Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Olena Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za chwilę weekend. JUpi! Przyjeżdżają dzieci mojego partnera. Chłopiec 9, dziewczynka prawie 10. No i mój syn prawie 10. Będzie zwariowany weekend. Chyba wieczorem pójdę pobiegać by się oderwać. Ciężko mi się dogadać z tą Małą. Fajnie , że za chwilę wychodzę z pracy :-)

nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, grosza, anna maria, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • Olena Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Hej Samirko,coś cichutko siedziałaś,fajnie, ze jesteś:))) Mnie wszystko wkurza, bolą mnie jajniki z przewagą lewego i chyba pójdę pokopać w ogródku bo mnie nosi:)))Czuje się tak, jakby @ miała zaraz przyleżć:(((

A może nie przylezie, może to na ciążę...Nic nie wiadomo póki się nie pojawi.

iza37, nick nieaktualny, grosza, Mango, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    megan8 wrote:
    temp mi spadła ,zaczynam się denerwować na poważnie
    nie wiem co myśleć
    może to jakieś anomalia są, a nie ciąża
    czuję strach w sobie

Megan, nie spadła znacząco, nie martw się, może skontaktuj się ze swoim ginekologiem w celu rozwiania wątpliwości i uspokojenia, może progesteron Ci przepisze, musisz być dobrej myśli :-)

no właśnie
    Megan a może byłaś na becie?

nick nieaktualny, Mango, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    jak się nie udało to się zabije

nawet sobie nie żartuj w ten sposób !!! :D

iza37, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    jak pięknie na dworze,macie jakieś plany na długi majowy weekend bo ja chyba jedynie do parku się wybiorę jak będzie ładnie ,może jakieś piknik albo koncert zrobią w parku Chorzowskim :P

podobno długi weekend ma być na północy do d.. a na południu ok
    mieliśmy w planach wyjazd kilkudniowy ale z uwagi na wydatki badaniowo-zabiegowe darowaliśmy sobie.
    Jeno może skusimy się na jakiś rejsik po zatoce stateczkiem; krótką wyprawę nad jeziorko kaszubskie i griil :)

caffe, iza37, nick nieaktualny, nick nieaktualny, anna maria, Mango, nick nieaktualny, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, będzie dobrze zobaczysz , musicie to przetrwać cały proces adopcyjny nie jest łatwizną ale trzeba myśleć że po jego zakończeniu będziecie mieli dzidzię i ta właśnie myśl będzie was napędzać do wszystkich potrzebnych działań a i oczywiście masz nas :)
    przesyłam moc uścisków :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, anna maria, Mango, nick nieaktualny, megan8, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejku ale mi sie nie chce iść do pracy , pogoda brzydka ,pochmurno a ja się rozleniwiłam hihihih I to ciągłe uwazaj na siebie nie rób tego nie rób tamtego Zyczę wam miłego popoludnia i wieczorka i przesyłam pozytywne fluidy hhi

iza37, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, Mango, nick nieaktualny, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi się waga popsuła 4 m-ce temu i nie wiem ile ważę hihihi :P

iza37, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, anna maria, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia - niesamowita historia nawet nie wiedziałam że tak się dzieje :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    ja ważę podobnie jak wy laseczki (oczywiście nie wszystkie :P) 78kg niestety lubię słodkie i to jest problem ale jak bym nie jadła ich jakiś czas to od razu chudnę i zauważyłam ze jak jem chleb chrupki to nie mam takiego ssania w żołądku i czuję się bardziej lekko :P

Ja mam stwierdzone uzależnienie od słodyczy :P przez Panią Doktor Grosze :P hihihi

nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, Mango, nick nieaktualny, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena wrote:
    Za chwilę weekend. JUpi! Przyjeżdżają dzieci mojego partnera. Chłopiec 9, dziewczynka prawie 10. No i mój syn prawie 10. Będzie zwariowany weekend. Chyba wieczorem pójdę pobiegać by się oderwać. Ciężko mi się dogadać z tą Małą. Fajnie , że za chwilę wychodzę z pracy :-)

jak dobrze,że małe mojego M są tak małe,że łatwo się dogadać,przekupić :)za to z moimi skaranie boskie ma ten chłopaczyna :)

nick nieaktualny, iza37, caffe, Mango, megan8, Bursztyn, Olena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się ze swoimi starymi(dziećmi) ledwo dogaduję

nick nieaktualny, iza37, caffe, Mango, nick nieaktualny, megan8, nick nieaktualny, Olena lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z moimi też ledwo ujeżdżam:))hehe. Jak były małe to ubolewalam, ze wszędzie z mamusią a teraz przykro mi, ze nigdzie nie chca ze mną chodzić.Więc moje drogie przyszedł czas na maluszka i tego się trzymam mocno ehh

caffe, Mango, nick nieaktualny, gosia7122, megan8, Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • caffe Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    A mi się waga popsuła 4 m-ce temu i nie wiem ile ważę hihihi :P

ja to 45 kg i waga ani drganie :P

nick nieaktualny, Mango, Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Z moimi też ledwo ujeżdżam:))hehe. Jak były małe to ubolewalam, ze wszędzie z mamusią a teraz przykro mi, ze nigdzie nie chca ze mną chodzić.Więc moje drogie przyszedł czas na maluszka i tego się trzymam mocno ehh

A to ja się ze swoim dogaduję nieźle. I wcale się nie wstydzi przyjść i przytulić jesli ma na to ochotę. Przyjdzie, pocałuje, przytuli i powie kocham cie mamo. Fajnie tak, że nie jest taki "oderwany" ode mnie :)

nick nieaktualny, Mango, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    iza37 wrote:

A to ja się ze swoim dogaduję nieźle. I wcale się nie wstydzi przyjść i przytulić jesli ma na to ochotę. Przyjdzie, pocałuje, przytuli i powie kocham cie mamo. Fajnie tak, że nie jest taki "oderwany" ode mnie :)

Ja z moim synusiem tez lekko nie mam ,uparty Jet jak osiol i na dodatek nic mi nie chce powiedziec.W niedziele wyjezdza do Polski na pare dni(prawko zdawac teorie),to sobie troche od niego odpoczne;-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, megan8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mój raz tak raz tak jak chce kasy to milusi hehe ale potrafi byś słodki i arogancki ,teraz elegancik z niego bo ma praktyki w hotelu ,zawsze mówię ze jak człowiek w garniaku wygląda bo tak to bluzy ,szerokie dżinsy ,za duze podkoszulki :D

anna maria, nick nieaktualny, caffe, megan8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój syn też raz tak, raz tak. Albo mi włazi do łóżka i prosi, by go całować po stopkach, łapkach - jak mała dzidzia...albo pyskuje już jak gimnazjalista. Swoją drogą w gimnazjum to podobno niezła jazda z tymi gagatkami..:)

Słuchajcie - dzisiaj zrobiłam cytologie w 12dc i cały czas plamię czymś brązowym - macie takie doświadczenia? Bo ja nigdy dotychczas po cytologii nic nie miałam

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Aga ja poroniłam w 2009 i w 2010 roku. W sylwestra dowiedziałam sie z testu że jestem w ciąży a 8 stycznia było juz po wszystkim,byłam w 15tc :( Przeżyłam to bardzo mocno ale nie poddawałam się a teraz zaczynam miewać wątpliwości, ze za stara, że mąż nie taki, że dzieci już dorosłe itd. Ale z WAMI poczułam ze warto próbować, nie poddawać się. Rozumiem co czujesz, bo czuję podobnie. Nie, nie nastawiam sie, ze nie przyjdzie@,bo wszystkie objawy sa jak co miesiąc, tylko zastanawia mnie to silne kłucie tylko jednego jajnika?

Aga moja historia jest podobna ja też poroniłam w 15 tc i długo o niej nie wiedziałam ,krwawiłam co brałam za @ a miałam krwiaka a moja pożal się Boże lekarka nie rozpoznała ciąży i hormony mi zapisywała.Ciężko jest z tym żyć ,mój synek miałby teraz dwa lata i jak czasem widzę dzieci w jego wieku to mi łzy same lecą.Teraz też wiem że się nie udało ale może jeszcze spróbuję ,zobaczymy...

nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, megan8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iza37 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 19:41

caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
‹‹ 348 349 350 351 352 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ