątko, domyslam się,że to nie takie łatwe ale warto.
Ja jeszcze dziś ledwo żyję mój M też ale nam dali wczoraj popalić testy trwały prawie 4 godziny razem z długą rozmową na temat naszych relacji, relacji z dzieciństwa, na temat kar, nagród itd. A testy jakieś chore niektóre ale cóż wiekszość o moim podejsciu do samej siebie do innych ludzi jak inni mnie widzą, o relacjach z mężem z rodziną a najtrudniejsze testy były jak ja bym postąpiła w różnych sytuacjach jako mama (to był test dla mam lub jak mój m tatusiów a nie dla przyszłych rodziców). 16 maja jedziemy na następną część testów też beda trwały ok 3 godzin i potyem czekamy na podliczenie wyników około 2-3 dni.
W międzyczasie zabieg lekarz powiedział, że beda ratować macice ale z moimi chorobami nie daje nam dużych szans na zajście wćiaże i że dobrze, że zaczęliśmy proces adopcyjny. Mimo to powiedział,że oni jako lekarze pomogą nam tyle ile będą mogli abym zaszła w ciąże. Acha niestety od razu nam powiedział, że tego mięśniaka niestety nie da się usunąć w całosci, no cóż a starania dopiero w czerwcu. Teraz mam dziwny wykres bo lekarz powiedział, że to jeszcze nie @ że to wszystko przez tego mięśniaka te dziwne krwawieni, plamienia.
Pamiętam o każdej wiem,że zbliża się długi weekend odpocznijcie sobie my niestety niemożemy nigdzie jechać ponieważ mój mąż ma dyżur w pracy a on się zajmuje tv i internertem więc wiecie ludzie muszą to miec gdyby coś się zepsuło idzie do pracy.Buziaki i dziękuje za wspieranie mnieOlena, kate38, bliska77, samira, anna maria, wenus, polarmiś, grosza, Mango, gosia7122, megan8, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Witajcie kochane, mamuski drogie nie zamartwiajcie się tyle bo to źle wpływa na dzieciątko, domyslam się,że to nie takie łatwe ale warto.
Ja jeszcze dziś ledwo żyję mój M też ale nam dali wczoraj popalić testy trwały prawie 4 godziny razem z długą rozmową na temat naszych relacji, relacji z dzieciństwa, na temat kar, nagród itd. A testy jakieś chore niektóre ale cóż wiekszość o moim podejsciu do samej siebie do innych ludzi jak inni mnie widzą, o relacjach z mężem z rodziną a najtrudniejsze testy były jak ja bym postąpiła w różnych sytuacjach jako mama (to był test dla mam lub jak mój m tatusiów a nie dla przyszłych rodziców). 16 maja jedziemy na następną część testów też beda trwały ok 3 godzin i potyem czekamy na podliczenie wyników około 2-3 dni.
W międzyczasie zabieg lekarz powiedział, że beda ratować macice ale z moimi chorobami nie daje nam dużych szans na zajście wćiaże i że dobrze, że zaczęliśmy proces adopcyjny. Mimo to powiedział,że oni jako lekarze pomogą nam tyle ile będą mogli abym zaszła w ciąże. Acha niestety od razu nam powiedział, że tego mięśniaka niestety nie da się usunąć w całosci, no cóż a starania dopiero w czerwcu. Teraz mam dziwny wykres bo lekarz powiedział, że to jeszcze nie @ że to wszystko przez tego mięśniaka te dziwne krwawieni, plamienia.
Pamiętam o każdej wiem,że zbliża się długi weekend odpocznijcie sobie my niestety niemożemy nigdzie jechać ponieważ mój mąż ma dyżur w pracy a on się zajmuje tv i internertem więc wiecie ludzie muszą to miec gdyby coś się zepsuło idzie do pracy.Buziaki i dziękuje za wspieranie mnie
Inessa, będzie dobrze, zobaczysz, przecież z Twoich testów nie może wyniknąć nic innego niż to, że jesteś bardzo ciepłą i mądrą osobą o bardzo dobrym serduszku.
Co do długiego weekendu, też go nie mam, i mąż i ja normalnie pracujemy poza 1 i 3 oczywiściecaffe, inessa, iza37, Mango, megan8, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwka76 wrote:dziewczynki jak mam wkleic sobie sówaczek , kombinuje i kombinuję i nie wychodzi , szukam gdzie można ale nie idzie Plissssssssss pomocy hihih
tu masz ładne suwaczki ,postępuj wg. tego co tam pisze http://slub-wesele.pl/suwaczki/ciaza.html a potem spróbuj wkleić po kolei kody w Ustawienia -społeczność i zapisać ,któryś powinien wejść ale wiem ze nie z każdej www str, wchodzą suwaczkianna maria, bliska77, inessa, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny